Musti

Musti i Alanya har den beste beliggenheten, bare et steinkast fra den berømte Kleopatrastranden. Her bor du ikke bare ved havet, men også nært sentrum i Alanya med restauranter, barer, butikker og severdigheter rett rundt hjørnet. Hotellets restaurant er dessuten kjent for sin gode Chicken Bombay, som du ikke må gå glipp av når du først er her!


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Musti er et familieeid leilighetshotell med herlig atmosfære. I bassengområdet er det et meget lite basseng med barneseksjon og gratis solsenger og parasoller. En kort spasertur unna ligger den fine Kleopatrastranden med grovkornet sand. Vil du kaste deg ut i ville vannsklier skal du besøke Alanyas fine badeland som ligger i nærheten. Hotellets restaurant er velkjent for sin gode Chicken Bombay - den bør du absolutt smake! WiFi på hele hotellområdet. Meget begrenset lokaltrafikk utenfor hotellet.

Rett utenfor døra venter Alanyas fornøyelsesliv og severdigheter. Legg turen innom den tyrkiske basaren, Det røde tårnet eller et hamam, for en ekte tyrkisk opplevelse!

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 25 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.
  • Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til sen kveld.
  • Vei må krysses for å komme til stranden.