Spill golf på Lanzarote

Reis på golfferie til Lanzarote – kanskje Kanariøyenes mest dramatiske øy! Nyt behagelig varme året rundt, mektige vulkanske landskap, grønne kaktushager, lavastrender og det mørkeblå Atlanterhavet. Her kan du lese mer om hvordan det er å spille golf på Lanzarote!

Golf på Lanzarote Golf på Lanzarote

Golfreiser til Lanzarote

Velger du en golfreise til Lanzarote, kan vi tilby to alternativer: Lanzarote Golf og Costa Teguise Golf. Begge golfbanene er vakkert integrert med Lanzarotes magiske natur og beholder sjarmen som ble skapt av arkitekten Cesar Manrique. På Lanzarote bør du dessuten ikke bare spille golf, men også gå ut og oppleve den mektige naturen med en blant annet en utflukt til Timanfaya – eller ta en dag i solen på en svart lavastrand.

Været på Lanzarote

I likhet med de andre Kanariøyene, tilbyr Lanzarote nydelig vær hele året, slik at du kan spille golf akkurat når det passer deg. Det er varmest i sommermånedene, men selv om vinteren kan det lett  bli opptil 20 grader. I sjøen blir det ikke like varmt, men de fleste hotellene har oppvarmede bassenger – så det blir en badeferie også.


Populære golfbaner på Lanzarote

GolfPlaisir Bestill en ekte golfreise med GolfPlaisir

Costa Teguise Golf

Costa Teguise Golf ligger ved foten av en vulkan med magisk utsikt over Atlanterhavet. Det er kun fem minutter fra hotellene i Costa Teguise og strendene der. Det er ikke mindre enn 3 000 palmer rundt golfbanen, og akkurat som Lanzarote Golf, passer det både erfarne og nye golfere.

Lanzarote Golf

Med Golf Plaisir kan du spille golf på den populære banen, Lanzarote Golf, som ligger rett ved siden av det mektige Atlanterhavet. Golfbanen slynger seg gjennom naturen og byr på utfordringer for både nye og erfarne golfere. Klubbhusets restaurant tilbyr en god blanding av spanske retter og enkel mat som hamburgere.

Bestill en golfreise til Lanzarote

Med vårt søsterselskap, Golf Plaisir, kan du reise på golfferie til Lanzarote. Her velger du blant ulike pakker der flyreiser, hotell, greenfee og mye mer er inkludert i prisen.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Bli kjent med Kanariøyene

Det finnes virkelig noe for alle på Kanariøyene! Her er det vidstrakte strender, vakker natur og badeland du kan få opp adrenalinet i.

Finn din kanariøy

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.