Plomari – Ouzoens hjemby

Plomari

  • • Morgenfly med SAS fra Oslo søndager i sommer

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Velkommen til sjarmerende Plomari på Lesvos sørlige kyst! Plomari og den lille byen Agios Isidoros ligger bare et par kilometer fra hverandre. Hit kommer du om du vil ha fred og ro. Du kan velge å bo på vårt siste Apollo Mondo Boutique-hotell Porto Plomari, et unikt boutiquehotell der hotellet er din destinasjon.Fakta om Plomari

Transport t/r hotell

Til Plomari fra flyplassen i Mytilini tar det cirka 1 time. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

Strender

Det er en liten strand i sentrum av Plomari. I Agios Isidoros, utenfor Plomari, ligger en større, finere strand og det er også her de fleste av våre hotell ligger.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 22°c
jun 27°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 18°c
des 15°c
9,1 av 10 Plomari
Våre gjesters vurdering, Basert på 1048 vurderinger

Alle feriesteder Lesvos

Molyvos

Molyvos - er Lesvos mest fargerike by med sine meget spesielle hus, trange og bratte smug, mange trapper og en genuin atmosfære i havna der fiskebåtene og tavernaene ligger på rekke og rad. Stranden går langs hele byen og det ligger flere koselige serveringer der du nyter god mat og drikke på første parkett for den vakre solnedgangen.

Mytilini

Reis til Mytilini som ligger på den vakre og genuine øya Lesvos! Dette er reisemålet for deg som vil kombinere en herlig ferie i vakre omgivelser og dager fylt med sol og bad, koselige tavernakvelder og bra shopping.

Petra

I Petra er det to ting som fanger oppmerksomheten. Klippen som troner midt i området og den herlige sandstranda med nydelig badevann. Du kan tilbringe hele dagen på stranda for de store pinjetrærne gir en deilig skygge når du trenger en pause fra sola. Her finner du selvsagt tavernaer som tilbyr greske klassikere men også de mer lokale variantene av de greske smakene.