Utflukter på Lesvos

Lesvos er en av Hellas største øyer og her finnes det selvsagt mye å se og gjøre når du kommer hit på ferie. Vil du ikke komme deg rundt på egenhånd kan du bli med på en av våre utflukter. Her kan du lese mer om de utfluktene vi tilbyr på Lesvos.

Bestill reise til Lesvos >>

Les flere reisetips til Lesvos

Gresk frappé Nyt en ekte gresk frappé

Lesvos' koseligste byer - Sikaminias og Skala Sikaminias

Få med deg et besøk til de to søsterbyene Sikaminias og Skala Sikaminias! Gå langs de smale brosteinsgatene i fjellandsbyen Sikaminias. På torget ligger kafenions, perfekte for en pause med en frappé eller en god meze. Her ligger det dessuten et lokalt museum.

Rundt den fine havna i fiskerlandsbyen Skala Sikaminia ligger noen koselige tavernaer der man kan nyte god mat og den vakre solnedgangen over Egeerhavet. I byen er det også en liten kirke som er vel verdt et besøk.

Landsbyen der poeten Sappho bodde

Skala Eressos, byen der den legendariske poeten Sappho bodde er en veldig koselig landsby du gjerne vil besøke. Landsbyen er fargerik, har en fin strand og mange gode spisesteder. 

Den forsteinede skogen Den forsteinede skogen på Lesvos er et merkelig skue.

Den forsteinede skogen

Den forsteinede skogen ble dannet etter et vulkanutbrudd for 20 millioner år siden da lavaen og asken la seg som et dekke over hele området. Noen av trærne er hele 20 meter høye og 3 meter i diameter. Den forsteinede skogen finner du i nærheten av stedet Sigri vest på øya. Den forsteinede skogen på Lesvos står på Unescos verdensarvliste og er den største forsteinede skogen i verden.

Sjarmerende Molyvos

Gå ikke glipp av et besøk i Molyvos når du er på Lesvos. Byen er bygd av steinhus og det finnes mange bratte og trange gater og smug hvor man kan går seg vill. Lengst opp i byen troner den staselige festningen fra 1300-tallet. Havna sies å være en av de vakrere i Hellas. Molyvos er den perfekte kveldsutflukten – gå gatelangs i de små gatene, ta en drink på en beach club og avslutt med en middag i havna.

 

 

 

 


Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Lesvos

 

Lesvos

  • Det genuine Hellas
  • Fine sandstrender og variert natur
  • Perfekt for fotturer
Se alle reiser til Lesvos

Alle reisetips til Lesvos

Her finner du våre beste tips til de fineste strendene, herligste severdighetene og mye mer!

Se alle reisetips til Lesvos

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.