Par som nyter livet på bryllupsreise

Bryllupsreise – en uforglemmelig reise

Vil dere dra på bryllupsreise til en kritthvit paradisstrand, til en sjarmerende og bortgjemt liten hotellperle eller kanskje til en romantisk storby? Uansett hva slags ønsker dere har for bryllupsreisen, så har vi noe som passer for dere. Vi tilbyr alle typer bryllupsreiser – alt fra luksus i Karibien og romantiske hoteller ved Middelhavet til flotte familiehoteller, for dere som vil ta med barna.

Her tipser vi om fine reisemål og flotte hoteller for en uforglemmelig ferie. Drøm dere bort – og bestill bryllupsreisen i dag!

Maldivene

Eksotiske Maldivene byr på kritthvite strender og fantastisk turkisblått hav. Under havoverflaten venter et fargerikt dyreliv med rundt 700 ulike fiskearter - perfekt for snorkling og dykking!

Se våre hotelltips her

Hellas

Hellas er perfekt for de prisbevisste, som ønsker å reise på bryllupsreise i sommerhalvåret. Her finnes mange romantiske øyer, som vakre Santorini og idylliske Parga.

Hotelltips:

Mauritius

Paradisøya i Det indiske hav. Her kan dere nyte strandlivet, fantastiske snorklemuligheter, vakker natur og deilig mat. Mauritius er et perfekt reisemål for bryllupsreisen. 

Så våre anbefalte reisemål og hotell på øya


Thailand

I Thailand venter fantastiske strender og prisverdig luksusferie året rundt. Nyt romantiske middager på stranden og opplev et herlig og avslappende tropisk miljø.

Hotelltips:

Bali

På frodige og fargerike Bali kan du bo på kjempefine hoteller som ligger rett ved nydelige, hvite strender. Vakker natur, spabehandlinger og god mat gjør bryllupsreisen fullverdig.

Se våre anbefalte reisemål og hotell på øya

Dubai

Dubai passer for dere som vil kombinere luksushoteller og fine strender med et unikt utvalg av restauranter og spennende, urbane opplevelser. En reise hit er en uforglemmelig opplevelse.

Hotelltips:

Romantisk storbyweekend

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise på en kortere bryllupsreise. Paris, Roma, Praha og Barcelona er noen populære favoritter.

Bestill en romantisk weekend

Romantikk til havs

Unn dere en reise som både er avslappende og opplevelsesrik. Et cruise i det turkisblå, karibiske hav, med fantastiske stopp på paradisøyer – eller la deg sjarmere av middelhavsstemningen på et cruise fra for eksempel Roma eller Barcelona.

Se hele cruiseutvalget vårt her

Flere tips for bryllupsreisen

Rom med privat basseng

Vi har mange fine hoteller som tilbyr rom med privat basseng. Der kan dere virkelig koble av og nyte hverandres selskap. Mange av rommene med eget basseng har også fantastisk havutsikt, som er vanskelig å ta øynene bort i fra.

Finn rom med privat basseng

Bryllupsreise med familien

For dere som vil ta med barna på bryllupsreisen har vi mange familiehoteller med det lille ekstra, som gjør ferien helt unik. Fine Romana Beach Resort i Kroatia har høy standard og leiligheter med både havutsikt og privat basseng. Luksuriøse Lopesan Baobab Resort på Gran Canaria er både barna og de voksnes paradis.

Bryllupsfest i utlandet

Velg reisemål og hotell med omhu – bryllupsreisen er et minne for livet! Ønsker dere å feire bryllupet utenlands, og er et selskap på mer enn 10 personer kan dere kontakte våre gruppereise-konsulenter for å få hjelp med å planlegge og bestille reisen.

Italia

Italia har alt – god mat og vin, kunst og kultur – og nydelige strender. Velg blant steder som Venezia, Toscana, Roma, Amalfikysten og Sardinia. Italia er som skapt for romantiske bryllupsreiser.

Les mer og bestill bryllupsreisen til Italia her
Bryllupsreise til Karibien

Karibien

Tenk deg en kritthvit strand og azurblått hav. Legg til vidunderlige smaker, spennende utflukter og aktiviteter – da får du en anelse om hva som venter deg i Karibien.

Sett sammen bryllupsreisen selv

Drømmer du om å tilbringe bryllupsreisen på eksotiske reisemål som Seychellene, Hawaii eller Fiji? Men oss kan du dra hvor du vil i verden ved å sette sammen din egen pakkereise.

Begynn planleggingen her

Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hoteller

Hvordan vil du bo