Emirates

Emirates (EK)

Flyflåten til Emirates er en av de yngste i verden og består hovedsakelig av ultramoderne Airbus A380 og romslige Boeing 777. Med eksepsjonell service, bra underholdningstilbud og det siste innen kabindesign får du en komfortabel flyreise uansett hvor i flyet du sitter.

Flyselskapets egne nettsider: emirates.com 

Inkludert med Emirates

  • Komfortable seter med ladestasjon for PC og mobil.
  • Egne menyer, leker og underholdning for barn.
  • Maten har et lokalt preg og råvarene høy kvalitet.
  • Velg blant over 2000 kanaler med filmer og tv-serier.

Bestilling av reise

Våre reiser med Emirates er i økonomiklasse men det mulig å oppgradere til Business Class, dette gjøres på forespørsel ved bestilling. Du kan besøke Emirates hjemmeside for priser og mer informasjon om hva som tilbys i Business Class.

Bagasjeregler

Maksimumsvekt og maksimums mål på bagasje

  • En innsjekket bagasje per person. Innsjekket bagasje kan veie 25 kg. Merk at det er kun en stykk bagasje som kan sjekkes inn. 
  • En håndbagasje per person. Håndbagasjen kan maks veie 7 kg og ha målene 55 x 38 x 20 cm.
  • Passasjerer som reiser med barn under 2 år kan ha med ytterligere en innsjekket bagasje som maks kan veie 10 kg og ha målene 55 x 38 x 20cm. 1 barnevogn kan tas med uten ekstra kostnad.

Overvekt og spesialbagasje

  • All overvekt koster ekstra og kan enten bestilles online på flyselskapets hjemmeside når du har fått din e-billett eller direkte på flyplassen.
  • Det meste av spesialbagasje som sportsutstyr er inkludert i den totale maksvekten. Om den totale frivekten overstiges betaler du en avgift på flyplassen.

For mer informasjon om spesialbagasje, maksvekt og maksmål, besøk Emirates bagasjesider

Forhåndsbestilling av sete

Bestilling av spesifikk sitteplass kan forhåndsbestilles på flyselskapets hjemmeside når du har fått din e-billett. Eventuelle kostnader kan komme i tillegg.
Observer at babycot kan bestilles først når du fått e-billetten din.

Mat om bord og allergier

Mat er inkludert. Spesialmat kan legges til under bestilling/avbestilling av flytjenester i Mitt Apollo. De vanligste tilleggene kan bestilles via apollo.no.

Gjellende spesielle allergier, f. eks. nøtteallergi, tilbyr Emirates verken nøttefrie måltider eller flyvninger. Vi anbefaler derfor at du tar med egen mat hvis du er allergisk mot nøtter. Ved luftbåret allergi bør man rådføre seg med sin lege før flyvingen.

For mer informasjon om mat om bord besøk Emirates hjemmeside eller kontakte Apollo.    

Billett og innsjekking

E-billett kreves og sendes på e-post cirka 2 uker innen avreise. Er det kortere tid til avreise vil du motta billetten i løpet av noen dager.

Husk å kontrollere at alle opplysninger, slik som at navnet på e-billetten stemmer overens med navnet i passet i god tid innen avreise. Sjekk også flytidene grundig.

Vær ute i god tid innen avreise. Innsjekkingen åpner 3 timer innen avreise og stenger 1 time innen avgang. Vil man sjekke inn online kan man gjøre det på Emirates hjemmeside tidligst 48 timer innen avreise. Her kan du lese mer om innsjekking online på Emirates.

Spesielle behov

Har du bestilt rullestolassistanse på flyplassen eller har andre spesielle behov for reisen og/eller om bord på flyet, bør du være oppmerksom på at Emirates kan komme til å behøve gjøre en medisinsk bedømming, for å forsikre seg om at du kan gjennomføre reisen og tilby deg den assistanse du trenger. Vennligst les mer om spesielle behov på Emirates hjemmeside. Der kan du fylle ut et digitalt MEDIF-skjema ved å logge inn med flyselskapets referansenummer eller laste ned skjemaet som du kan ta med til legen din for underskrift og sende til [email protected]. Vennligst kontakt Apollo for å få flyselskapets referansenummer. Merk at også barnevugge først kan bestilles etter at du har mottatt billetten din.


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg