Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 31 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Mattias,
Stavanger

+
beliggenheten og regler rundt bassenget så folk ikke kunne reserve solsenger osv.
-
Få enda mer gode solsenger

Bekreftet gjest: 2019-08-10


10 av 10

Tom,
Råholt

+
Frokostutvalget, flotte hyggelige ansatte
-
ingen,alt var fint

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

Liv,
Kristiansand

+
-
Største skuffelsen ved ankomst var at hotellet ikke lå på klippene slik vi trodde. Dette bør fremkomme på Apollo sine sider. Ellers var hotellet bra.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


9 av 10

Roar,
Tranby

+
Beliggenhet, svømmebassenget nær busstopp
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


9 av 10

Jan ,
Mo i Rana

+
Renhold, trivelig betjening, beliggenhet,service
-
Vannkoker/pulverkaffe på rommet.

Bekreftet gjest: 2018-09-22


8 av 10

Anne- Lise,
Skien

+
Stille og rolig hotell. Service instilt personal. Lyst og trivelig, og bra renhold.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-11


8 av 10

Erika,
Trondheim

+
Rolig plassering av hotellet men likevel kort avstand til alt. Man blir ikke utstilt som de som bor på Caldera siden av byen (= ingen tar bilder av deg mens du sitter på balkongen/terrassen). Veldig kort veg til klippestien. Anbefaler hotellet trass kritikken nedenfor. Men folk må vite hva de går til.
-
Romtildelingen var ikke veldig bra men vi fikk heldigvis byttet rommet første dagen. Fikk opplyst fra hotelllet at reiseselskap (Apollo og andre) bestiller billigste/dårligste rommene. Da er mange gjester skuffet. Forventer man privatliv (= ingen innsyn i rommet), må man ut med mye mer penger for å få bedre rom/balkong/utsikt. Og det er ikke mulig i hovedsesongen. Hånddukene skiftes hver dag men kan bli erstattet 1-3 timer senere enn hentet. Da kan du ende opp uten håndduk når du skal ta deg en dusj midt på dagen. Ingen plass å tørke håndduk utenom en liten hak i dusjveggen eller dørhåndtak. Synes det er unødvendig med skift av håndduk hver dag. Men kunne tenkt å ha en plass å henge opp håndduk på badet. Da blir bare de skiftet som ligger på gulvet. Personalet ved restauranten/poolbar kunne ha godt av en kurs i hvordan man behandler gjester. De smilte nesten aldri og gjorde bare det som absolutt var nødvendig. Litt synd for det drar hotellet ned. Mange klaget på frokosten (bacon og egg). Kaldt og ikke av god kvalitet. Det brydde jeg meg mindre om siden det var så mye annet å velge i. Mange gjester tror at hotellet ligger på Caldera siden av byen og blir skuffet når de ser at det er på motsatt siden. Siden vi har sjekket kartet visste vi hvor vi kommer til å bo. Kunne vært greit med en kommentar om dette for å unngå at folk blir skuffet.

Bekreftet gjest: 2018-07-21


5 av 10

Hege ,
Drammen

+
Nærhet til den rette siden av kalderaen. Men trodde virkelig hotellet lå på den siden. Panoramautsikt mot Egerhavet står det omtalt av hotellet men det var langt til havet og da ikke på den siden vi trodde...
-
Leste masse gjesteomtaler som ikke var hyggelige. Hade samme inntrykk som det andre sa. Dyrt i poolbaren, ikke serviceminded personale i poolbaren. Men de 2 viktigste element for oss var ar vi hadde rom rett ved resepsjonsområdet og det var støy og bråk hver kveld og utover sent på kveld/natt. At ikke personale da vi sjekker ut spurte hvordan oppholdet vært hadde vært, irriterte meg. Da kunne de fått svar på flere spørsmål rundt vårt opphold. Vi vil ikke bo der igjen.

Bekreftet gjest: 2018-06-30


10 av 10

Erik ,
Oslo

+
Renhold, treningsrom
-

Bekreftet gjest: 2018-05-19


6 av 10

Richard,
Bergen

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

50% anbefaler hotellet

685 vurderinger
Utmerket
 
292
Veldig bra
 
257
Bra
 
94
Mindre bra
 
27
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

07.07.2018

Innlegg av 798oleo Orkanger, Norge

Sentralt hyggelig hotell

Beliggenheten til hotellet er i rolige omgivelser sentralt i Fira. Bassengområdet er flott med bar av meget god kvalitet. Grei og trivelig frokost med varierende utvalg. I beskrivelsen av hotellet er fri WiFi inkludert, noe som stemte for så vidt bortsett fra at det ikke virket mer enn maks 10 %.

 
12.09.2017

Innlegg av Ole M

Bryllup der gjestene bodde på Palace

Vi giftet oss på Santorini. Da vi hadde over 40 gjester var Santorini palace ett av de få hotellene som kunne huse alle gjestene våre. Vi hadde riktignok festen på ett annet mye mindre hotell. Men SP var utmerket for oss. Rommene var flotte. Relativt nye fine møbler. Bra renhold. Veldig bra frokost, american breakfast. De fleste av våre gjester hadde helt nye freshe bad. Eneste minus var pool baren. Der var gutta som jobbet veldig lite imøtekommende og serviceinnstilte. Maten de serverte var likevel bra. Anbefaler hotellet til alle. Men det er veldig mye trapper, ikke noe pluss om du har dårlige ben. Mange rom har utsikt. Men også en del rom som har litt innsyn. Men resepsjonen var behjelpelige med å endre rom for de som ønsket annen beliggenhet. 7 av 10 poeng

 
16.06.2017

Innlegg av andersensteinar Kristiansand, Norge

Fantastisk hotell med sentral beliggenhet

Dette er et hotell å anbefale. Vi hadde vært et døgn der tidligere, og va her i ei uke denne gangen. Bestilte superior room med utsikt mot bassengområde. det viste seg i å være et godt valg. Store fine rom, veldig myke og gode senger. Hotellet serverer en god frokost, og har et kjempehyggelig personale. De har også et hyggelig bassengområde.

 
17.09.2019

Innlegg av julie a Melbourne, Australia

Gorgeous hotel

Great location, walking distance into Fira. My room was very spacious and the balcony had a brilliant view. Staff at the pool bar are friendly. Vanessa at the front desk is amazing – she cant do enough to help you. This is the place where you come to have quiet time and just relax.

 
17.09.2019

Innlegg av DrShew Poway, California

Very nice hotel

We stayed here three nights on our Gate1 trip and found this hotel to be very comfortable and and pleasurable. We liked the breakfast and enjoyed the pool facilities. We found the staff at the front desk to be very helpful. We especially like the location of the hotel, in a quieter part of Fira. We still had a great place close to see the sunset and found the local restaurants fine for our needs. We had a great rooftop dinner at Vanila restaurant. Our group of 8 highly recommend this hotel.