1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Sunny Day

Sunny Day ligger fint til bare noen minutters gange fra den fine sandstranden i Sunny Beach. Velger du å bli på hotellet er det basseng med barneseksjon og vannsklie for deilige bassengbad.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 4-7 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Lite og godt plassert.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunny Day er et hotell med livlig og internasjonal atmosfære. Barneseksjon i det store bassenget og gratis solsenger og parasoller i bassengområdet. Vannsklie. Poolbar.

Gratis WiFi i hotellrestauranten ellers mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Deponering i resepsjonen mot avgift. Bordtennis og biljard mot avgift. Heis i tre av hotellets fire bygninger. Liten lekeplass. Gangavstand til strand (vei må krysses) og shopping. Hotellet ligger nært hovedveien og trafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom og leiligheter. Hotellet er populært blant ungdommer i høysesongen juli-august.

Måltider

Dobbeltrom: Enkel frokost. Leiligheter: Ingen. Enkel frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranden. Heis i tre av de fire hotellbygningene. I høysesong er hotellet svært populært blant ungdom.