Våre beste reisetips

Våre beste reisetips

I løpet av årene har reiselederne våre funnet sine personlige favoritter på reisemålene de har arbeidet på – favoritter som de gjerne deler med deg. Tipsene kan være alt fra populære strender til severdigheter som du ikke bør gå glipp av, fra en sjarmerende familiedrevet restaurant til en urørt badebukt eller et lokalt marked. Vi håper tipsene gjør at du får enda mer ut av ferien din. Og det beste av alt – det er gratis å laste ned reiseguidene.


Skriv ut eller lagre reiseguidene

Reiseguidene er i PDF-format og er cirka 4-7 MB. Vi anbefaler at du skriver ut eller laster ned reiseguiden før du reiser. Da slipper du dyre kostnader i utlandet.

  1. Klikk på den reiseguiden du vil skrive ut.
  2. Reiseguiden åpnes som en PDF.
  3. Skriv ut reiseguiden ved å klikke på skriver-symbolet eller lagre den på PCen ved å klikke på diskettsymbolet. Symbolene dukker opp når du fører musepekeren ned mot høyre hjørne på skjermen.
  4. Klikk på guiden du vil skrive ut. Når den har lastet ferdig kan du som oftest velge om du vil lagre den i en app eller på mobilen/iPaden.

For å kunne lese reiseguidene på skjerm må du ha programmet Adobe Reader på PCen din. Som oftest er den allerede installert, men hvis ikke så kan du laste ned programmet gratis her.