Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 94 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

,

+
Beliggenheten ved stranden.
-
Bassenget var ikke som forventet: ganske lite og plassert litt ubehagelig i midten av terrassen/ restauranten. Dette bør opplyses bedre i annonsen.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


9 av 10

Per,
Rjukan

+
Beliggenheten rett ved stranda
-
vet ikke

Bekreftet gjest: 2019-09-21


9 av 10

,

+
Nær stranda, bra reinhald.badehandkle til stranda
-

Bekreftet gjest: 2019-09-14


10 av 10

,

+
frokosten var veldig bra
-
kjedelig med felles terrasse utenfor rommet

Bekreftet gjest: 2019-08-17


10 av 10

Else,
Bergen

+
Alt er bare helt topp
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


8 av 10

Jorulf,
Hegra

+
Renhold.. men mye insektbitt på rommet og i senga
-
Mye flystøy på hotellet

Bekreftet gjest: 2019-06-01


10 av 10

Rigmor,
Mo i Rana

+
Utrolig koselig hotell. God atmosfære og hyggelig betjening. Nært stranden, og reiser gjerne tilbake.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-29


10 av 10

Frida,
Bergen

+
Veldig god service, og fine leiligheter. I tillegg hadde hotellet tilhørende solsenger og parasoller, noe som gjorde at en kunne anvende dette gratis. Hotellet hadde også tilhørende badebasseng som var fint å bruke. Det faktum at hotellet låg på stranden var et veldig stort pluss. Det var en stille og rolig atmosfære gjennom hele ferien. Eneste minuset var lyden av fly som landet, ettersom hotellet var svært nærme flyplassen, men for oss gikk dette helt fint, og det var noe vi ikke tenkte over.
-
Det vi savnet mest på turen, var å ha et lite supermarked rett ved hotellet, med normale supermarked priser.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


7 av 10

Jan,
Trondheim

+
Nære strand. Rolige omgivelser. Egne solsenger.
-
Mer skygge og avkjøling i området hvor frokost og andre måltider inntas. Frokosten kunne vært mer variert/innholdsrik med bl.a flere varmretter. Det bør komme klarere frem i alle beskrivelser av hotellet at flystøy vil forekomme jevnlig.

Bekreftet gjest: 2018-08-04


8 av 10

Kristin,
Melhus

+
Nærheten til sjøen og trivelig betjening
-
Dusjforheng! Det var åpne dusjer, så alt på badet ble bløtt. Og oppheng for dusjhode manglet.

Bekreftet gjest: 2018-07-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

216 vurderinger
Utmerket
 
130
Veldig bra
 
55
Bra
 
17
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

27.06.2019

Innlegg av TigerLill1 Santorini, Hellas

Hyggelig hotell!

Vi er tilbake på Sigalas for andre gang. Vi synes betjeningen er veldig hyggelig, hotellet ligger rett på stranden, og er kun få minutters gange fra «sentrum». Hotellet er lite og koselig, og meget gjennomført. Det er badekåpe, tøfler, hygieneartikler osv i leiligheten. Aircondition, safe og solsenger er inkludert i prisen. God mat i restauranten (har bare spist lunsj) Stranden er ok men badesko anbefales. Flytrafikken kan være forstyrrende. Vi kommer gjerne tilbake 😊

 
06.10.2018

Innlegg av hegesolerod Gjøvik, Norge

Vår beste hotellopplevelse noensinne.

Vi bodde her en uke september/ oktober og hadde bestilt 2 dobbeltrom. Ved ankomst ble vi oppgradert av eieren fordi vi var en familie på 4. Vi fikk en leilighet med 6 sengeplasser og 3 soverom 2 bad, balkong og utsikt over sjøen! Det lå en flaske vann i hvert av de to kjøleskapene. Det var espressomaskin og vannkoker med kaffe og te og et velutstyrt kjøkken. Alt du kunne ha lent igjen av sjampo, skrubb, bodylotion og tannbørste etc fantes på badet i tillegg var det badekåper, tøfler strandhåndkler og paraply tilgjengelig. Rent, pent og stilig var det også. Glemte jeg å nevne hyggelig og kunnskapsrikt personale som ordner med leiebil, bestiller turer og foreslår hvilke steder du skal se. Takk til Elena! Hotellet har egen restaurant som serverer variert og delikat frokost (bestill på forhånd eller på hotellet). Du bestiller det du vil av stekt egg, omelett etc på kjøkkenet og appelsinjuicen i buffeten er ferskpresset. Lunsj og middag kan du også spise på hotellet. De har a la carte og dagens, avhengig av hva de får tak i. Vår erfaring var at maten på hotellet var bedre og billigere enn de fleste andre steder. Skal du bo i Kamari, må du tåle at innflygingen går over byen. Hotellet ligger ellers stille og rolig til ved stranden uten noen form for trafikk. Og etter bare 240m langs stranden når du strandpromenaden i Kamari med barer og restauranter. På Santorini er vann mangelvare og importere dyrt. Du vil derfor ikke se noen store bassenger. Hotellbassenget er svært lite, 105-140 cm dypt og ligger «midt i restauranten». Bad heller i sjøen. Som hotellgjest disponerer du gratis solsenger på stranden rett nedenfor. Anbefaler Sigalas på det varmeste. Her blir du tatt i mot som kjær venn og gjest.

 
10.10.2017

Innlegg av KjerstiIngvildT

Opplevelsetur

Hyggelig hotell og betjening. Fri solseng og fin lunsj ar. Deilig frokost. Fint basseng.Litt forstyrrende med flytrafikk,da flyplassen lå like i nærheten. Rolig om natten.Trivdes veldig der. Fikk badehåndklær til å ha på stranda.

 
09.07.2017

Innlegg av TorSivert Norge

Rolig, fint og god service

Hotel Sigalas ligger helt i utkanten av Kamaris litt masete turistgate. Det lille hotellet framstår som nyoppusset, rent og med god service. Hotelldirekrør Yiannis Sigalas er stort sett å finne i resepsjonen og bistår gjerne med praktiske spørsmål. Vi fikk god informasjon og hjelp til bestilling både av transport og restaurantreservasjon. Hotellet ligger i enden av flyplassen og fly kommer inn for landing flere ganger om dagen. Dette opplevde vi mer som en spektakulær «attraksjon» og ikke noe problem. Rommene er godt lydisolerte, store og fine. Hotellet har 40-årsjubileum i år. Vi trivdes godt på dette lille hotellet og kommer gjerne igjen senere. Bra frokost-buffet og lunsjretter i restauranten og svært god service. - Jeg vil anbefale dette hotellet til alle som er ute etter et lite hotell i gangavstand til det meste, samtidig som det er rolig og avslappende.

 
07.07.2017

Innlegg av 77hannav Bergen, Norge

Helt fantastisk

Utrolig koselig hotell og ypperlig service! Beste plasseringen i hele Kamari med tilgang til gratis solsenger. Svært god standard på rommene (virker nytt), og ryddig og flott. Anbefales på det sterkeste!