Apollo Sports Solo

"Lei" av de gamle vennene eller bare lyst til å treffe nye? Her er reisen for deg, reis bare du – men ikke alene! I en uke får du nyte trening og yoga, avkobling, festligheter og god mat og drikke! Turen går til ett av våre Apollo Sports – powered by Playitas hotell. 

Alt i godt selskap av nye bekjentskaper! Hva sier du til bobler ved bassenget, morgenyoga, kveldspiknik, jacuzzibad eller SUP i solnedgang etter en avsluttet gruppetreningstime eller feststemning under åpen himmel? Her er det noe for alle og du velger selv hva du vil delta på.


Å bo på et powered by Playitas-hotell

Våre Apollo Sports – powered by Playitas hotell tilbyr et uuttømmelig utvalg av sport og aktiviteter, vakre og fredelige omgivelser med utsikt over havet. Alle treningsfasiliteter ligger i gangavstand. Områdene rundt hotellene er perfekte for fotturer, løping og sykling. Det er også mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge blant for de som ønsker. Det er også gode muligheter til avkobling og i SOLO-uka blir det mingling og festligheter for de som vil.


Hvem kan delta?

Tren, nyt sol og varme ved bassenget, spis godt, møt nye folk, bli med på piknik i solnedgang og fyll på med herlig inspirasjon. Denne SOLO-uka passer alle og har deltakere fra hele Norden – og du føler aldri du har reist alene.


Program for uka

Det finns ikke et fastlagt program for våre SOLO-uker, alle ukene er forskjellige og vi tilpasser oss og justerer programmet etter respektive hotell. På programmet er det alltid trening fra morgen til kveld som core, WOD og sirkeltrening ispedd lounging, mingling og festligheter – du deltar akkurat så mye som du selv ønsker. 


Hva er Apollo Sports Solo? 

Noen uker i året omvandles våre Apollo Sports-hotell til hotell med fokus på de som reiser alene. I løpet av året arrangerer vi treningsreiser fylt med morsom trening og aktiviteter for alle soloreisende som vil reise og treffe nye treningskompiser. Selvsagt velger du selv hva du vil delta på - alt fra morgenyoga, bobler ved bassenget eller SUP i solnedgang!

Pris fra 12 498,-

Datoer og hotell: 

 • 4.-11. juni 2023, Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos. FULLBOOKET!
 • 1.- 8. oktober 2023, Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos. FULLBOOKET!
 • 8.-15. oktober 2023, Levante - powered by Playitas, Rhodos.
 • 8.-15. desember 2023, La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura 

Inkludert:

 • Fly tur/retur inkl. skatter, avgifter og 1 innsjekket bagasje
 • Transport t/r hotellet
 • Eget rom (enkeltrom) 
 • Helpensjon (frokost, lunsj & middag)
 • På Levante – powered by Playitas er det All Inclusive
 • Skreddersydd treningsprogram
 • Profesjonell instruktør
 • Mingel og festligheter
 • Ordinære aktiviteter på hotellet

Bestill Apollo Solo 8. oktober 2023

Bestill Apollo Solo 8. desember 2023

Begrenset antall plasser. Vi reserverer oss for at det blir utsolgt.​

Kontakt oss: [email protected]


Med på reisen er Michaela Sperring

Michaela Sperring

Michaela er helserådgiver, sertifisert kost- og treningskonsulent med fokus på mental helse. Har vokst opp på fotballbanen både som elitespiller og trener. Koordinator på flere av Apollo Sports reiser og på hjemmebane driver hun eget selskap med fokus å inspirere og utvikle menneskers helse. Med latter, energi og profesjonell innstilling inspirerer hun og berører deltakerne gjennom hele uka.


Om hotellene:

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas