Playitas Resort – trening i perfekt miljø og klima

Playitas Resort

  • • Passer alle nivåer
  • • Ett av Europas største sportsanlegg
  • • Badeferie og treningsferie i ett

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største anlegg for både hverdagsmosjonister og idrettseliten. Her er det nesten en million kvadratmeter fylt av treningsmuligheter og passer aktive familier, par og single, gammel eller ung. Her ligger Kanariøyenes største treningssenter med padel- og tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av treningstimer med instruktør.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Playitas Resort

Lokal tid

Norsk tid -1 time.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Puerto del Rosario til Las Playitas, cirka 40-60 minutter med buss. Bussturen kjøres vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Avgift for spesialbagasje som for eksempel sykkel, surfebrett og golfbag. Du kan forhåndsbestille plass på bussen tur/retur til spesialbagasje til en kostnad av 300 kroner for en golfbag og 400 kroner for en sykkel/surfebrett. Eller betale henholdsvis 35 euro ved ankomst.

Strender

Fin, barnevennlig sandstrand (cirka 900 meter lang) med mørk, finkornet sand.

Mer fakta

Været

jan 21°c
feb 21°c
mar 22°c
apr 23°c
mai 24°c
jun 26°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 27°c
okt 26°c
nov 24°c
des 22°c
8,6 av 10 Playitas Resort
Våre gjesters vurdering, Basert på 4913 vurderinger

Se video fra Playitas

Alle feriesteder Fuerteventura

Caleta de Fuste

En reise til Caleta de Fuste er en opplevelse for hele familien. I byen som bare ligger en liten busstur fra flyplassen på Fuerteventura, brer den herlige, langgrunne sandstranda Playa de Castillo seg ut og frister til lek og moro i vannet for barn i alle aldre!

Costa Calma & Tarajalejo

Liker du sol og bad og lengter etter å slappe av, skal du reise til Costa Calma. Stranda er hele tre mil lang og følger Jandiahalvøya ned mot sørspissen. Apollo Sports-hotellet La Pared – powered by Playitas er perfekt for deg som elsker bølgesurfing, løping, sykling, gruppetrening med mer – eller som bare vil lade batteriene med havet og sanddynene rett rundt hjørnet.

Jandia

Jandia er en rolig ferieby der sola og havet står i sentrum. Stranda her er svært bred, og nesten 3 mil lang! Det er med andre ord nok plass til alle! Livet i Jandia, så vel som på hele Fuerteventura, går i et behagelig langsomt tempo.

El Cotillo & Majanicho

Velkommen til El Cotillo og Majanicho, to koselige byer på nordkysten av Fuerteventura. Her kan du nyte roen og det kanariske hverdagslivet, samtidig som det er det godt tilbud av restauranter, barer og forretninger i nærheten. De fleste strendene ligger i bukter og laguner, noe som gjør dem rolig og barnevennlige.

Corralejo

Til Corralejo reiser man først og fremst for å oppleve de fantastiske, milelange strendene. Den blendende, finkornede hvite stranda er en spennende kontrast til det krystallklare, blå havet.