Alykanas Village

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til familiehotellet Alykanas Village som ligger like ved Alykanas langgrunne sandstrand på Zakynthos. Her trives hele familien i de mange bassengene, et mini plaskeland og treningsmuligheter både på land og i vann.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Større dobbeltrom for 2-4 personer. Familierom for 2-4 personer. Familiesuite for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Familiesuite med delt basseng for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,7 av 10
Basert på 9 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alykanas Village er et familiehotell som ligger ved stranda i den rolige byen Alykanas på Zakynthos. Hotellet består av 16 mindre bygninger delt i to områder. I det ene er det resepsjon og lobby samt dobbeltrom, større dobbeltrom og familierom. I det andre området er det restaurant og familiesuiter, det er også her plaskebassenget ligger.

Hotellet har flere basseng. I tillegg til det store bassenget midt i hotellområdet er det et aktivitetsbasseng for vannsport, et grunt barnebasseng, et lite basseng ved stranda, et mini-plaskeland med et lite piratskip, et gyngedekk, sopp-fontener og tre vannsklier. Dessuten er det selvsagt solsenger og parasoller. På gressplenen ovenfor stranda er det solsenger.

Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Det er også en snackbar ved bassenget, med utsikt over havet, som serverer iskrem, kaffe, kald drikke og enkel lunsj som salat og pizza.

Det er også aktiviteter for barn og voksne, denne varierer med sesongen og været. Kontakt informasjonsdisken for de siste oppdateringene. Animasjonsprogram, sportsaktiviteter og barneaktiviteter er lavmeldte for å garantere en rolig atmosfære på hele hotellet. Det er også kveldsunderholdning som karaoke, quiz og show. Det er også fotballbane, lekeplass, sal for yoga og pilates samt et treningsrom på hotellet.

Hotellet tilbyr BabyClubs for barn 0-3 år. De holder åpent 6 dager i uka og drives av profesjonelle, engelsktalende personale og er mot avgift. Her er alt det du som småbarnsforelder trenger, fra soverom til godt barneutstyr. Det er også en myk lekeplass og områder for bleieskift.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Lokaltrafikk. I Alykanas sentrum, cirka 5 minutters gange fra hotellet, ligger det hyggelige tavernaer og lokale butikker. I den gamle delen av byen er det kirken og torget som er samlingsstedene, her er det en veldig avslappet og landlig atmosfære.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene