Les Suites at the Cliff Bay

Les Suites at the Cliff Bay

  • * Eksklusivt hotell
  • * Restaurant med to stjerner i Michelin

Les Suites at the Cliff Bay er et velkjent luksushotell i Lido-området, like utenfor Funchal. Her bor du i elegante suiter, spiser godt og hvorfor ikke passe på å spise i hotellets tostjerners Guide Michelin-restaurant, Il Gallo d'Oro. Fra hotellets infinitybasseng har du en magisk utsikt over Funchal.

Få rabatt på vinterreisen din!

Det skal lønne seg å bestille ferien tidlig. Få en bestill-tidlig-rabatt på vinterens reiser i perioden 1. november 2022 - 31. mars 2023. Bestiller du innen 31. mai får du en rabatt opptil 1 000,– per bestilling til våre charterreisemål, samt en rekke ruteflydestinasjoner til vinteren. Gjelder ikke gruppereiser.
Les mer her »


Rom/leiligheter

Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Les Suites at the Cliff Bay er en del av luksushotellet The Cliff Bay med restauranter, basseng og spa. Restaurantene serverer mat i verdensklasse og her kan vi anbefale et måltid i hotellets restaurant Il Gallo d'Oro, som har to stjerner i Guide Michelin. Hotellet ligger i Lido-området der det er restauranter, butikker og kaféer. Her ligger også de kjente Lido-bassengene.

På The Cliff Bay er det to basseng. Ett infinitybasseng med saltvann og ett oppvarmet kombinert utendørs- og innendørsbasseng. Separat barnebasseng. Poolbaren med drikke og snacks. Nedenfor hotellet er det en badebrygge der du kan bade i Atlanterhavets bølger. Solsenger og parasoller ved begge bassengene, også innendørs. Badehåndklær kan lånes.

Hotellet har flere restauranter og barer. I bufférestauranten Avista spiser du frokost, lunsj og middag. I Guide Michelin-restauranten Il Gallo d'Oro spiser du som en konge (kleskode er jakke og bukse, bordreservasjon). The Blue Lagoon serverer lettere retter, snacks og drikke. Hotellet er også kjent for sin Afternoon Tea og her nytes scones, snitter og "petit four". Vil du ha flere restauranter og barer å velge blant er det et stort restauranttilbud inne på resortet Vila Porto Mare Resort.

Hotellets luksuriøse spa er verdt et besøk. Her kan du koble av med en skjønnhetsbehandling, ta badstue eller nyte jacuzzien. Det er også et velutstyrt treningsrom og en frisør. Treningsrom og spa har aldersgrense 16 år. Resortet har et stort aktivitetsprogram og du kan spille tennis, bordtennis og biljard. Underholdning flere kvelder i uka.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering inne på hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet og resortet. Gratis transport til og fra Funchals sentrum en gang per dag.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg (frokost- og middagsbuffé).

Måltidene som er inkludert i halvpensjonen inntas i bufférestauranten. Middagen kan også inntas i Il Gallo d'Oro, da får du en voucher som kan benyttes som delbetaling.
Legger du til halvpensjon er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag.

Verdt å vite

Bassengtemperaturen kan synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær.

Eksklusive hotell skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Funchal og passer for deg som verdsetter en god beliggenhet fremfor mange fasiliteter. Her fra er det kort vei til strandpromenaden, restauranter, shopping og byens flotte parker. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for egne streiftog rundt omkring på Madeira.

Four Views Monumental Lido

På det populære hotellet Four Views Monumental Lido bor du rett ved havet, midt i det populære Lido-området. Det er mye å ta seg til i omgivelsene og for de dagene du blir på hotellet passer det store bassengområdet perfekt. Du finner også en moderne restaurant som serverer lekker internasjonal mat her.

VIDAMAR Resorts Madeira – vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira, et førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet og mengder av sportsaktiviteter. Kombinere levadavandringer og morsomme gruppetreningstimer med avkobling i solsengen eller på den eksklusive spaanlegget. Fra infinitybassengene slik som fra hele hotellområdet kan du nyte av en fantastisk havutsikt.

