Bryllupsreiser

Gjør bryllupsreisen til en uforglemmelig opplevelse

Drømmer dere om en bryllupsreise til en kritthvit paradisstrand, til en sjarmerende og bortgjemt liten hotellperle eller kanskje til en romantisk storby? Uansett hvilke ønsker dere har for bryllupsreisen, så har vi nok noe som passer for dere. Vi kan sette sammen alle typer bryllupsreiser – alt fra luksus på Maldivene og romantiske hoteller ved Middelhavet – til flotte familiehoteller, for dere som vil ta med barna. Vil dere gifte dere i utlandet og ha med mer 10 personer kan dere kontakte våre gruppeavdeling for hjelp med planleggingen og bestillingen.

Her har vi trukket frem noen fine reisemål og flotte hoteller for en uforglemmelig ferie. Drøm dere bort – og kontakt oss for råd og bestilling!


Romantiske og eksotiske reisemål
Eksotiske reisemål langt borte eller vakre Middelhavsperler? Finn drømmereisen og begynne å lengte...!

Maldivene

Maldivene

Eksotiske Maldivene byr på kritthvite strender og fantastisk turkisblått hav. Under havoverflaten venter et fargerikt dyreliv med rundt 700 ulike fiskearter – perfekt for snorkling og dykking!

Se våre reiser til Maldivene her

Bali

Bali

På frodige og fargerike Bali kan du bo på kjempefine hoteller som ligger rett ved nydelige, hvite strender. Vakker natur, spabehandlinger og god mat gir bryllupsreisen det lille ekstra.

Se våre reiser til Bali her

Mauritius

Mauritius

Paradisøya i Det indiske hav. Her kan dere nyte strandlivet, fantastiske snorklemuligheter, vakker natur og deilig mat. Mauritius er et perfekt reisemål for bryllupsreisen. 

Så våre reiser til Mauritius her

Thailand

Thailand

I Thailand venter fantastiske strender og prisverdig luksusferie året rundt. Nyt romantiske middager på stranda og opplev et herlig og avslappende tropisk miljø.

Hotelltips for bryllupsreisen:

Se våre reiser til Thailand

Dra til Dubai på bryllupsreise

De forente arabiske emirater

De forente arabiske emirater passer for dere som vil kombinere luksushoteller og fine strender med et unikt utvalg av restauranter og spennende, urbane opplevelser. 

Hotelltips for bryllupsreisen:

Se våre reiser til De forente arabiske emirater her


Romantiske reisemål i Europa

Man trenger ikke reise så veldig langt for å dyrke kjærligheten.

Amalfikysten, Italia

Italia

Italia har alt – god mat og vin, kunst og kultur og nydelige strender. Bare stedsnavnene oser romantikk – Venezia, Toscana, Roma, Amalfikysten og Sardinia. Italia er som skapt for romantiske bryllupsreiser.

 

Se våre reiser til Italia

Kroatia

Kroatia

Krystallklart vann, interessante severdigheter, hyggelige folk og god mat i kombinasjon med et flott hotell. Kroatia kan by på uforglemmelige ferieminner fra en helt spesiell reise. 

Se våre hotelltips for bryllupsreisen

Se våre reiser til Kroatia

Parga Hellas

Hellas

Hellas er perfekt for de prisbevisste, som ønsker å reise på bryllupsreise i sommerhalvåret. 

Hotelltips for bryllupsreisen:

Se våre reiser til Hellas


Hvordan vil dere reise?

Romantisk weekend i en koselig by, eksklusive cruise eller komponere bryllupsreisen selv? Eller ønsker dere kanskje å gifte dere utenlands?

Romantisk storbyweekend

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise på en kortere bryllupsreise. Paris, Roma, Praha og Barcelona er noen populære favoritter.

Bestill en romantisk weekend

Kombinasjonsreiser

Er dere av den mer eventyrlystne typen vil dere kanskje se mer på bryllupsreise og lære mer om landet dere besøker – vi tilbyr kombinasjonsreiser til både våre sommer- og vinterreisemål.

Se alle kombinasjonsreiser

Sett sammen bryllupsreisen selv

Drømmer du om å tilbringe bryllupsreisen på eksotiske reisemål som Seychellene, Hawaii eller Fiji? Men oss kan du dra hvor du vil i verden ved å sette sammen din egen pakkereise.

Begynn planleggingen her

Bryllupsfest i utlandet

Ønsker dere å feire bryllupet utenlands, og er et selskap på mer enn 10 personer kan dere kontakte våre gruppereise-konsulenter for å få hjelp med å planlegge og bestille reisen.

Kontakt vår gruppeavdeling

Romantikk på sjøen

Et cruise i det turkisblå, karibiske hav, med fantastiske stopp på paradisøyer. Eller ta et cruise fra Roma eller Barcelona. Cruise kan ikke bestilles nå, men det er jo lov å drømme.

Se hele cruiseutvalget vårt her

Hotelltips
Slå til med et privat basseng eller et eksklusivt hotell med minst 5-stjerner. Her har vi samlet hoteller som passer ekstra bra for en bryllupsreise.

Rom med privat basseng

Vi har mange fine hoteller som tilbyr rom med eget basseng. Der kan dere virkelig koble av og nyte hverandres selskap. Mange av rommene med eget basseng har også fantastisk havutsikt.

Finn rom med privat basseng

Eksklusive hoteller

Kun det beste er godt nok! Eksklusive hotell på noen av verdens herligste reisemål kan gi den "once in a lifetime" opplevelsen dere ønsker. Her står service i fokus og alt er uttenkt til den minste detalj.

Se alle eksklusive hoteller

Tips & Inspirasjon

Les blogginnlegg og andre reisetips for bryllup og bryllupsreiser.

Eksotiske reiser

Vi har reiser til alle eksotiske drømmesteder verden over. Sett sammen reisen akkurat som du vil, når du vil og hvor du vil!

Søk og bestill en eksotisk reise

Bryllupsreise med barn

Om barna skal bli med på bryllupsreisen har vi flere fine familiehotell med det lille ekstra som gjør alt spesielt. Lekre Romana Beach Resort i Kroatia med leiligheter med både havutsikt og privat basseng. På eksklusive Lopesan Baobab Resort blir hele familien tatt hånd om.

Se alle familiehoteller

Varmeguide

Hvor er det varmt og solfylt året rundt? Hvor er det varmt når jeg skal reise? Finn det rette feriestedet for deg med vår varmeguide!

Til varmeguiden

Finn deres bryllupsreise

f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen
Endre reisefølge kostnadsfritt
Endre dine tilleggsvalg helt fram til 48 timer før avreise