Vistamare Suites

Vil du bo et sted med strålende utsikt over havet, i hjertet av Imerovigli? Da passer hotell Vistamare Suites perfekt for deg. Sett deg i hotellets lille jacuzzi og nyt stillheten, med noen av Santorinis mest kjente severdigheter i gangavstand.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter superior for 2 personer. Suite for 2-4 personer. Deluxesuite for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 6 km
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vistamare Suites ligger sentralt i byen Imerovigli, med magisk utsikt over vulkanen, Egeerhavet og øya Thirassia. Hotellet har to bygninger og ligger bare et par minutter fra butikker, tavernaer og busstasjonen. Når du ikke er ute og utforsker øya kan du ta det med ro i hotellets lille jacuzzi, som ikke er oppvarmet om sommeren. Bor du i en deluxesuite har du dessuten tilgang til din egen jacuzzi.

Hotellet serverer en á la carte frokost og en liten snackbar med kalde retter og avkjølende drikke. På søsterhotellet kan du unne deg en spabehandling mot avgift. Ca. 15 minutters gange til Fira, Santorinis hovedstad.

Måltider

Frokost inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt