Danske legers utdannelsesforening i samarbeid med Apollos danske gruppeavdeling

Flere ganger i året arrangerer LUF – Lægernes Uddannelses Forening forskjellige kurs, etterutdannelser og aktiviteter både i Danmark og i utlandet. LUF tilbyr undervisning av høy kvalitet, som tilgodeser praktiserende legers behov. Kurssekretær hos LUF, Pernille Sommer, som har samarbeidet med Apollo i 1,5 år, forteller om hvordan det er å bestille en gruppereise med Apollo.

Vakre Kreta

Hvorfor valgte dere å bestille med Apollo?

Det var viktig for oss at det skulle kunne tilbys fly fra både Billund og København, da deltagerne er leger fra hele landet. LUF har benyttet seg av gruppereiser med Apollo i de siste 5 årene, og vi er meget fornøyde. Vår kontaktperson, Lars, er alltid meget profesjonell og vi kan alltid få tak i ham, hvis vi trenger hjelp.

Hvilke destinasjoner har dere reist til med Apollo?

De siste par gangene har vært til Playitas Resort på Fuerteventura og Almyrida Resort på Kreta i Hellas. Det er alltid samme kursledere som delta på turene, hvilket er helt perfekt, for på den måten kjenner de området, hotellene og kontaktpersonene på plass.

Hva er hovedgrunnen til at dere har valgt nettopp Kreta og Fuerteventura?

Helt klart at det var mulig å fly fra Billund og København på samme dag. I tillegg til det så er det jo merkelig at været også er helt herlig!

Hvordan er programmet vanligvis på disse reisene? 

Kursene har ulike temaer og kan for eksempel handle om hjertesykdommer, helse, mosjon og mat. De har én fridag da de kan gjøre akkurat hva de ønsker. Men resten av turen handler om utdannelse/kurs, og programmet er fullspekket for å få så mye som mulig ut av reisen.

Har du tips til andre som planlegger lignende gruppereiser?

  • Vær ute i god tid, det er meget omfattende å arrangere slike reiser. Vi starter planleggingen 1,5-2 år før avreise.
  • Snakk med gruppeavdelingen hos Apollo, de kan gi råd og veilede om passende hotell og reisemål som passer deres behov.
  • Skriv ned behovene og få en oversikt over hvilke krav dere skal stille.
  • Bestill i god tid for å være sikker på at det er plass på det hotellet dere ønsker.