Imperial Med

Velkommen til Imperial Med som ligger på stranda i Agia Paraskevi på Santorini. Her bor du i vakre bygninger med havutsikt som ligger omkranset av fine gangstier og vakre blomster.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Imperial Med bor du i tradisjonelle kykladiske hus i et frodig område nært stranda på vakre Santorini.

Her er det basseng med poolbar, samt solsenger og parasoller. Hotellet har en egen del på stranda. Håndkleservice både ved bassenget og på stranda.

På Imperial Med er det en á la carte-restaurant med middelhavsretter på menyen. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag. Den ligger ved siden av bassenget, og har utsikt over Egeerhavet.

På hotellet er det et spa som tilbyr skjønnhetsbehandlinger, massasje, kroppsbehandlinger, ansiktsbehandlinger og manikyr. Anlegget har også badstue, dampbad og jacuzzi.

Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Gratis WiFi på hele hotellet og parkering. Det er mulig å spille basketball, tennis og bordtennis.

Ved hotellet er det flere restauranter. Det er ca. 20 minutter å gå til Kamari stranda, og 30 min til stranda Monolithos. Hotellet ligger ca. 2,5 kilometer fra flyplassen, ca. 12 kilometer fra havna i Athinios og ca. 8 kilometer fra øyas hovedstad Fira.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.