Prissjokkert dame på stranda

Mens vi venter på Black Friday...

Lengter du allerede til Black Friday? Det gjør vi! For å være blant de første som mottar våre kommende Black Friday-tilbud anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev og følger oss på sosiale medier. Hvis du ikke vil vente på de gode tilbudene kan du allerede nå sjekke ut våre øvrige tilbud her!

 
 

Når er Black Friday 2024?

Black Friday er den 29. november 2024. 

Hva er Black Friday?

Black Friday er en shoppingdag med sine røtter fra USA som i løpet av de siste årene har vokst seg stort også i Norge. Fenomenet Black Friday sies å ha oppstått i Philadelphia, der navnet beskrev de store trafikkproblemene som oppstod dagen etter Thanksgiving, nettopp på grunn av det store volumet av shoppingsultne amerikanere. På 1950-tallet begynte folk egenmelde seg syke dagen etter Thanksgiving for å gi seg selv en langhelg og for å handle julegaver. I dag er Black Friday en kjent shoppingdag over hele verden. Like elsket som hatet!

Hvordan blir man førstemann til de beste tilbudene?

For å være først ute med å gjøre et kupp og motta våre Black Friday-tilbud anbefaler vi at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Der får du også vite om andre gode tilbud, reisetips og annen nyttig reiseinformasjon.


Flere tilbud & tips

Se alle våre tilbud, sjekk våre nyheter eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Aktuelle tilbud

Her finner du alltid våre billigste reiser, beste tilbud og aktuelle kampanjer akkurat nå.

Restplasser

Gjør kupp på rimelige pakkereiser med hotell og fly. Eller hva med uspesifisert bosted og billige flybilletter? Bestill i dag – reis i morgen!

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.