1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
7,5 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
6,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,7 / 10

10 siste vurderinger


5 av 10

,

+
-
De må bedre maten sin, spesielt frokosten. Den var det ikke mye å skryte av.....

Bekreftet gjest: 2019-07-17


8 av 10

Stein,

+
Rommet med havutsikt.
-
Frokost. Dårlig kvalitet. Står over denne neste gang. Ikke mulig å få den utsjekk. Vi hadde hele siste dag disponibel, noe som var bra, men ønsket å dusje før avreise. Fikk tilbud om å bruke dusj i treningsrom noe som ikke var optimalt samt at det var det veldig til kø på en dusj og omkledningsrom.

Bekreftet gjest: 2019-07-17


8 av 10

Hanne,
Leknes

+
At det ligger ved stranden. Stille og rolig. Nært alt.
-
Dårlig kommunikasjon med ansatte pga språkbarrieren. De kunne minimalt engelsk. Lite bassengområde.

Bekreftet gjest: 2019-07-16


8 av 10

Andreas,

+
Fine rom og bra fasiliteter
-
Stortsett bra, vanskelig og spesifisere forbedringer

Bekreftet gjest: 2019-07-09


10 av 10

Nina ,
Steinberg, Norge

+
Rent og pent over alt. Rene håndklær hver dag. Beliggenhet helt supert.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-07


7 av 10

Ørjan,
Lillestrøm

+
Fint rom
-
Ikke spesielt innbydende mat til frokost. En av oss ble dårlig.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


6 av 10

Kjell,
Gursken

+
Veldigt bra og fint område det viste vi andre året vi er de
-
Må få nye stoler på ballkong. Nye madraser i sengene. Frukost under lavmål

Bekreftet gjest: 2019-07-02


10 av 10

Karina,
Harstad

+
Beliggenheten, vennligheten, rensligheten, lobbybaren, bassengbaren - servicen..Hyggelige og ærlige folk <3
-
Frokosten..Overkokte egg og veldig dårlig stekt eggerøre.. Kanskje de skulle prøvd seg på omelett istedet.. Ellers litt for mye søtt - kaker og veldig fint brød..Savner nok en mere internasjonal frokost...

Bekreftet gjest: 2019-07-02


7 av 10

,

+
Sentralt
-

Bekreftet gjest: 2019-07-02


8 av 10

Anita,
Kirkenær

+
Nye delen var utrolig fin og flott beliggenhet
-
Bedre lunsj muligheter på hotellet. De ansatte er elendige på engelsk.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

176 vurderinger
Utmerket
 
44
Veldig bra
 
64
Bra
 
36
Mindre bra
 
19
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

14.07.2018

Innlegg av Kristoffer Hell V Stavanger kommune, Norge

Veldig bra hotell med god beliggenhet

Dette hotellet har det du trenger. Fine rene rom. Koselig basseng og hyggelige hjelpsomme ansatte. Kjempe koselig å ta seg en drink i baren ette middag og nyte den fine utsikten som er mot havet. Det som trekker litt er at frokosten er lite fristende og kjedelig. Det ble slik at vi ente opp med å heller bestille toast fra baren til frokost. Men ellers er det ikke noe å utsette på dette hotellet som har fin utsikt og veldig kort vei til stranden. Det er snakk om 20 meter fra heisen til stranden. De fleste snakker iallefall litt engelsk så de kan hjelpe med det som man trenger hjelp til. Hotellet anbefales 😊😊

 
02.07.2018

Innlegg av MartineS1250

Helt ok hotell

Fin beliggenhet nært strand og i gåavstand til den gamle byen. Ikke spesielt god mat i restauranten, helt ok frokost. Små balkong, men store dobbeltrom. Rent og ok standard. Iskaldt basseng, selv på de varmeste sommerdagene. Dyrt å leie solsenger på stranden nedenfor (25 leva for to senger). Ikke dra på dette hotellet om du har heisskrekk, for det er så og si umulig å komme seg fra A til B uten å ta heis. Veldig snirklete, mye nivåforskjeller og lett å gå seg vill. Tør ikke tenke på hvordan en evakuering ville artet seg. Hyggelig betjening og servitører, men jevnt over dårlige engelskkunnskaper.

 
13.08.2017

Innlegg av KJens1

Oisann, dette var en nedtur....

La det først være sagt: personalet, både renhold, i resepsjon og på barer, var av første klasse og var svært imøtekommende og oppmerksomme. Ingenting å sette fingeren på her. Beliggenheten til hotellet var også perfekt, like ved stranden og close til både gammel og ny del av byen. De 2 rommene vi fikk derimot....I den gamle delen av hotellet, det var svært, svært skuffende. Dobbeltrommene var veldig små, ikke plass til 2 kofferter. Det ene badet var noe fornyet, det andre trengte absolutt å fornyes. De var trange, fuktige og på begge badene luktet det kloakk. Altanen hadde 2 klappstoler. Det var såvidt plass til at ett menneske kunne sitte der. Vi har bodd rimelig før, men ikke i nærheten av dette nivået. AirCondition fungerte i 2 netter, så var det stopp. I 30 grader + ble det noe varmt. Vi sa ifra flere ganger og fikk beskjed om "will be fixed in a moment" hver gang. Siste dag og natt fungerte AC igjen. Om du vurderer å bestille rom på dette hotellet, bestill rom i den nye delen, den gamle delen burde ikke vært leid ut.

 
11.07.2017

Innlegg av Ingvil F

Fint hotell

Flott hotell sentralt i sozopol. Rent og grei størrelse på rommene. Hyggelig betjening og god service. Nært strand og en rekke restauranter. En eller flere turer innom gamlebyen anbefales på det sterkeste.

 
06.03.2013

Innlegg av 2013Marie Tromsø, Norge

Uheldige. Knappe 3*

Hotellets plassering var perfekt. Midt mellom gammeldelen av byen og den nye, slik at vi hadde gangavstand til alt. Bassenget var rent og pent, og de ansatte i baren var utrolig hyggelige. Men vi hadde flere opplevelser som var skyld i vår misstrivsel. Hotellet hadde bare aircondition påslått om natten etter klokken 11:00 og det var ikke mulighet for å styre den selv. Selve hotellrommet var kjempestort og greit det, men på soverommet fungerte ikke aircondition og vi klaget 3-4 ganger. Siste natten kom en kar å reparerte den, å vi hadde 30*C hver natt. I tillegg fikk vi skråtak slik at det var kun mulighet for å stå oppreist en meter innenfor døren. Ikke ville de gi oss nytt rom. Vi betalte for frokostbuffet, men fant aldri noe frokostbuffet på hotellet. Resturanten var midt mellom baren og bassenget, men ingen frokost? Og for ikke å snakke om personellets mangel på engelsk. Det var en pikolo som kunne engelsk og måtte være tolk. Vaskedamen forsto ikke lappen vår på døra om "ikke forstyrr" og kom inn hver eneste dag, tiltross for at vi ønsket å sove eller bare ikke trengte rydding. Hun kunne omså bare satt dorullen rett innenfor døren. Heller ikke safe som lovet. Det var safe nede i resepsjonen, men mot et beløp og det giddet vi ikke siden engelsken var dårlig. Veldig greit at solsengene var gratis, men det hjalp også lite når de fleste solsengene var ødelagte. Trivdes godt i byen og kommer gjerne igjen, bare ikke til samme hotell. Velg heller hotellet vegg i vegg til høyre. :)