Air Baltic (BT)

Bagasje


Prisen inkluderer 8 kg håndbagasje (55x40x23 cm) inkl. en håndveske (30x40x10 cm). Håndbagasje er ikke inkludert for barn som ikke har eget sete. 

Mot tillegg 23 kg innsjekket bagasje (100x50x80 cm). Legges til ved bestilling eller i etterkant ved å kontakte Apollo. Bagasje kan ikke legges til via Min reise på apollo.no. 


Mer informasjon om bagasje:
Barn under 2 år som sitter på fanget kan ha med én innsjekket bagasje på 10 kg, en fullstendig sammenleggbar barnevogn eller barnevogn, en bæreveske eller bilbarnestol. Maks vekt totalt for innsjekket bagasje er 23 kg (uavhengig av hvor mange som deler på innholdet i bagasjen). 
Spesialbagasje kan bestilles ved å kontakte Apollo. 

Setereservasjon

Setereservasjon er dessverre ikke mulig.

Måltider om bord

Vi anbefaler at man spiser før man går om bord da vi ikke tilbyr forhåndsbestilling av måltider på denne flyvning.

Kun fly

  • Prisen inkluderer: 8 kg håndbagasje (55x40x23 cm) inkl. en håndveske (30x40x10 cm). Håndbagasje er ikke inkludert for barn som ikke har eget sete. 
  • Tillegg: 23 kg innsjekket bagasje (100x50x80 cm). Legges til ved bestilling eller i etterkant ved å kontakte Apollo. Bagasje kan ikke legges til via Min reise på apollo.no. 

Tax free

Det er ikke mulig å bestille taxfree-produkter på forhånd. Dog er det et lite utvalg taxfree-produkter til salgs på flyreisen.

Trenger du assistanse?

Kontakt vår kundeservice.

Innsjekk

Rutefly: Når du bestiller en reise med Air Baltics rutefly hos Apollo, skjer innsjekkingen alltid direkte på flyselskapets hjemmeside.
Flyselskapet kan endre rutetider. Sjekk gjeldende flytider i god tid før både ut- og hjemreisen på flyselskapet hjemmeside eller på Check my trip.

Bagasje

Prisen inkluderer håndbagasje (55x40x23 cm) + en personlig gjenstand (30x40x10 cm), som har en totalvekt på 8 kilo. Et stk. innsjekket bagasje maks. 23 kg er inkludert.

Ekstrabagasje

Ekstra bagasjevekt kan kjøpes via hjemmesiden 60-5 dager før avreise. Prisen som belastes for overvekt på flyplassen er høyere enn hvis den kjøpes på forhånd.

Trenger du assistanse

Mer informasjon på flyselskapets hjemmeside

 


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg