Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,4 av 10 Basert på 365 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,4 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Service
 
6,9 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Elin,
Minnesund

+
Litt små, men fine rom. Variert mat, det var ulike retter hver dag. Oversiktlig basseng område. Barna elsket massasjen. Koselig og skjermet hotell område. Hadde en generelt god følelse om hele oppholdet og hotellet ved avreise.
-
Hadde satt pris på å få støvsuget rommet. Vi var på stranda en dag og hadde en del sand på gulvet etter det, helt til avreise.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


4 av 10

mona,
tønsberg

+
Rommene var fine
-
vi hadde all inclusiv,men blei meget skuffet over maten,ikke noe barnevennlig mat,vi måtte spise mye ute..var også møkette tallerkner og kopper. betjeningen var lite hyggelige og veldig sure. hotellet var greit i seg selv,men mat og renhold og sure folk,burde bli gjort noe med

Bekreftet gjest: 2019-08-14


8 av 10

Frank,
Finnmark

+
Lite og oversiktlig. Fint bassengområde.
-
Wifi veldig dårlig rundt om i hotellet. Ikke wifi på rommet. Burde være trinn i barnebassenget, nå var det vanskelig for de minste å komme seg inn og ut selv.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


7 av 10

Solveig,
Sortland

+
Hyggelig betjening
-
Bedre adkomst til basseng for de minste, trapp eller helling.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


9 av 10

Leif Roger ,
Tromsø

+
Det er et stille området ,etter midnatt .
-
Det bør opplyses om at det kan forekomme hunder på hotellet, som gjestene har med .

Bekreftet gjest: 2019-08-13


2 av 10

,

+
Beliggenhet.
-
Bedre hygiene med maten. Hotellet kunne også med fordel redusert antall retter og heller lagt sjela si i det. Nå var det mye å velge i, men alt smakte det samme. Vi ble syke etter å ha spist hamburger ved bassenget. Etter det spiste vi ikke mer på hotellet. En del av personalet så ellers ut til virkelig å mislike jobben sin.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


9 av 10

Maria,
Hokksund

+
Rent og pent. Sentralt.
-
For få solsenger ved bassenget.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


7 av 10

Kristina,
Larvik

+
Bassengområdet
-
Wi-Fi på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


8 av 10

Ingalill,
ELNESVÅGEN

+
Sentralt.
-
Ingen alternativ til light drikke i all inklusive.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


5 av 10

Åsne,
Stryn

+
Gode puter på rommet!
-
Mer variert mat, og skilt på matrettene, og når jeg spurte personalet hadde de null peiling på hva dette var.

Bekreftet gjest: 2019-08-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

235 vurderinger
Utmerket
 
54
Veldig bra
 
100
Bra
 
41
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

12.09.2019

Innlegg av carolineblomvik Ålesund, Norge

Fryktelig

Uhøflige og lite hjelpsomme hotellmedarbeidere. De tok fatene før vi var ferdig å spise opp. De sto og ventet med bordet til vi hadde drukket opp brusa slik de kunne ta glasset. Aldri et smil å få, virket som de mislikte sterkt turister. Ble nedsprunget av en kvinnelig servitør, fikk bare et stygt blikk tilbake. Dårlig mat, smakløst og lite variert. Spiste chicken nuggets hver dag i en uke, ettersom dette var det eneste spiselige. Elendig hygiene på personalet, de brukte verken hansker eller vasket seg på hendene før de tok i maten som de serverte. Lenger enn 300 m til stranden som opplyst. Fryktelig dårlig wifi, bare tilgjengelig i resepsjonsområdet. Kun mulig å sole seg på halvparten av bassengområdet pga. store trær som skygget altfor mye. Kommer aldri tilbake, verken til Sunny Beach eller Bulgaria for den saks skyld. Styr unna!!

