Betal reisen med Trustly

Betal reisen din med Trustly

Ingen registrering eller nedlastning av app

Det er enkelt å betale med Trustly og du trenger verken registrere deg eller laste ned en app for å gjennomføre betalingen med Trustly. Alt du trenger er en gyldig bankkonto og bankes autentiseringsmetode. Vi støtter de fleste.

Trygt og sikkert

Trustly er en lisensiert betalingsinstitusjon som er autorisert og overvåket av det svenske finanstilsynet. De har en lisens som European Payment Services Provider (PSP) i samsvar med betalingstjenestedirektivet (PSD, 2007/64/EF) og direktivet (EU) 2015/2366 om betalingstjenester (PSD2). Som bruker er det ikke nødvendig å registrere seg hos Trustly, og de lagrer aldri opplysninger som kan brukes til å få tilgang til bankkontoen din. Trustly bruker den høyeste tilgjengelige krypteringsstandarden, i tillegg til bankenes sikkerhetssystem. Alt for at du skal føle deg trygg når du betaler med Trustly.

Velg hvilken konto du vil betale fra

De aller fleste bankbetalinger har kun mulighet til å trekke penger fra en bankkonto når du gjennomfører en betaling. Med Trustly kan du alltid velge hvilken av dine bankkontoer du vil betale fra, noe som gjør det enklere å betale reisen fra sparekontoen eller fra familiens felles bankkonto for reiser.

Betal reisen med Trustly