Dorisol Buganvilla

Det hyggelige leilighetshotellet Dorisol Buganvilla ligger i den populære bydelen Lido på Madeiras sørkyst. Hotellet passer for deg som vil utforske Madeira, men samtidige komme tilbake til et komfortabelt hotell med basseng, restauranter og treningsrom. Dorisol Buganvilla deler fasiliteter med søsterhotellene Mimosa og Estrelicia, og det er et stort hotellområde med mange fasiliteter til rådighet. En kort spasertur unna ligger stranda og bassenganlegget i Lido, så bademulighetene er mange!

Melia Madeira Mare

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

Orca Praia

Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevegg med fabelaktige vyer over Atlanterhavets store blå. Her kan du våkne til havets brus og nyte havutsikten fra din egen balkong. En grind fra bassengområdet leder direkte til strandpromenaden som tar deg inn til shopping og restauranter i Lido.

Quinta da Casa Branca

Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyr en glamorøs ferieopplevelse. Hotellet, som ligger i frodige omgivelser, har spa, to bassengområder og tre restauranter. Nyt av de vakre omgivelsene, ta turen ned til stranda eller reise inn til det sentrale Funchal for å oppdage mer.

Windsor

På Windsor bor du i hjertet av gamlebyen, med alle Funchals severdigheter rett utenfor døra. Vil du ta et frisk bad etter dagens oppdagelsesferd er det et basseng på takterrassen der du også nyter av en fantastisk utsikt over byen.

Sentido Galomar

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det vakre voksenhotellet Sentido Galomar ligger på toppen av en klippe i byen Caniço do Baixo, cirka en mil utenfor Funchal. I byen er det et begrenset utvalg av restauranter og barer men det er enkelt å ta lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset etter omgivelsene med blant annet et unikt sjøbad, Lido Galomar, med badestiger nee i havet. Sentido Galomar verner om miljøet og er 100 % selvforsynt med energi.

Quinta Bela São Tiago

Quinta Bela São Tiago er et fint og sjarmerende hotell i kolonistil i de gamle bydelene av Funchal. Hotellet var opprinnelig en herregård fra 1800-tallet. Fint bassengområde med vakker utsikt over Atlanterhavet og havna i Funchal. Du spiser godt i hotellets restaurant og vil du smake den lokale kokekunsten finner du et mindre utvalg rett rundt hjørnet.

Muthu Raga Madeira

Muthu Raga Madeira er et populært hotell i Lido-området på Madeira. Herfra har du kort vei til restauranter, barer og butikker. Fra hotellet er det enkelt å komme seg til med buss til sentrum av Funchal hvis du ikke har lyst på en litt lengre spasertur. Du kan bade i hotellets basseng eller i Lidos havbasseng.

Caju Le Petit Hotel

På Caju Le Petit Hotel bor du midt i Funchals sentrum og her kan du nyte vakre parker, fine kaféer, restauranter og grønnsaksmarkeder. Hotellets restaurant fokuserer på god og sunn mat, og her kan du nyte en lang morgen i sengen siden frokosten serveres helt frem til klokka elleve.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel ligger midt i Funchal med kort vei til alle severdigheter i byen. Hotellet er et fint boutique-hotell med fin design og utendørsbasseng og et herlig spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et fint og godt likt hotell i Lido-området, like utenfor Funchal. Her har du tilgang til flere basseng, oppvarmet innendørsbasseng, restauranter og barer samt en fin hage. Lidos havs bad ligger cirka 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Aldersgrense på hotellet: 16 år Porto Santa Maria er et rolig og fint hotell for voksne. Du må være 16 år eller eldre for å bo på hotellet. Fra hotellet har du en fin utsikt mot havna i Funchal og rett utenfor ligger de gamle bydelene med gallerier, små restauranter og blomstermarkedet.

Porto Mare

Porto Mare er et fint og godt likt hotell der hele familien trives. Her kan du bade i ett av bassengene, spise godt i restaurantene, slappe av i hotellets spa eller bare nyte blomsterprakten i hagen. Du bor i komfortable og fine dobbeltrom og en stor frokostbuffé er inkludert!

VIDAMAR Resorts Madeira

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira, et førsteklasses hotell med perfekt beliggenhet og mengder av sportsaktiviteter. Kombinere levadavandringer og morsomme gruppetreningstimer med avkobling i solsengen eller på den eksklusive spaanlegget. Fra infinitybassengene slik som fra hele hotellområdet kan du nyte av en fantastisk havutsikt.