Aegean View

Aegean View ligger i byen Kamari på østsiden av Santorini. Hotellet ligger i rolig område oppe i åsen, ved den antikke byen Thera. Her er det både basseng og barnebasseng, samt kort vei til den sorte lavastranda.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-4 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aegean View ligger nært sentrum i byen Kamari men har allikevel en rolig atmosfære der det ligger oppe i åsen, ved den antikke byen Thera.

På hotellet er det et lite bassengområde med basseng og barnebasseng, samt solsenger og parasoller. Her er det også en snack-/poolbar om du trenger noe å drikke eller skulle bli småsulten. Havet og den herlige sorte lavastranda ligger bare en kort spasertur unna.

I byen Kamari ligger den lange stranda med vulkansk sand og krystallklart vann. Her er det også flere restauranter, kaféer og butikker. Aegean View ligger omtrent 4 kilometer fra Santorinis internasjonale flyplass og omtrent 9 kilometer fra Fira, øyas hovedstad. Lei en bil og benytt sjansen til å utforske øyas små byer og badeviker på egen hånd.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt