En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

1415 vurderinger
Utmerket
 
519
Veldig bra
 
483
Bra
 
267
Mindre bra
 
89
Dårlig
 
57

Fem siste vurderinger

02.10.2019

av johanneogmartin Eidsberg, Norge

Her får du full pakke!

Etter å ha lest mange ufortjente dårlige anmeldelser, må jeg skrive litt her. Selv leste jeg om hotellet før vi dro, og tenkte at her har jeg lave forventninger. Det skal du IKKE ha. Gled deg til ferie her. Vi bestilte familierom med utsikt til hagen. 36,35,7 og 4 år fikk et rent og pent rom med gode senger, kjøleskap, masse skapplass og stilig bad. Vi slapp kveldssol, men også ettermiddagsvinden. Rommet ble vasket og ryddet hver dag. For første gang hadde vi bestilt charter med all inkl. Her var det masse godt. Kan ikke forstå at noen klager på maten. Blir de syke vil jeg tro det er mengden, ikke maten.. Brus, juice, vin, øl og drinker som absolutt var innafor. Fikk også tørr hvitvin, «tørr» rødvin og andre drinker om man ville ha det. Ølen smakte helt ok+. Beliggenheten kunne ikke vært bedre. Mange forskjellige bassenger for stor og liten, lekeplass og fotballbane. Stranda ligger kun et steinkast utenfor området, og denne er en av de fineste strendene jeg har badet på. Nydelig sand! Alt i alt, helt perfekt! Gled dere!!!

 
29.09.2019

av 102bj_rnl Stange, Norge

Helt greit hotell på Zakyntos

Vi var her en uke fra 14-21 august 2019. Vi hadde rom med eget lite basseng rett ut fra rommet. Egne sekke solsenger var bra. Stort fint basseng rett utenfor. Bar med veldig positiv betjening. Flere basseng på området. Badeland for barna. Kort vei ned på stranda. Gratis solsenger oppe på plenen. Betaling for solsenger nede på sandstranda. Fint å gå turer langs stranda begge veier. OK bufe restaurant på all inclusive. Vi leide bil en dag og kjørte øya rundt. Anbefales. Vi tok halvdags båttur fra Alykanas til skipsvrak stranda og med flere stopp. Anbefales, men tenk på været. Hvis det blåser er det bølger. Fint å gå tur i lokale sentrum på kveldstid.

 
28.09.2019

av Gigielenore Norge

Grusomt

En stor skuffelse fra start, og er enda desverre ikke slutt. Rommet, maten, hygienen, og stedet er i sin helhet svært dårlig. Dette er et dødt sted, som er overdrevent overpriset. Ikke for å snakke om byen her... Siste gang vi reiser med TUIđŸ‘ŽđŸŒSTYR UNNA!

 
24.06.2019

av carlhnilsen Drammen, Norge

Fint sted, dårlig mat

Vi er godt inne i vår ferieuke på Alykanas Village. Fra dag en har vi fått super service fra blid og hjelpsom betjening. Rommene er pene og lever opp til bildene fra TUI, hvilket jeg opplever at ikke alltid er tilfellet. De blir grundig rengjort hver dag, utenom søndager. Beliggenheten er helt perfekt og området har perfekt størrelse for en småbarnsfamilie. Ikke så stort at barna ikke orker å gå til og fra bassenger eller restaurant, og ikke så lite at det føles trangt. Fine bassenger, akkurat passe stort “badeland", og fine bassenger for voksne. Det at barnebassengene og "badelandet" ikke er større gjør også det mulig for foreldre å la barna leke mens man følger med fra en solseng eller vannkanten.(Selvom jeg oppfordrer alle foreldre til å være aktive med barna sine, så kan det være greit med en liten pust i bakken og litt drikke en gang i blant😉) Stranden er fin, men akkurat ved hotellet er det en del sjøgress de første 5-10 meterne. Maten er dog det eneste som skuffer! Vi var forberedt på at den ikke kom til å være all verden, etter å ha lest noen anmeldelser, og ble derfor ikke veldig overrasket, men allikevel kjedelig da det skal minimalt til for å løfte maten et lite hakk. Man finner riktig nok alltid noe som smaker helt OK, så ønsker du å holde et stramt budsjett så trenger du ikke legge deg sulten. Vi har allikevel valgt å spise 4-5 måltider ute. Lunsj med pasta, burger, pizza og gresk salat ved Pool Baren funker greit og gjør at ungene ikke trenger å skifte til tørre klær for å spise i restauranten. Ølet og drinkene er helt OK. De har hvert fall ikke vannet ut spriten her. Det vi imidlertid har satt stor pris på er at det har vært lite folksomt og alltid ledige solsenger uansett hvor man velger å legge seg. Om det skyldes at det er utenfor sesongen eller om det ikke er stort flere besøkende her vites ikke, men jeg mistenker at det er mer folksomt om en uke eller to. Anbefaler derfor de som har mulighet til å reise i midten/slutten av juni.

 
19.06.2019

av 564linnb

Flott sted, men...

Dette var et flott hotell, med fine rom og nydelig utsikt. Betjeningen i resepsjonen var utrolig hyggelige og ikke minst behjelpelige. Bassengene var rene og fine, mange solsenger og kort vei til stranden. Maten i resturantene var ikke noe å skryte av. Var det samme som gikk igjen hver dag, vi hadde bestilt all inklusive, men det ble til at vi spiste middag ute hver kveld da maten ikke smakte særlig godt. Frokost og lunsj var helt ok, men heller ingen ting å skryte av. Synd at et så flott hotell med så flott natur rundt seg skal servere såpass dårlig mat. Vask av rommet var upåklagelig, hyggelige damer som er nøye og gjorde rommet strøkent hver eneste dag. Vi vil absolutt tilbake til øya, men blir nok et annet hotell.