Våre mest romantiske reisemål – tips til en uforglemmelig bryllupsreise

Noen av våre reisemål egner seg ekstra godt for bryllupsreiser. Thailand, Maldivene og Mauritius er klassikerne som garantert vil by på romantikk, men også Hellas og Kanariøyene har mange flotte alternativ for par som ønsker å nyte hverandres selskap.

Vi har vært på mange romantiske reisemål og opplevd fantastisk service på eksklusive hoteller verden rundt. Derfor ønsker vi å hjelpe deg med å finne den perfekte bryllupsreisen. Vi har tatt disse kriteriene i betraktning når vi har valgt ut eksklusive hoteller for hvetebrødsdagene:

  • vakker beliggenhet
  • førsteklasses service
  • god mat og drikke
  • rolig og avslappende atmosfære

Se våre mest luksuriøse og romantiske hoteller nedenfor. Klikk dere inn, drøm dere bort – og bestill bryllupsreisen i dag!

 

Strand i Karibien

Karibien

Drømmer du om bryllupsreise i Karibien? Da anbefaler vi ferieparadisene Tobago og Den Dominikanske Republikk.

Hotelltips:

Parga

Hellas

Hellas er perfekt for prisbevisste bryllupsreiser i sommerhalvåret, med mange romantiske øyer som vakre Santorini og idylliske Parga.

Hotelltips:

Mauritius

Mauritius

Deilig strandliv og fantastisk god mat kombinert med en fargerik havbunn og vakker natur gjør Mauritius til et perfekt reisemål for bryllupsreisen. 

Hotelltips:


Thailand Khao Lak

Thailand

I Thailand venter fantastiske strender og prisverdig luksusferie året rundt. Nyt romantiske middager rett på stranden og opplev et herlig og avslappende tropisk miljø.

Hotelltips:

Dra til Bali på bryllupsreise. Bestill reisen på apollo.no

Bali

På tropiske, grønne Bali kan du bo på kjempefine hotell som ligger rett ved nydelige, hvite strender. Vakker natur, spa-behandlinger og god mat gjør bryllupsreisen fullverdig.

Hotelltips:

Dra til Dubai Palm Jumeirah på bryllupsreise. Bestill reisen på apollo.no

Dubai

Dubai passer dere som vil kombinere luksushotell og fine strender med et unikt utvalg av restauranter og spennende, urbane opplevelser. Dubai kan by på en uforglemmelig reise!

Hotelltips:

Romantisk weekend

Romantisk storbyweekend

Apollo tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden - perfekt for de som ønsker å reise på en kortere bryllupsreise. Paris, Roma, Praha og Barcelona er noen populære favoritter for en romantisk weekend.

Bestill en romantisk weekend
Romantiske cruisereiser

Romantikk til havs

Unn dere en bryllupsreise som er både avslappende og opplevelsesrik – reis på cruise sammen! Et cruise i det turkisblå, Karibiske hav med deilige stopp på de lange, hvite strendene – eller la deg sjarmere av Middelhavsstemningen.

Reis på et romantisk cruise

Våre tips for bryllupsreisen

Rom med privat basseng

Rom med privat basseng

Hos oss finner du mange fine hoteller som tilbyr rom med privat basseng, der du og din elskede kan omgås på tomannshånd. Mange av rommene med eget basseng byr også på en fantastisk havutsikt som er vanskelig å ta blikket fra!

Finn rom med privat basseng
Bryllupsreise med barn

Bryllupsreise med barn

For dere som vil ta med barna på bryllupsreisen, har vi mange fine familiehotell der det lille ekstra gjør reisen helt unik. Fine Romana Beach Resort i Kroatia har høy standard og leiligheter med både havutsikt og privat basseng. På luksuriøse Lopesan Baobab Resort på Gran Canaria blir hele familien tatt godt hånd om.

Bryllupsreise tips

Bryllupsfest i utlandet

Velg reisemål og hotell med omhu – bryllupsreisen er et minne for livet! Ønsker dere å feire bryllupet utenlands, og er et selskap på mer enn 10 personer kan dere kontakte våre gruppereise-konsulenter for hjelp med å planlegge og bestille reisen.

Bryllupsreise i Kroatia

Kroatia

Krystallklart vann, interessante severdigheter og god mat i kombinasjon med fine hoteller. I Kroatia kan bryllupspar nyte herlige hvetebrødsdager.

Hotelltips:
Dubrovnik Palace
Amfora

Amalfikysten, Italia

Italia

Venezia, Toscana, Roma, Amalfikysten, skjønne strender på Sicilia og Sardinia – Italia er som skapt for romantiske bryllupsreiser. Til Italia syr du sammen reisen selv.

Reiser til Italia
Tropisk strand

Sett sammen bryllupsreisen selv

Drømmer du om å tilbringe bryllupsreisen på eksotiske reisemål som Seychellene, Hawaii eller Fiji? Men Apollo kan du dra hvor du vil i verden ved å sette sammen din egen pakkereise.

Se utvalget og bestill her