 
20.08.2019

Innlegg av HegeNilsen Oslo, Norge

Bra beliggenhet, ellers ok

Hotellet ligger 5 min gange fra sandstranden. 15 min gange til Flower street. Vi hadde rom mot bakgård (?), og opplevde ingen støy fra gaten. Rommet var rent og pent, og håndklene ble skiftet ut etter som vi hang de opp eller la på gulvet. Renhold hver dag. Gode senger. Aircondition. Tregt wifi på rommet. Vi hadde al inclusive, og det var så som så. Deilig å kunne slappe av ved bassenget og ha tilgang på drikke og lunsj. Ellers syntes vi alle i familien at maten var kjedelig og smakløs. Var ute å spiste middag på restauranter hver dag. Renholdspersonalet var de som ble oppfattet som mest hyggelige og smilende på hotellet. Resten av personalet, alt fra bartendere, ryddere i restauranten og resepsjonistene kunne gjerne kostet på seg et smil i ny og ne. Alle virket småsure hele tiden. Helt ok hotell, styr unna al inclusive, nyt stranden og at det ligger utenfor all den verste støyen.

 
13.08.2019

Innlegg av Norw12

Bra, beliggenhet, men bytt hotell

Ok rom med bra størrelse. Rommene var skinnende rene da vi kom, men så ble de tilsynelatende ikke vasket de neste dagene. Da vi hadde brukt håndduker til å vaske gulvene fikk vi kjeft og beskjed om at vi hadde brukt hånddukene på stranda fordi de var så skitne. Det var faktisk gulvene som de skulle ha vasket som var så skitne. Rengjøringspersonalet tok kun søppel, satt inn nytt dopapir (av og til) og nye håndduker. Vi klaget til slutt på renholdet, og etter det var det upåklagelig. Maten på hotellet var helt forferdelig. Jeg trodde ikke på det jeg hadde lest på tidligere anmeldelser om dårlig mat ettersom jeg ikke er særlig kresen, men dette var dårlig. Vi fikk også skikkelig matforgiftning etter å ha spist burger ved bassenget. Aldri vært så dårlig noen gang, og det tok tre dager av ferien vår. Det eneste positive med hotellet var beliggenheten og at de hadde laundry service. Bassenget brukte vi ikke av to grunner: vannet var nesten melkefarget og der var aldri ledige solsenger. Massevis av håndduker lå utover solsengene, men få mennesker. For vår del blir det aldri mer hotel Dunav eller Sunny beach for den del. Sunny beach er et skittent og lite hyggelig sted. De tar turister for gitt, så det er elendig service de fleste steder. Dra til Nessebar eller Sozopol.

 
08.08.2019

Innlegg av Line K Harstad, Norge

Flott hotell (for eldre garde)

Forventet ikke all verden basert på noen av anmeldelsene her inne. Tok likevel sjansen og hoppet på en restplass, er ikke skuffet. Virker som om de har tatt til seg de negative omtalene, rengjørere jobbet kontinuerlig med å tømme søppel/koste. Maten var god, kunne dog vært bedre merket. Kaffen var ikke god, men vi nordmenn er vel sære der. All inclusive er i realiteten svært begrenset, så det er ikke noe luksus. Det som trekker ned, som har vært omtalt tidligere er enkelte i personalet. Opplevde at ene kvinnelige servitøren nærmest sprang ned en av gjestene, for deretter å gi en surt blikk. Ble ikke voldsomt imponert. De serverer også alt av drikke i plastbeger, noe som jeg anser som supert (med tanke på glassprått rundt bassenget). Jeg reiste sammen med ei venninne, ville nok ikke reist hit med barna. Da ville jeg nok ha valgt en av de store resortene med mer underholdning/aktivteter/badeland. Det er også ekstremt mye røyking på hotellet, men det er vel typisk Bulgaria. Klientellet var også 40+ så dette er ikke et partyhotell.

 
07.08.2019

Innlegg av johannakolsen Fredrikstad, Norge

Passe bra for turen

Uteområdet er fint. Litt få solsenger da man er nødt til å reservere fra tidlig morgen. Med all inclusive får man frokost, lunsj, middag og brus, drinker, varm drikke, pizza, spaghetti og hamburger. Maten er alt i alt god, men ikke helt på topp. Rommene og hotellet generelt er rent og ryddig. Et minus er at sengene ikke henger sammen. Hotellet har veldig god beliggenhet- fem minutter fra stranda og gåavstand til alle slags restauranter og butikker. (Supermarket rett utenfor.) Ta en tur til Gamle Nessebar. Litt dyr taxi dit, tar en time å gå.