Orca Praia

Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevegg med fabelaktige vyer over Atlanterhavets store blå. Her kan du våkne til havets brus og nyte havutsikten fra din egen balkong. En grind fra bassengområdet leder direkte til strandpromenaden som tar deg inn til shopping og restauranter i Lido.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,4 av 10
Basert på 174 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Orca Praia byr på fantastisk utsikt fra sin beliggenhet ved havet. Bassengområdet ligger noen trapper ned fra selve hotellbygningen og her finner du et basseng med en imponerende panoramautsikt over Atlanterhavet. I bassengområdet er det gratis solsenger, parasoller samt håndkleservice mot avgift. Poolbar.

Måltidene serveres i bufférestauranten og det er også en cocktailbar for kveldsdrinken. Hotellet tilbyr også underholdning, som show og live musikk, et par ganger i uka.

På Orca Praia er det et gratis, lite treningsrom med noen få maskiner. Det er også yoga og pilates på forespørsel (bestilles i resepsjonen). Vil du utforske Atlanterhavet under overflaten er det et dykkesenter ved hotellet.

Gratis wifi på hotellområdet. Til området Lido er det cirka 3,5 kilometer og til det sentrale Funchal er det cirka 6 kilometer. Vil du utforske sjarmerende Funchal tilbyr hotellet gratis buss dit fire ganger om dagen mandag til fredag.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Legger du til halvpensjon over jul og nyttår kommer en ekstra avgift for julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag.

Kleskode for julemiddag og nyttårsmiddag er smoking eller mørk dress.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise stopper bussen oppe på en høyde cirka 50 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.
  • Telefonmottaket kan variere på hotellområdet på grunn av de omkringliggende klippene. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Heis kun til hovedbygningen.
  • Det er ikke mulig å komme til bassengområdet med heis.