Paradise (Finikounda)

Velkommen til Paradise i Finikounda, en pittoresk liten by ved Messinabukta. Her er det basseng, store og åpne områder for barna og en lekeplass for de aller yngste. Hotellet er et perfekt sted for fred og ro – her kan du bare nyte ferien og i den greske sola og lade batteriene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paradise i Finikounda har en stor hage med et bassengområde med et saltvannsbasseng med barneseksjon. Ved bassenget er det solsenger til låns og de står i skyggen under pergolaen eller i sola. Poolbar for litt påfyll av drikke. Den nærmeste stranda, Mavrovouni Beach, lokker med finkornet sand og det herlige Middelhavet.

I hotellets restaurant diskes det opp med buffé til frokost, lunsj og middag. I tillegg til poolbaren er det ytterligere en bar på hotellet.

Wifi inkludert på hele hotellet. I hotellhagen er det en liten lekeplass for de aller yngste. Parkering på hotellet for deg som leier bil for å se mer av Peloponnes.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Finikounda

Estia

Leilighetshotellet Estia er et perfekt alternativ for deg som vil oppdage den vakre halvøya Peloponnes. Her bor du i fine leiligheter ikke langt fra stranda og blir godt tatt vare på av vertsparet.

Panorama (Finikounda)

Velkommen til leilighetshotellets Panorama som, som navnet antyder, har en vakker utsikt over byen og havet. Du bor i romslige leiligheter og på hotellet er det et hyggelig bassengområde.

Porto Finissia

I den sjarmerende fiskerlandsbyen Finikounda ligger det koselige lille hotellet Porto Finissia på stranda. Herfra har du et perfekt utgangspunkt for å utforske Peloponnes.