Surf & Yoga Retreat med Surfakademin - Santa Teresa, Costa Rica

Nyhet! Surf & Yoga Retreat i Santa Teresa i samarbeide med Surfakademin! Vi bor alle sammen på den herlige jungel lodgen Griss et par steinkast fra en av verdens vakreste strender, Playa Santa Teresa. Sammen med Surfakademin inviterer vi deg til en unik opplevelse i tropene med surf, yoga, meditasjon, breathwork og lange herlige middager på agendaen. Surf- & yogaretreaten er både for deg som aldri har surfet eller gjort yoga tidligere og for deg som vil bli en bedre surfer og utvikle head standen. Surfecoachingen foregår i små grupper, to-tre deltakere per instruktør. Her lever vi etter det hawaiiske ordspråket "Den beste surferen er den med det største gliset”.


Rom/leiligheter

Del i dobbeltrom.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Surfing er ikke en sport, men en livsstil og kanskje mest av alt en lek. Akkurat som en surf & yoga retreat med Surfakademin ikke bare er en surfekurs, surfeskole eller surfecamp, men en totalopplevelse - en reise du aldri glemmer! For at alle skal få så mye som mulig ut av reisen deles gruppen noen ganger slik at alle skal utfordres på den måten som passer best.

Om surfingen & yogaen
Hver dag i Santa Teresa er unik, men som oftest står vi opp i gryningen og ser soloppgangen fra vannet. Etter en morgen surf venter Mellom-Amerikas lekreste brunsj på ranchen og så er det bra mulighet for en god bok i hengekøya eller basseng- eller strandliv.

Når sola har gått ned lander vi i kroppen og strekker ut med vår egen yogini. Iblant yoga, andre ganger meditasjon.

Samarbeide med lokale helter og Surfakademin-teamet
Vi samarbeider med lokale helter. Lorena har vært en viktig del av utviklingen av coaching i Santa Teresa de siste 20 årene, Nacho jobber fremfor alt med å undervis i longboarding, også han med 20-års erfaring innen coaching på alle nivåer, samt James som fremfor alt trener nybegynnere. Maks tre surfere på en coach, så det blir veldig personlige tilpasset coaching.

Surfakademins grunnleggere og Sveriges erfarne surfecoacher Peter Sahlberg og Jens Holmer tar seg av i pep-talks og i film & foto-feedback. Med på reisen er også Surfakademins yogainstruktør Gabriella og vår ansvarlig for det sosial, Tilde.

Selv om du er nybegynner, trenger du ikke se ut som en
For at du hele tiden skal se din utvikling og kunne korrigere ting og forbedre deg underveis, filmer og fotograferer vi et par surfesessions hver uke som vi så ser på sammen i en felles filmfeedback. Det blir også teori om hvordan du skal agere i ulike situasjoner og generell vannsikkerhet. Vi går også gjennom surfeteori og historie - alt fra hvordan bølger dannes til de hvasseste stilknepene. Bare fordi du er nybegynner, trenger du ikke se ut som en!

Bo i en jungel lodge
Jungel lodgen Griss Lodge & Villas ligger like ved en av Mellom-Amerikas lekreste surfestrender – Playa Santa Teresa. Her bor man i grenselandet mellom jungelen og stranda og vi hører hele tiden bølgene som slår mot stranda, samtidig som brøleapene synger i kor oppe i palmekronene. Et stort herlig basseng er det naturlige møtestedet når vi ikke surfer eller kjører yoga. Det er også et treningsrom her.

Om Surfakademin
Surfakademin har siden 2006 arrangert herlige surf & yoga retreats over hele verden, året rundt: Biarritz, Costa Rica & California. Idéen til Surfakademin ble unnfanget på legendariske North Shore på Hawaii på midten av 90-tallet da grunnleggerne Jens Holmer og Peter Sahlberg forlot Sverige for å leve surfelivet. Surfakademin har i nesten tjue år lært over 20.000 skandinaver å danse frem på bølgene. Alle i Surfakademins instruktørteam har en internasjonal sertifisering som livreddere og surfeinstruktører, de er sertifisert av International Surfing Association.

Inkludert:

  • Fly tur & retur inkl. en innsjekket bagasje
  • Første og siste natten på hotell Robeldal i San José
  • Syv netter på Griss Lodge & Villas i Santa Teresa
  • En instruktørleddet surfeleksjon per dag
  • Utstyr (surfebrett og rashguard)
  • Fri tilgang til surfebrett mellom leksjonene
  • En yoga og meditasjonstime om dagen (yogamatte kan lånes)

Måltider

Inkludert:

  • Frokost på hotell Robledal i San José (første og siste morgenen)
  • Brunsj på Griss Lodge & Villas i Santa Teresa

Maten
Vår kokk heter Melva og byr på en herlig lokalprodusert brunsj med god variasjon, men inneholder alltid tropisk frukt, juice, bananpannekaker og Costa Ricas nasjonalrett, Gaia Pinto. Santa Teresa har et utrolig herlig restaurantutvalg, både lokalt og fusion. Det er mange lidenskapelige kokker fra alle verdens hjørner som har slått seg ned her. Da havet byr på ferkk fisk hver dag er sushi vår absolutte favoritt.

Verdt å vite

Transport
Transport mellom flyplassen i San José og hotell Robledaler inkludert.

Mot tillegg
Surfakademins chartrede transport henter gjestene på Hotel Robledal kl. 9.30 lørdagen, fremme i Santa Teresa ved kl. 15.30, på hjemveien forlater transporten Santa Teresa ved kl. 15.30 og er tilbake på hotellet i San José ved kl. 22.30.

Det tar ca 6-6,5h mellan San José och Santa Teresa.