Destinasjonsbryllup
i utlandet

Skap ditt eget drømmebryllup i utlandet med Apollo!

Drømmer dere om å feire bryllupet utenlands? Er dere et selskap på mer enn 10 personer kan dere kontakte vår gruppeavdeling for å få hjelp med å planlegge og bestille reisen. Ta en titt på våre romantiske reisemål og hotell her:

KONTAKT OSS - for en gruppeprat

Telefon: 21 01 75 41
E-post: [email protected]
Åpningstider: 09.00-16.00

Send en forespørsel »

Å gifte seg i utlandet – hva gjelder?

Det er viktig å ha papirene i orden når man gifter seg i utlandet. Det er tre måter å foreta en vigsel i utlandet.

1. Dere kan vies ved en norsk utenriksstasjon
2. Dere kan vies av en norsk sjømannsprest
3. For en utenlandsk myndighet

Ved de norske utenriksstasjonene gjelder akkurat samme regler som i Norge. To vitner må være tilstede for å signere vigselsdokumentene. For vigsel av en utenlandsk myndighet, er det landets lover og regler som gjelder.

Vi gjør oppmerksom på at brudeparet har ansvaret for å koordinere og arrangere de praktiske detaljene som vedrører prest, borgemester eller annen myndighetsperson i tillegg til å planlegge avtaler med kirke, rådhus eller annet vielsessted.

Verdt å tenke på når dere planlegger bryllup i utlandet:

  • Utover det å velge prest eller myndighetsperson må dere sørge for å koordinere et møte eller samtale med de for å diskutere seremonien, løftene og eventuelle andre ønsker.
  • Når dere velger en kirke eller et rådhus, må dere undersøke tilgjengelighet, bestillingsprosedyrer og eventuelle krav om dokumenter.
  • Sørg for å samle inn alle nødvendige dokumenter, som vielsesattester og eventuelle andre juridiske papirer som er i overensstemmelse med reisemålets krav.
  • Sett opp en detaljert tidsplan for bryllupsdagen – som inneholder tidspunkter for seremonien, mottagelsen, fotografering og mulige andre aktiviteter.


Se flere flørtende tips!

Romantisk storbyweekend ❤

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise bort for egentid. Hva med Paris, Roma, Praha og Barcelona?

Bryllupsreiser

Vil du på bryllupsreise til en vakker paradisstrand eller til en romantisk storby? Se våre tips til en uforglemmelig bryllupsreise.

Se forslagene våre

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise