Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap med fryser og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21-40 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet superior

Romslige ettromsleiligheter superior med kjøkkenkrok. Kokeplater og kjøleskap med fryser samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40-64 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom med TV. Oppholdsrom med kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap med fryser og enkelt kjøkkenutstyr. Ekstrasenger i sovesofa. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55-75 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet superior

Romslige toromsleiligheter superior med ett soverom og TV. Ekstrasenger i sovesofa. Oppholdsrom med stor kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap med fryser og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 80-118 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Romslige treromsleiligheter i ulike planløsninger. To soverom med TV i begge rom. Ekstrasenger i sovesofa. Oppholdsrom med stor kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap med fryser og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 73-113 kvm
Antall personer: 4-6

Treromsleilighet superior

Romslige treromsleiligheter superior i ulike planløsninger. To soverom, begge med TV, og to baderom. Ekstrasenger i sovesofa. Oppholdsrom med stor kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap med fryser og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 135-230 kvm
Antall personer: 4-7, hvorav 1 barn