1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Lesante Blu Exclusive Beach Resort

  • • Moderne luksushotell
  • • Flere rom med eget basseng

Aldersgrense på hotellet: 16 år

På Lesante Blu Exclusive Beach Resort kan du se frem til en ferie med det lille ekstra! Her bor du i rom eller suiter med havutsikt fra uteplassen – og skulle du ønske det så kan du jo bestille rom med eget basseng. Her er det to restauranter, flere barer og et spa med herlige behandlinger.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med eget basseng for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 1-2 personer. Deluxesuiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Atmosfæren
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Luksuriøse Lesante Blu Exclusive Beach Resort ligger i rolige omgivelser i Tragaki på nordøstre Zakynthos. Her er det et stort bassengområde med havutsikt. Gratis solsenger og parasoller. Poolbaren Ostria serverer greske retter og middelhavsmat, drikke og snacks.

Hotellet har to restauranter der bufférestauranten Gaias har et bredt utvalg av internasjonale retter mens á la carte-restauranten Melia har greske spesialiteter på menyen. Lobbybar og beachbar som serverer meget gode drinker langt inn i de små timer.

For litt ekstra luksus i ferien tilbyr hotellet privatsjåfør, helikopterturer og yachtutflukter mot avgift. Spa med både innendørsbasseng, badstue, hamam, massasje og behandlinger mot avgift. Gratis trimrom. Tennis mot avgift.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Roomservice mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Frisør. Parkering. Til Tsilivi med flere butikker, kaféer og restauranter er det ca. 3 kilometer.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Ved halvpensjon inntas middagen i bufférestauranten.