Finn hotell i Praha

Praha hotell

Hotell i Praha

Leter du etter hotell i Praha? Søk blant vårt brede tilbud på hoteller i Praha - alle med minst 3 stjerner. Her presenterer vi noen av de mest populære etter våre kunders tilbakemeldinger.


Våre mest populære hoteller i Praha

Grand Majestic Plaza

Hotel Majestic Plaza ★★★★

På dette 4-stjerners hotellet bor du nære Palladium shoppingsenter og Praça da República. På rommene finnes det kjøleskap, TV, minibar og gratis WiFi. Hotellet har et spa med boblebad og badstue, restaurant og bar. Gratis frokostbuffé.

 

Design Metropol Hotel

Design Metropol Hotel ★★★★

Hotellet har en sentral beliggenhet i nærheten av Bethlehem-kapellet og Havelskás marked. Rommene er blant annet utstyrt med minibar, TV og gratis WiFi. Hotellet har en herlig takterrasse med en flott utsikt, samt restaurant, kafé og bar.

 

K&K Hotel Fenix

K&K Hotel Fenix ★★★★

Dette 4-stjerners hotellet ligger nære Wenceslas-torget og Tsjekkias nasjonalmuseum. På rommene finnes det minibar, TV og gratis WiFi. Hotellet tilbyr også trimrom, badstue og et fitnessanlegg, samt bar og romservice.

 

Barcelo Old Town Praha

Bonerowski Palace ★★★★

Dette 4-stjerners hotellet med sin art décostil ligger sentralt til i Praha. De luftkondisjonerte rommene har minibar, TV og gratis WiFi. I tillegg har hotellet restaurant, bar og romservice. Frokostbuffé serveres mot tillegg. Hotellet tilbyr også bryllupstjenester.

 

Art Deco Imperial Hotel

Imperial Hotel ★★★★★

Dette 5-stjerners hotellet ligger noen minutters gange fra torget i gamlebyen. De elegante rommene har minibar, TV og gratis WiFi. I den berømte Imperial Café serveres frokost mot tillegg. Her finnes det restaurant samt romservice.

 

Hvilket område i Praha passer best for deg?

Apollo tilbyr et bredt utvalg av hoteller i Praha. Mange ønsker å bo på et hotell i Gamlebyen, eller med umiddelbar nærhet til denne. Da bor du nære severdigheter og shopping. I bydelen "Den nye byen", som tross sitt navn har aner helt tilbake til 1300-tallet, finnes det en rekke billigere hoteller. Med mange restauranter og nattklubber passer området godt for de mest festglade. Nasjonalmuseet og Vaclavplassen ligger i Den nya byen, mens Gamlebyen ligger på den østre siden av elven Moldau. De gamle jødiske kvartalene Josefov er et eksklusivt område med utsikt over elven Vltava med litt dyrere hotell. På den vestre siden av Moldau ligger Lillsidan, Mala Strana, der det tsjekkiske parlamentet og den berømte Karlsbroen ligger. Du spaserer herfra til Gamlebyen på ca. 15 minutter. På den vestre siden ligger også det rolige slottsdistriktet Hradcany, med Prahaborgen som sentrum.