Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 77 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
maten og rommet.
-
Demp musikken ute. Slå av musikk i restaurant. Fjern bord/stoler foran samtlige gangveier og døråpninger. Og rett opp beskrivelse på avstand til strand!! ER IKKE 70 METER! Noe som faktisk var en stor del av vårt valg, og det er direkte misvisende markedsføring!!!

Bekreftet gjest: 2019-09-03


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-27


9 av 10

+
Läget, poolerna, mängden av olika aktiviteter. Man kunde alltid välja något att göra om man inte ville sola och bada. Perfekta för barnfamiljer! Stort familjerum! Mycket mat/snacks att välja på. Gratis Wifi på hotellet. Privat strand med toalett och dryck samt smörgås.
-
Dammsugningen av golven. Vi hade stora dammtussar under soffan och sand på golvet. I bygdad A fanns mer info om aktiviteter, denna tavla bör sitta i varje byggnad så alla kan se den. På bokningen bör det stå vilket rum och byggnad man bor i så man hittar direkt man kommer. Vi fick gå till alla 3 byggnader innan vi kom till rätt. Vi bodde i familjerum och fick automatiskt betala extra för utsikt över pool. Men vår utsikt va mot en bakgata och grannhotellets pool. Solstolarna på den privata stranden va högt upp på stranden. För oss innebar det att vi vuxna inte kunde använda solstolarna medan barnen badade (vilket de gjorde hela tiden). Vi hyrde istället solstolar vid strandkanten vilket fungerade utmärkt.

Bekreftet gjest: 2019-08-20


5 av 10

+
Kort vei til sentrum, og delvis til strand. Aktivitetstilbud til ungdom, som for eksempel biljard og bordtennis. Mulighet for massasje og hudpleie var også et pluss.
-
Dessverre var tilgjengeligheten til fasiliteter svært dårlig. Det er for mange folk på hotellet, i forhold til antall solsenger. Både ved basseng og på stranden. Blir også lange køer i basseng,- og strandbar. Biljard,- og bordtennisbord var så og si opptatt hele tiden.

Bekreftet gjest: 2019-08-20


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-20


5 av 10

+
God mat og sentral beliggenhet. God service og Hyggelig personale.
-
Hele hotellet er nedslitt. Skitne møbler i fellesarealer og utslitte og skittent gulvteppe. Utslitt madrass. Stort rom, men mangler sitteplass utenom seng. Dametoalett i resepsjonen luktet helt forferdelig gammel urin.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


7 av 10

+
The best part of the hotel is the food: it features 5 restaurants that will satisfy almost anyone's cravings.
-
1. The walls between rooms are very thin. So, if a family decides to hold a loud meeting in the corridor or housekeeping ladies feel like shouting at each other at 7:00 am, you will hear every single bit of it, and if your next-room neighbor decides to have a late party, you are guaranteed to feel like you're in the middle of all of it. 2. Cleanliness in some public areas. For example, the stairs to the water slides were very filthy. They should be cleaned regularly as people walk up those stairs barefoot. 3. Staff needs training in terms of how to treat customers. Some were pretty rude. 4. Apollo should make it clear that the kids' club is mostly designed for kids aged 8+, so anyone younger than that will be pretty disappointed.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


8 av 10

+
Servicen
-
Flere enn en tredemølle på treningsrommet Renere basseng Flere og bedre heiser, de var trange og oppførte seg merkelig.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


4 av 10

+
Maten
-
Kunnskap om hygiene og rengjøring. Meget møkkete ved poolområdet. Rengjøringen skjedde på morgenen slik at bassenget ikke fikk renset seg. Ute området og solsengene ble ikke vasket. Mye fuglemøkk, fjærer, alger/mose rundt området. Satte du føttene på bakken ble dem svarte. Støvsuge sovrumnene litt oftere og være nøye med rengjøring av balkong.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


6 av 10

+
Nært sentrum og strand
-
De opplyser så mange steder at det ikke er lov å legge ut håndkle å reservere stoler, men de håndhever ikke det å fjerne håndkler fra stoler som står tomme mer enn 1 time. Var nesten umulig å finne stoler etter 08:30, Dårlig skiltet hvor strandstolene var, og her også, umulig å finne plass.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1816 vurderinger
Utmerket
 
1012
Veldig bra
 
515
Bra
 
192
Mindre bra
 
61
Dårlig
 
36

Fem siste vurderinger

14.08.2018

Innlegg av khm1000 Kongsberg, Norge

Helt greit

Helt greit, men hadde forventet mer av et 4 stjerners hotell. Vegg til vegg teppe på rommet er flekkete. Ellers bra renhold. Smakløs mat man blir fort lei. Lite variasjon. Til tider mye støy og den samme musikken fra mange år tilbake igjen og igjen hver eneste dag. Lurt å være tidlig ute for å få tak i solsenger ved bassenget da det ellers er fullt av andres håndklær. Ellers er det er hyggelig hotell uten kakerlakker og andre småkryp.

 
10.07.2018

Innlegg av torilltho Kongsberg kommune, Norge

Terningkast 6

Familie på to voksne og to barn (4 og 13 år) reiste til Iberostar i juli 2018. Her fikk vi et romslig familierom med stort bad med badekar. Alt var innbydende og renslig. Alle som arbeidet på hotellet var hyggelige og imøtekommende. Vi hadde bestilt alt inkludert av måltider. Mye av den samme maten ble satt frem hver dag, men de klarte likevel å variere med noe nytt, spesielt til middagen. Vi ble på ingen måte "matlei". Hver kveld var det show og underholdning for barna, blant annet "Løvenes konge", som vår datter på 4 år satte stor pris på. (Se reklamen som henges opp ved heisene om formiddagen). Et tips er å reise til Nessebar med båten som går fra piren ved Sunny Beach (koster 20 lev pr. person tur/retur: Nessebar er en idyllisk øy med trange, brosteinsbelagte gater og gir følelsen av "middelalderliv". Her er det et rikt utvalg av butikker og restauranter. Besøket der beriket vårt opphold i Bulgaria. Alt i alt svært fornøyd med oppholdet, men det er likevel to ting som var negativt: * Flytidene med Nazar: Vi ankom hotellet sent første kveld/natt. Flytidene tilbake var verre: Flyet gikk klokken 22.10 på kvelden. Da hadde vi en lang dag uten hotellrom bak oss og det var ikke bra med to slitne unger. * En pågående fotograf i hotellets resepsjon som ikke tok nei for et nei og knipset bilder av oss. To dager senere ventet han på samme sted og nærmest tvang oss til å kjøpe de fem bildene (50 lev = 250 kroner). Slikt var sikkert salgbart før mobilens tid, men nå tar folk sine egne bilder. Vi burde vært mer bestemte og avvist ham, men han var usedvanlig frekk og fotograferte mens vi var på vei til restauranten. Det er mulig vi reiser tilbake til Iberostar siden ALT er godt tilrettelagt for familier, men flytidene gjør at vi kanskje ser etter et annet reisemål neste gang.

 
25.08.2017

Innlegg av ceccypia Harstad, Norge

Flott familiehotell med bra beliggenhet.

Vi reiste hit 17-24/8. Vi er en familie med 2 voksne og et barn på 4 år. Rommet var større enn vi forventet og vi opplevde det ikke som trangt å bo 3 stykker på et dobbeltrom. Rommet hadde også en svært stor balkong med fin utsikt over bassengområdet. Hotellet hadde mange tilbud om trening/aktiviteter for både voksne og barn, til nesten alle døgnets tider. Jenta vår på 4 var med på noen av aktivitivitetene i miniklubben og hun synes dette var gøy. Vi synes maten var svært god også og 4 åringen synes det var ekstra stas å få være med å velge selv hva hun hadde lyst på. Masse fin og variert mat å velge i, både sunne og usunne alternativer. Øl og vin fra all inclusive smakte også utmerket. Drinkene vet jeg ikke noe om fordi jeg ikke prøvde noen av dem. Hotellet ligger svært sentralt, butikker, strand, tivoli, hoppeslott, flere minigolfbaner og pariserhjul ligger i svært kort avstand fra hotellet og det er som sagt også alltid noe som skjer på selve hotellet. Det finnes også gratis strandhåndklær som man selv kan bytte til rene håndklær så ofte man vil i løpet av oppholdet, så ikke ta med hjemmefra. Hotellet kunne blitt enda bedre om reglene for å legge håndklær og reservere solsenger endret seg, hadde man måtte enten badet i bassenget eller vært på solsengen for å få ha den hadde det også vært nok senger til alle, i stedet er der 200 tomme reserverte solsenger til enhver tid. Vegg til veggteppene på rommet kunne også med stor fordel vært fjernet, heldigvis var rommet rent og fint men likevel svært uhygienisk å ha vegg til vegg på ethvert hotell synes jeg. Hotellet kunne også opplyst litt bedre under innsjekk om snarveien til stranden og det kunne for eksempel vært laget en brosjyre om treningstilbud/barneklubbene og aktiviteter på rommene så man lettere kunne innhente informasjon om disse. Men kort oppsummert er vi SVÆRT fornøyd og vi drar definitivt tilbake neste år også. Gleder oss allerede.

 
22.07.2017

Innlegg av elikristoffersen60 Oslo, Norge

Fantastisk service av denne mannen

Kom akkurat hjem fra iberostar resort sunny beach. Hvert der i 6 år. Bestandig vekdig fornøyd , men nå var det nok mitt siste år der. Elendig rom service på rom nr 1310. Kaos med plasser ved bassenget. Vond lukt på toaletter møkkete bestikk . Dårlig renhold skjenerelt.men denne karen skal få terningkast 6 . Noen blidere å mere servicintikt mann finnes vel ikke👍

 
17.07.2017

Innlegg av 167runeu

Tja.....

Vår familie på fire tilbrakte to uker her. Litt overrasket over at hotellet er så høyt ratet på Trip Advicer . Rommene er romslige, og rengjøringen er god, men teppegulv trekker ned. Maten smaker mye likt så vi ble veldig matlei etter en stund. Her jobber mange unge, og de trenger absolutt smilekurs. Der finnes selvsagt unntak, men mange mutte unge her som ikke behersker engelsk. Vårt største problem var imidlertid musikken som var veldig høy, og måkene som gjør fra seg her og der. Vi opplevde å bli bæsjet på 8-10 ganger. Dette kunne vært unngått om de ansatte hadde ryddet matrester ved bassengområdet. Pluss for beliggenhet nært stranda og handlegate.