1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Service
 
7,5 / 10
Fasiliteter
 
7,4 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Aksel,
Gjerdrum

+
Store rom, god og variert frokost og aller best! Nærhet til strand
-
Renhold rom. Holdt ikke den standarden vi er vant med i Thailand.

Bekreftet gjest: 2018-04-13


8 av 10

Olav,
Brandbu

+
Beliggenhet.
-
Mye maur på rommene. Skifte på sengene litt oftere !

Bekreftet gjest: 2018-03-10


9 av 10

,

+
Et hyggelig sted å være, med flinke og positive ansatte.
-

Bekreftet gjest: 2018-03-10


7 av 10

Terje,
Andebu

+
Bra beliggenhet. Bra Wi-Fi
-

Bekreftet gjest: 2018-02-24


7 av 10

Svein,
Oslo

+
Fin beliggenhet i forhold til strand og spisesteder. Og med strandhåndklær som vi fikk nye hver dag.
-
Det var skuffende for de som røyker at de ikke fikk røyke på balkongen. Dette bør det opplyses om i hotellbeskrivelsen.

Bekreftet gjest: 2018-02-17


5 av 10

Karin ,
Helsinge

+
Det ligger tæt ved stranden.
-
Personalet kunne være bedre til engelsk. At værelset er klar når man ankommer. Apollo havde givet besked om at vi ankom kl 08:00 men vi fik først værelset kl 13:30 efter en del forvirring om reservationen. Lang tid uden mulighed for bad eller hvile efter en lang rejse på 18 timer. Første dag var på grund af dette ikke meget værd. Støjnivau var ekstremt højt på grund af poolens indretning med vandfald fra elefant statuer.

Bekreftet gjest: 2018-04-15


4 av 10

Izabela,
Tårnby

+
Flot pool, flotte omgivelser, god betjening, søde ansatte
-
Der kunne være mange ting som ku forbedres på det her hotel. Vi var et par afsted sammen, men fik 2 senge på værelset, det gik dog, så vi overlevede, men måske kunne man spørge næste gang om vi ville sove i 2 senge eller ej. Der stank tit af kloak også på værelset, morgenmaden var kedelig, vandet forsvandt tit i bruseren, og det værste var nok at man skulle være op før fanden fik sko på for at booke en god solseng ved poolen. Der var ikke nok parasoller ved poolen, vi var der i 14 dage og fik kun 1 gang plads i skyggen, fordi folk bookede solsengene med deres private håndklæder før fanden fik sko på. Virkelig dårligt. Mern det accepterede hotellet, vi havde så ikke private håndklæder med hjemmefra, så vi måtte vente til de åbnede for håndklæde udleveringen kl. 07:30 om morgenen, og der var det forlængst umuligt at booke en god plads ved poolen.

Bekreftet gjest: 2018-03-05


9 av 10

Jan Gildum,
Hørsholm

+
Hotellets placering i forholdt havet og byen. Fantastisk mad og drikke til rimelige priser. Rigtig god service fra rengøringsdamerne, pool personalet, betjening fra tjenerstaben samt ikke mindst receptionen
-
Samtlige personaler - bortset fra enkelte i receptionen - burde være bedre til at tale engelsk

Bekreftet gjest: 2018-01-29


8 av 10

Vellu,
Kokkola

+
Hyvä palvelu.
-
Paperit vessan pönttöön eikä erilliseen astiaan.

Bekreftet gjest: 2018-03-21


8 av 10

Patrik,
Helsinki

+
Sijainti Siisti ja huoliteltu alue kokonaisuudessaan Yleisten tilojen siisteys.
-
Netti yhteys (Wi-Fi) todella kehno. Toimi ensimmäiset 4 päivää suht hyvin. Viimeiset 10 päivää ei yhteyttä ollenkaan. Sama homma viime vuonna. Kielitaito varsin puutteellinen. Hyvin harva osasi Englantia edes välttävästi. Hyvä aamiainen mutta "paisto kulmaus" voisi avata aikaisemmin

Bekreftet gjest: 2018-03-07


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 3,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

1054 vurderinger
Utmerket
 
251
Veldig bra
 
446
Bra
 
197
Mindre bra
 
81
Dårlig
 
79

Fem siste vurderinger

13.12.2018

Innlegg av Veslemøy F Stjørdal

Koselig hotel

Dette er et koselig hotel med kjempefin beliggenhet. Internettet fungerte ikke i vår leilighet, men fungerte fint i restauranten og ved bassenget. Mange av personalet var veldig dårlig i engelsk og det er synd at så mange får legge ut handklær på solsengene og kun bruke solsengene etter at de har vært på stranden hele dagen. Ellers var det et fint hotell og frokosten var bra og oppholdet tilfredsstillende.

 
18.07.2018

Innlegg av Susanne B

Bra beliggenhet, elendig service

Vi bodde 5 netter på Golden Beach. Beliggenheten nær stranden var fin og vi kunne ønsket bedre vær slik at vi fikk benyttet stranden mer. Hotellområdet var stille og føltes trygt med vakter dag og natt. Rommene var fine og store, men vårt rom var infisert av maur. Vi måtte koste maur ut av senga før vi la oss. Badet var værst. AC bråket endel og slo seg av om natta av seg selv. Frokosten var bra, godt utvalg og nystekt omelett etter eget valg. Service fra bassengkanten fortjener 5 stjerner for de var hyggelige, morsomme og oppvartet oss til en hver tid med et smil! Service ellers i restaurant og resepsjon var noe annet. De var likegyldige, lite smil og forsto lite engelsk. Vi bestilte rom med ekstraseng, noe de forsto å ta seg betalt for men nektet å sette inn senga. Det endte med at vi til slutt oppgraderte til en bungalow til noe de sa var en fast pris. I følge booking.com var prisen lavere der. Vi angret men fikk ikke gjort noe med det, siden vi var avhengig av nok senger. Da vi ba om sen utsjekk måtte vi betale 1800 bht for å ha rommet noen timer mer. Et annet reisefølge ba om det samme og slapp å betale. Faste priser? Eller egen pris for europeere?

 
13.02.2018

Innlegg av Nina E

Helt ok

Vi leide en bungalow med sjøutsikt. Eller det ville vært ocean view hvis de hadde sadg ned noen trær🤣 Rommet var veldig fint. Våre venner hadde vanlige rom, de var også helt ok i forhold til pris. På hotellets Restaurant var de veldig trege, selv til Thailand å være. Beliggenheten var bra. På stranden ble vi oppvartet hele dagen med mat og drikke av vennlige strand-selgere. Wifi er ikke så bra. Men alt i alt, ganske så bra😀

 
20.02.2017

Innlegg av saralangburne Skien, Norge

Flott beliggenhet

Det fineste stedet å bo i Ao Nang. God service. Og store fine rom. Anbefales på det sterkeste om man vil bo på stranden :) Ao nang er et flott sted, men mye mas. Et opphold på Golden beach gjør oppholdet behagelig og rolig :)

 
24.12.2016

Innlegg av Jon H

Flott hotell med bra beliggenhet

Familie med tre voksne barn. Vi hadde to bungalower/ et hus 2 etasjes hus med et rom i hver etasje. Fine store rom og fint stort bad. Det som er å utsette på dette stedet er at aircondition anlegget bråker for mye. Dette er plagsomt, spesielt om natten. Dette bør forbedres siden det ødelegger helhetsinntrykket. Forøvrig var alt helt topp for oss. Beliggenheten er fantastisk, nærme stranden og i en gate med veldig liten trafikk. Vi gikk kun 200 meter og så var vi midt i byen. Vi var fem netter fra 18. til 23 desember 2016. Dessverre var det lite sol, og noen regnbyger nesten hver dag. Hadde været vært bedre så ville vi hatt enda større glede av at hotellet er rett ved stranden. Stedet kan anbefales om du ønsker et rolig sted med nærhet til det meste i Ao Nang.