Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 209 vurderinger
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Fasiliteter
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,1 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
stille og rolig og bra beliggenhet
-
bedre og mer variasjon på måltidene

Bekreftet gjest: 2019-09-03


5 av 10

+
Kom til ett grusomt rom Med vegg til Vegg teppe, luktet fukt, røyk og fest. Og med madrass på gulvet på teppet. Forferdelig. Rom 101.! Jeg reiste med to barn 4 og 8 år. Vi kom På natta og ville få bytta rom, men det fikk vi ikke da resepsjons ansatte sa det ikke var nooe galt med vårt rom. Di hadde ike noe nytt rom til oss pga dette. Og vi fikk beskjed im å sove i resepsjonen om rommet ikke var branok. Satt der i 3 tiner og tilslutt måtte vi bare ta rommet å sove over til dagen etter. Da ringte jeg apollos mann der nede og fortalte historien. Da tok der 42 minutter før han ringte tilbake ig hadde fikset nytt rom til oss. Denne gangen fikk vi ett flott dobbelt rom med flislagt gulv , nytt bad og null fuss lukt. Under hele uken vi var der, såg du ansatte i resepsjonen stygt på oss, og hilste ikke på oss eller smilet en gang. Forferdelig oppførsel og barnslig . Utenom dette var turen hyggelig. Forferdelig kjedelig mat og kaffe.
-
Smilekurs til alle ansatte, mer service innstilt, mere mat som Barna liker. Få extra senger inn på rommene, og ikke madrass på gulvet. Når en betaler såppas mye for en tur vill en helst ha en ordtlig seng å ikke en slapp madrass på Gulvet. Flere sitteplasser ute, ved inngangen. MYYYE fylle på hotellet og fyllebråk på natt med banking i dører, bråk i ganger å brøling. Fulle folk som rangler i rundt på dagtid.

Bekreftet gjest: 2019-09-03


7 av 10

+
Rent og pent
-
Bedre service i resepsjonen

Bekreftet gjest: 2019-09-03


5 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-03


8 av 10

+
Hagen
-
Bytte ut fleste av personale i resepsjonen. En jente med langt mørkt hår ved navn Vaseleena eller noe noe liknende var rett og slett uhøflig, svare med sarkastisk tone og var rett og slett frekk. De andre var ikke så hyggelige men gjorde jobben sin

Bekreftet gjest: 2019-09-03


5 av 10

+
Service i baren renhold av rom
-
Engelsk kunnskap hos resepsjonistene. Var uten WIFI 3 dager sa fra i resepsjon hver dag og de sa det skulle ordne det.

Bekreftet gjest: 2019-09-03


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-03


2 av 10

+
-
Altfor mye trær som skygger for solen ved bassengområdet. Gjerne et basseng til. Hyggeligere hotellarbeidere, samtlige var uhøflige og lite smil å få. Dårlig hygiene på de som jobbet der. Ryddet av bordene før vi var ferdig å spise. Mer variert mat, mer frukt. Lengre enn 300 m til stranden som opplyst.

Bekreftet gjest: 2019-09-03


8 av 10

+
Miljøet. Romslighet. "My second home"
-

Bekreftet gjest: 2019-09-03


2 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

237 vurderinger
Utmerket
 
56
Veldig bra
 
100
Bra
 
40
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

03.03.2020

Innlegg av 976le

Dårlig service og mye feil på rommene

Sluket tert, oversvømmet hele badet hver gang vi dysjet, aircondition virket ikke, nytt rom først etter 5 dager, der virket ikke kjøleskap og gikk ikke å låse verandadør i 1.etg. Svæææææært dårlig service når man bare hadde frokost og ikke all innclusive, fikk ikke kjøpt drikke osv ved bassengets poolbar f.eks. Ble bare sett stygt på når vi ikke hadde all inc.

 
12.09.2019

Innlegg av carolineblomvik Ålesund, Norge

Fryktelig

Uhøflige og lite hjelpsomme hotellmedarbeidere. De tok fatene før vi var ferdig å spise opp. De sto og ventet med bordet til vi hadde drukket opp brusa slik de kunne ta glasset. Aldri et smil å få, virket som de mislikte sterkt turister. Ble nedsprunget av en kvinnelig servitør, fikk bare et stygt blikk tilbake. Dårlig mat, smakløst og lite variert. Spiste chicken nuggets hver dag i en uke, ettersom dette var det eneste spiselige. Elendig hygiene på personalet, de brukte verken hansker eller vasket seg på hendene før de tok i maten som de serverte. Lenger enn 300 m til stranden som opplyst. Fryktelig dårlig wifi, bare tilgjengelig i resepsjonsområdet. Kun mulig å sole seg på halvparten av bassengområdet pga. store trær som skygget altfor mye. Kommer aldri tilbake, verken til Sunny Beach eller Bulgaria for den saks skyld. Styr unna!!

 
20.08.2019

Innlegg av HegeNilsen Oslo, Norge

Bra beliggenhet, ellers ok

Hotellet ligger 5 min gange fra sandstranden. 15 min gange til Flower street. Vi hadde rom mot bakgård (?), og opplevde ingen støy fra gaten. Rommet var rent og pent, og håndklene ble skiftet ut etter som vi hang de opp eller la på gulvet. Renhold hver dag. Gode senger. Aircondition. Tregt wifi på rommet. Vi hadde al inclusive, og det var så som så. Deilig å kunne slappe av ved bassenget og ha tilgang på drikke og lunsj. Ellers syntes vi alle i familien at maten var kjedelig og smakløs. Var ute å spiste middag på restauranter hver dag. Renholdspersonalet var de som ble oppfattet som mest hyggelige og smilende på hotellet. Resten av personalet, alt fra bartendere, ryddere i restauranten og resepsjonistene kunne gjerne kostet på seg et smil i ny og ne. Alle virket småsure hele tiden. Helt ok hotell, styr unna al inclusive, nyt stranden og at det ligger utenfor all den verste støyen.

 
13.08.2019

Innlegg av Norw12

Bra, beliggenhet, men bytt hotell

Ok rom med bra størrelse. Rommene var skinnende rene da vi kom, men så ble de tilsynelatende ikke vasket de neste dagene. Da vi hadde brukt håndduker til å vaske gulvene fikk vi kjeft og beskjed om at vi hadde brukt hånddukene på stranda fordi de var så skitne. Det var faktisk gulvene som de skulle ha vasket som var så skitne. Rengjøringspersonalet tok kun søppel, satt inn nytt dopapir (av og til) og nye håndduker. Vi klaget til slutt på renholdet, og etter det var det upåklagelig. Maten på hotellet var helt forferdelig. Jeg trodde ikke på det jeg hadde lest på tidligere anmeldelser om dårlig mat ettersom jeg ikke er særlig kresen, men dette var dårlig. Vi fikk også skikkelig matforgiftning etter å ha spist burger ved bassenget. Aldri vært så dårlig noen gang, og det tok tre dager av ferien vår. Det eneste positive med hotellet var beliggenheten og at de hadde laundry service. Bassenget brukte vi ikke av to grunner: vannet var nesten melkefarget og der var aldri ledige solsenger. Massevis av håndduker lå utover solsengene, men få mennesker. For vår del blir det aldri mer hotel Dunav eller Sunny beach for den del. Sunny beach er et skittent og lite hyggelig sted. De tar turister for gitt, så det er elendig service de fleste steder. Dra til Nessebar eller Sozopol.

 
08.08.2019

Innlegg av Line K Harstad, Norge

Flott hotell (for eldre garde)

Forventet ikke all verden basert på noen av anmeldelsene her inne. Tok likevel sjansen og hoppet på en restplass, er ikke skuffet. Virker som om de har tatt til seg de negative omtalene, rengjørere jobbet kontinuerlig med å tømme søppel/koste. Maten var god, kunne dog vært bedre merket. Kaffen var ikke god, men vi nordmenn er vel sære der. All inclusive er i realiteten svært begrenset, så det er ikke noe luksus. Det som trekker ned, som har vært omtalt tidligere er enkelte i personalet. Opplevde at ene kvinnelige servitøren nærmest sprang ned en av gjestene, for deretter å gi en surt blikk. Ble ikke voldsomt imponert. De serverer også alt av drikke i plastbeger, noe som jeg anser som supert (med tanke på glassprått rundt bassenget). Jeg reiste sammen med ei venninne, ville nok ikke reist hit med barna. Da ville jeg nok ha valgt en av de store resortene med mer underholdning/aktivteter/badeland. Det er også ekstremt mye røyking på hotellet, men det er vel typisk Bulgaria. Klientellet var også 40+ så dette er ikke et partyhotell.