George's Estates

Velkommen til det rolige leilighetshotellet George's Estates som ligger ved en landlig gate i hjertet av Stoupa by. Ta det med ro ved bassenget eller gå til en av de vakre strendene i nærområdet.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Ettromsleiligheter deluxe for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til familiedrevne George's Estates, som er ett av de største hotellene i Stoupa. Her møtes du av familiens varme gjestfrihet og service.

Hotellet har et bassengområde med gratis solsenger og parasoller samt en poolbar. Hotellet ligger i en vakker hage hvor du kan nyte dagen.

Det er gangavstand til tre fine strender i Stoupa; Stoupa Bay, Halikoura og Kalogri. Stoupa Bay er den største og her er det et stort utvalg av kaféer og tavernaer, samt et bakeri.

På George's Estates er det en bar som er åpen på kveldstid med biljardbord og storskjerm. Biljard mot avgift. Det er gratis parkering på hotellet.

Byen Kalamata ligger ca. 26 kilometer fra hotellet og til severdigheten Sparta er det ca. 30 kilometer. Til flyplassen i Kalamata er det ca. 32 kilometer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt