Uforglemmelig bryllup & luksuriøse bryllupsreiser

Drømmer dere om en bryllupsreise på en kritthvit strand eller kanskje til en romantisk storby? Vi tilbyr luksuriøse feriesteder for en uforglemmelig bryllupsreise. Eller kanskje drømmer dere om et bryllup utover det vanlige? Å gifte seg i utlandet er den ultimate måten å begynne deres kjærlighetsreise på ❤

Romantiske og eksotiske reisemål

Eksotiske reisemål langt borte eller vakre Middelhavsperler? Finn drømmereisen og begynne å lengte...!

Maldivene

Maldivene

Eksotiske Maldivene byr på kritthvite strender og fantastisk turkisblått hav. Under havoverflaten venter et fargerikt dyreliv med rundt 700 ulike fiskearter – perfekt for snorkling og dykking!

Se våre reiser til Maldivene her

Bali

Bali

På frodige og fargerike Bali kan du bo på kjempefine hoteller som ligger rett ved nydelige, hvite strender. Vakker natur, spabehandlinger og god mat gir bryllupsreisen det lille ekstra.

Se våre reiser til Bali her

Mauritius

Mauritius

Paradisøya i Det indiske hav. Her kan dere nyte strandlivet, fantastiske snorklemuligheter, vakker natur og deilig mat. Mauritius er et perfekt reisemål for bryllupsreisen. 

Så våre reiser til Mauritius her

Thailand

Thailand

I Thailand venter fantastiske strender og prisverdig luksusferie året rundt. Nyt romantiske middager på stranda og opplev et herlig og avslappende tropisk miljø.

Hotelltips for bryllupsreisen:

  • Hive Khaolak Beach Resort
  • Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Se våre reiser til Thailand

Dra til Dubai på bryllupsreise

De forente arabiske emirater

De forente arabiske emirater passer for dere som vil kombinere luksushoteller og fine strender med et unikt utvalg av restauranter og spennende, urbane opplevelser. 

Hotelltips for bryllupsreisen:

  • Jumeirah Zabeel Saray
  • Fairmont Ajman

Se våre reiser til De forente arabiske emirater her


Romantiske reisemål i Europa

Man trenger ikke reise så veldig langt for å dyrke kjærligheten.

Amalfikysten, Italia

Italia

Italia har alt – god mat og vin, kunst og kultur og nydelige strender. Bare stedsnavnene oser romantikk – Venezia, Toscana, Roma, Amalfikysten og Sardinia. Italia er som skapt for romantiske bryllupsreiser.

 

Se våre reiser til Italia

Kroatia

Kroatia

Krystallklart vann, interessante severdigheter, hyggelige folk og god mat i kombinasjon med et flott hotell. Kroatia kan by på uforglemmelige ferieminner fra en helt spesiell reise. 

Se våre hotelltips for bryllupsreisen

Se våre reiser til Kroatia

Parga Hellas

Hellas

Hellas er perfekt for de prisbevisste, som ønsker å reise på bryllupsreise i sommerhalvåret. 

Hotelltips for bryllupsreisen:

Se våre reiser til Hellas


Hvordan vil dere reise?

Romantisk weekend i en koselig by, eksklusive cruise eller komponere bryllupsreisen selv? Eller ønsker dere kanskje å gifte dere utenlands?

Romantisk storbyweekend ❤

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise bort for egentid. Hva med Paris, Roma, Praha og Barcelona?

Kombinasjonsreiser

Kombiner ulike reisemål og se mer av landet du besøker. Vi tilbyr kombinasjonsreiser på flere av våre mest populære reisemål.

Se utvalget vårt av kombinasjonsreiser

Sett sammen bryllupsreisen selv

Drømmer du om å tilbringe bryllupsreisen på eksotiske reisemål som Seychellene, Maldivene eller Mauritius? Men oss kan du dra hvor du vil i verden ved å sette sammen din egen pakkereise.

Begynn planleggingen her

Bryllupsfest i utlandet

Ønsker dere å feire bryllupet utenlands, og er et selskap på mer enn 10 personer kan dere kontakte våre gruppereise-konsulenter for å få hjelp med å planlegge og bestille reisen.

Kontakt vår gruppeavdeling

Romantikk på sjøen

Et cruise i det turkisblå, karibiske hav, med fantastiske stopp på paradisøyer. Eller ta et cruise fra Roma eller Barcelona. Cruise kan ikke bestilles nå, men det er jo lov å drømme.

Se hele cruiseutvalget vårt her

Hotelltips
Slå til med et privat basseng eller et eksklusivt hotell med minst 5-stjerner. Her har vi samlet hoteller som passer ekstra bra for en bryllupsreise.

Hotell med eget basseng

Bestill et rom med eget basseng og ta en dukkert direkte fra ditt eget rom når du vil. Sjekk ut hotellene og bestill!

Eksklusive hotell

Eksklusive hotell kan gi den "once in a lifetime" opplevelsen dere ønsker. Her står service i fokus og alt er uttenkt til den minste detalj.


Tips & Inspirasjon

Les reisetips for bryllup og bryllupsreiser.

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Bryllupsreise med barn

Om barna skal bli med på bryllupsreisen har vi flere fine familiehotell med det lille ekstra som gjør alt spesielt. Lekre Romana Beach Resort i Kroatia med leiligheter med både havutsikt og privat basseng. På eksklusive Lopesan Baobab Resort blir hele familien tatt hånd om.

Se alle familiehoteller

Varmeguide

I varmeguiden finner du det perfekte reisemålet etter hvor i verden det er varmt per måned. Få inspirasjon til når og hvor hvor du bør reise!

Se varmeguiden her

Finn deres bryllupsreise