Utsikt over Alonaki Beach i Preveza

Strender i og rundt Ammoudia

- våre beste strandtips!

På vestkysten av Hellas møter du Det joniske hav og kanskje landets beste badevann. I det bølgende, grønne landskapet ligger flere fine strender i vakre små viker og bukter. Å finne en vakker strand for å nyte sola noen timer er ikke noe problem. 

Lichnos Beach Snorkling på Lichnos Beach.

Barnevennlige Ammos Bay

For de beste badene i havet anbefaler vi den lange herlige sandstranda Ammos Bay. Stranda strekker seg cirka 800 meter, langs hele Ammoudia, og er både langgrunn og barnevennlig. Flere steder langs stranda kan du leie solsenger og parasoller. I nærheten er det også noen tavernaer og serveringer.

Lichnos Beach

En annen fin sandstrand er Lichnos Beach som ligger blant oliventrær og sypresser noen kilometer før du kommer inn til Parga. Langs stranda er det mulig å leie solsenger og parasoller, og på serveringene kan du nyte en god lunsj eller noe kaldt å drikke.

Kerentza Beach

Noen kilometer sør for Ammoudia ligger stranda Kerentza Beach i en beskyttet liten vik. Vannet er helt klart og du kan velge å bade fra stranda eller klippene som ligger i enden av stranda.

Alonaki Beach

Enda litt lenger sør ligger Alonaki Beach, fantastisk vakkert beliggende i en liten vik omgitt av skyggende trær og frodige vekster. Stranda er ganske liten og består for det mest av smågrus og klipper. Der den ligger inne i viken må du ta med snorkelen – vannet er fabelaktig klart og fullt av fisk. På stranda er det en liten kiosk og mulig å leie parasoller, dog er det ikke toaletter her!

Valtos Beach

Tar du en dagstur til Parga når du ferierer i Ammoudia anbefaler vi den vakre Valtos Beach. Her venter en langgrunn strand med mange koselige tavernaer og serveringer. Vil du leie solsenger og parasoller er det flere steder, de fleste mot avgift.


Tips & Inspirasjon

Les om Ammoudia, se våre reisetips eller ta en titt på mulighetene for oppdagelser i Epirus-området.

Hotellene i Ammoudia

  • Bo i en koselig fiskerlandsby
  • Nært en herlig sandstrand
  • Hyggelige bassengområder
Se alle våre hotell i Ammoudia

Reisetips til Ammoudia

Her har vi samlet alle reisetips til Ammoudia.

Se alle reisetips til Ammoudia

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.