Prissjokkert dame på stranda

Velkommen til Black Friday den 29. november 2024

Neste Black Friday den 29. november 2024. Om du ikke vil gå glipp av Apollos tilbud på Black Friday og alle andre tilbud, anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du hører fra oss neste gang vi har et tilbud du bare må få med deg!


Meld deg på nyhetsbrevet og få de beste tilbudene først.

 
 


Flere tilbud & tips

Se alle våre tilbud, sjekk våre nyheter eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Aktuelle tilbud

Her finner du alltid våre billigste reiser, beste tilbud og aktuelle kampanjer akkurat nå.

Restplasser

Gjør kupp på rimelige pakkereiser med hotell og fly. Eller hva med uspesifisert bosted og billige flybilletter? Bestill i dag – reis i morgen!

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Hvorfor heter det Black Friday?
Black Friday er en shoppingdag med sine røtter fra USA som i løpet av de siste årene har vokst seg stort også i Norge. Fenomenet Black Friday sies å ha oppstått i Philadelphia, der navnet beskrev de store trafikkproblemene som oppstod dagen etter Thanksgiving, nettopp på grunn av det store volumet av shoppingsultne amerikanere. På 1950-tallet begynte folk egenmelde seg syke dagen etter Thanksgiving for å gi seg selv en langhelg og for å handle julegaver. I dag er Black Friday en kjent shoppingdag over hele verden. Like elsket som hatet!

Gjør et kupp på en reise under Black Friday på apollo.no
Vi på Apollo har i løpet av de siste årene også valgt å slå til med gode tilbud akkurat på Black Friday. Våre Black Friday-tilbud bruker å inneholde reiser til mange av våre mest populære reisemål, som H ellas, Kroatia, Albania og Spania med avreiser i ulike perioder i løpet av året og til veldig gunstige priser.