Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til nyrenoverte Alykanas Beach Grand by Zante Plaza som ligger rett ved den lange stranda Alykanas. Her kan du slappe av ved bassenget eller nyte det krystallklare vannet ved stranda. På hotellet er det en bufférestaurant som serverer All Inclusive og det er også kort vei inn til sentrum i byen Alykanas.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-4 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza ligger like ved stranda og består av tre treetasjesbygninger.

Her er det basseng og et separat barnebasseng med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice tilbys uten kostnad. På den lange sandstranda er det solsenger og parasoller mot avgift. Vannsporter og windsurfing mot avgift.

I bufférestauranten Amirandes serveres frokost, lunsj og middag utsikt mot stranda. Her serveres både lokal og internasjonal mat, i blant arrangeres også grillkvelder eller temakvelder. Mellom måltidene serveres snacks om sulten skulle melde seg. Det ligger også en bar ved bassenget som serverer kaffe/te og kald drikke.

Lekeplass. Gratis wifi på hele hotellet. Resepsjon som er åpen døgnet rundt. Gratis parkering. Minimarked. Vaskeriservice mot avgift.

Alykanas er en liten og rolig turistby som er populært blant familier og par. Her er det mange butikker, restauranter, tradisjonelle tavernaer og noen barer. Det er cirka 2 kilometer fra hotellet inn til sentrum av Alykanas. Landsbygda og byene nærområdet er perfekte for spaserturer og sykling.

Ved stranda ligger en á la carte- restaurant samt en snackbar! Her får du unike matopplevelser som varierer fra fine retter til rolig kaféstemning. Menyen er inspirert av lokale tradisjoner med kortreiste råvarer og snacks fra det beste Zakynthos har å by på . Baren og restauranten har et hyggelig utvalg av alkoholholdig drikke.

Måltider

All Inclusive.