Restauranter i Aalborg

Restauranter i Aalborg

I Aalborg finnes det mange gode restauranter. Noen av dem er så populære at vi anbefaler å bestille bord i god tid i forveien. Hvis du ikke er så interessert i store kulinariske opplevelser, så finnes det en drøss av små, hyggelige restauranter i Aalborg - alle til gode priser. Få også med deg en herlig tradisjonell dansk pølse i en av de mange sjarmerende pølsevognene! Her har vi samlet våres beste tips til restauranter i Aalborg!

Restaurantutvalget i Aalborg er stort og variert! Noen av våre absolutt favoritter er gastronomi på høyt nivå hos den Michelin-omtalte Restaurant Tabu, smakfulle moderne smørbrød på Mortens Kro, spennende japanske retter på Restaurant Fusion og den formidable 5-retters tastingmenyen på La Locanda

Prisvennlige restauranter i Aalborg

Er du ute etter et mer prisvennlig alternativ i Aalborg så finnes det mange hyggelige steder rundt omkring i byen. Et godt alternativ for en billig frokost eller middag er å besøke Aalborg Streetfood - også kalt Køkkenfabrikken. Her er 16 forskjellige kjøkken samlet på ett og samme sted, hvor alle serverer god og autentisk mat, med inspirasjon fra hele verden. Du kan også kjøpe kalde og varme forfriskninger i de ulike barene som finnes her. Stedet er en herlig matoase, med fokus på kvalitet og hygge. Du finner Aalborg Streetfood ved Skudehavnen i Vestbyen av Aalborg. 

God mat i Aalborg
Herlige smørbrød

Øl og uteliv i Aalborg

Danmark er kjent for godt øl, og i Aalborg kan du utforske ølets gleder med en Aalborg Beer Walk. For kun 125 danske kroner kan du sette sammen din egen Beer Walk til 6 forskjellige puber i det sentrale Aalborg, hvor du kan smake mange spennende ølsorter. En favoritt er Søgaards Bryghus hvor du kan smake lokalprodusert øl. 

Et annet godt alternativ er Basement Bier Bar som har ikke mindre enn 20 forskjellige ølkraner! Sortimentet skiftes ut fortløpende, så her venter stadig nye smaksopplevelser.

Ønsker du en ekte tysk tyroler stemning og store fatøl primært fra Østerrike og Tyskland, så er Heidis Bier Bar i Jomfru Ane Gade verdt et besøk. Her er det god plass og i helgene kan du oppleve ordentlig after-ski stemning. Jomfru Ane Gade er også et utmerket område for å utforske Aalborg. Her er det er pulserende by- og natteliv og den sies også å være Danmark beste bargate.