Castri Village

Det sjarmerende leilighetshotellet Castri Village ligger på en høyde med fantastisk utsikt over bukta. Her kan du spise frokost ved bassenget og la blikket hvile på det vakre landskapet drapert i grønt. Vil du få opp pulsen ett hakk er området utmerket for både windsurfing og terrengsykling.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer/2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig personalet, stille og rolig hotell.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Castri Village ligger i kort avstand til den vakre og populære stranda Vai. Hotellet ligger fint mellom fjellene blant oliventrær. Hotellet har et basseng og et lite barnebasseng. Solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Pool-/snackbar samt en restaurant som serverer frokost og middag. En gang i uka fra og med juni kan du bli med på hotellets tradisjonelle aften med spennende lokale retter og tradisjonell musikk.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjon som er åpen kl. 8.00–21.00. Deponering i resepsjonen inkludert. Hotellet tilbyr skyss/henting til gjester som vil handle, si i fra i resepsjonen. Windsurfing og terrengsykler mot avgift (ikke i hotellets regi).

Det er mange trapper og store nivåforskjeller inne på hotellområdet. Ikke langt unna hotellet ligger Toplou, et munkekloster med prisvinnende viner. Ønsker du å utforske Kreta med leiebil er det utendørs parkeringsmuligheter på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Alle hotell – Palekastro

Hiona Holiday

Hiona Holiday ligger vakkert til, bare fem minutter fra sentrum og små genuine tavernaer i Palekastro på Kretas østre kyst. På hotellet er det basseng, poolbar og frokostservering. Til fots eller med leiebil tar du deg enkelt fra den ene paradisstranden til den andre.