Restauranter på Malta

Restauranter på Malta

Maltas større feriebyer har alle godt med restauranter å velge blant for en god maltesisk middag. Her har vi samlet noen restauranter som er verdt et besøk i løpet av ferien!

Bestill reise til Malta >>

Se flere reisetips til Malta

Restauranter i St. Julians Bay

Restauranter i St. Julians Bay

1. Wigi’s Kitchen

Denne restauranten ligger i hjertet av Balluta Bay i St. Julians, og serverer gode Middelhavsretter som kjøtt og fisk på menyen. Her tilbys også et stort utvalg av gode viner. Den familieeide atmosfæren lyser igjennom og den gode servicen er noe restauranten er kjent for. 

Adresse: Triq Censu Tabone St.Julians, STJ 1217, Malta

2. U Bistrot

Er du på utkikk etter rustikke rette med lokale produkter fra Malta så må du ta turen innom U Bistrot. Her endres menyen etter sesong, med alt fra kremete pastaretter til gnocchi og hamburgere. 

Adresse: George Borg Olivier St, St Julian's, Malta

3. Zeri’s Restaurant

Zeri’s restaurant ligger i Portomaso Marina i St. Julians med utsikt over vannet og båtene. Prøv noen av husets spesialiteter - sommelieren anbefaler gjerne den beste vinen til maten!

Adresse: Church St, St Julian's, Malta

Restauranter i Valletta

Restauranter i Valletta

På Malta, og også i Valletta, serverer de fleste restaurantene retter av ferske og lokale produkter. Her finner du en oversikt over restauranter i Valletta som er vel verdt et besøk! 

1. King’s Own Band Club Bar & Restaurant

King’s Own Band Club Bar & Restaurant ble åpnet av en av Maltas mest fremgangsrike familier og har en typisk Middelhavsmeny med lokale fiskeretter, maltesisk geitost, bruschetta og gode pastaretter.

Adresse: 274, Republic Street, Valletta

2. Noni

Noni ble åpnet av den Michelin-belønte kokken Jonathan Brincat, også kalt ”Noni”. Her venter en meny med typiske Maltesiske- og Middelhavsretter, med en touch av det franske kjøkkenet.

Adresse: 211, Republic Street, Valletta

3. Rubino

Rubino er en av Vallettas eldste restauranter og åpnet allerede i 1906. På menyen finner du både tradisjonelle og med moderne retter, med alt fra kjøtt og fisk til pasta og calamari. 

Adresse: 53, Old Bakery Street, Valletta

4. Pappannis restaurant

Har du lyst på italiensk mat så må du ta turen til Pappanis restaurant i hjertet av Valletta. Restauranten har en herlig atmosfære og gode italienske retter, etter mormors oppskrift. Restauranten ligger dessuten i Vallettas smaleste gate - Strait Street! 

Adresse: 55 Strait Street, Valletta.

5. Piadina Café

Besøk Piadina Café for en god lunsj i Valletta. Her serveres blant annet gode sandwicher med prosciutto og ost, salater og kaffe. Det finnes også mulighet til å sitte utendørs og titte på folk som spaserer forbi.

Adresse: 24, St. Lucia Street, Valletta

Restauranter i Sliema

Restauranter i Sliema

1. The Chophouse

The Chophouse er Sliemas kanskje beste restaurant og ligger nesten lengst ute på en odde med vakker utsikt over Valletta. Her kan du nyte en moderne meny med alt fra gode kjøttretter til dagens ferske fisk. 

Adresse: Tigne Point, Censu Xerri, Sliema, Malta

2. Il-Meril

Il-Meril er en liten restaurantperle i Sliema som eies av en familie. Her serveres det tradisjonelle maltesiske retter. Restauranten ligger i en rolig gate, kun et par minutter fra havnepromenaden. Det anbefales å bestille bord ettersom restauranten er liten og veldig populær!

Adresse: St Vincent Alley, Sliema, Malta

3. Little Argentina

Besøk Argentina på Malta! På restauranten Little Argentina serverer framfor alt kjøttretter - og her er servicen meget god. Restauranten ligger sentralt rett ved vannet i Sliema. 

Adresse: Tower Road, Sliema, Malta

4. Il-Gabbana

Café & Bistro Il-Gabbana har en herlig utsikt over havet og her kan du enten ta med deg take away eller du kan slå deg ned ved uteserveringen. Restauranten er åpent for frokost, lunsj og middag, og har et stort utvalg av gode ferske retter. 

Adresse: Tower Road, Sliema SLM 1604, Malta
 

Restauranter i Marsaxlokk

Restauranter i Marsaxlokk

1. Roots

Restauranten Roots ikke like ved vannet som mange av restaurantene i kystbyen Marsaxlokk, men her er det maten som gjør restauranten vel verdt et besøk. Her serveres Maltas kanskje beste calamari fritti, og god fisk- og skalldyrspasta som panzerotti. 

Adresse: 67, Xatt is-Sajjieda, Marsaxlokk, Malta MXK 1303, Malta

2. Capo Mulini

Spis middag rett ved vannet på restauranten Capo Mulini. På menyen finner du fisk- og skalldyrsretter som grillet frisk og blekksprut, men også gode pastaretter som ravioli. 

Adresse: Xatt is-sajjieda Marsaxlokk MKX, 1301, Malta

3. Haber 16

Vil du gå på kjendisrestaurant skal du ta turen innom Haber 16, som eies av den maltesiske fotballspilleren Justin Haber. Restauranten er også kjent fra restaurantserien  ”Restaurants on the edge” på Netflix.

Adresse: 144 Xatt is-Sajjieda, Marsaxlokk, Malta
 

Restauranter i St. Pauls Bay

Restauranter i St. Pauls Bay

1. Tarragon restaurant

Tarragon restaurant er en populær restaurant i St. Pauls Bay som serverer kjøtt, fisk og utmerkede viner. Restauranten er også prisbelønt og byr på vakker utsikt over vannet. 

Adresse: Church Street, St Paul's Bay, Malta

2. Lovage Bistro

For en eksklusiv restaurantopplevelse anbefaler vi Lovage Bistro, som anses å være en av Maltas beste restauranter. Lovage Bistro ligger i hjertet av Qawra i St. Pauls Bay, med mulighet til å sitte både inne og ute. Maten er inspirert av Middelhavet med kjøtt, fisk og hjemmelagde desserter.

Adresse: Triq l-Imhar, St Paul's Bay, Malta

3. Il Giardino

Il Giardino er en italiensk restaurant med en herlig hage hvor du kan nyte middagen. Fisken er fersk fra dagens fangst og pizzaen er herlig italiensk. 

Adresse: Tourist street, Qawra SPB 1023, Malta
 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.