Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,6 av 10 Basert på 30 vurderinger
Total vurdering
 
6,6 / 10
Rengjøring
 
7,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,3 / 10
Fasiliteter
 
6,2 / 10
Mat og drikke
 
4,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,4 / 10
Service
 
7,1 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Placering, service
-
Vin skal serveres av bedre kvalitet i Bulgarien, det er nemt at forbedre

Bekreftet gjest: 2019-08-17


3 av 10

+
Store rom
-
Nye senger, de som var der var forferdelig. Dårlig buffet, virker som hotellet sparer inn der de kan, enkelte dager fant vi lite å spise til lunch og middag.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


5 av 10

+
-
De fleste apparatene på treningsrommet var ødelagte. Minigolf totalt ødelagt. Utvanna og nesten udrikkelige drikkevarer. Madrassene på solsengene var skitne, totalt utslitte og forferdelige å ligge på.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


8 av 10

+
Bra mat, lite stress med å måtte «kapre» solsenger ved bassenget om morgenen. Hyggelig ungt personale i resepsjon. Store rom.
-
Vi hadde rom mot sjøen og en gate med mye liv. En nattklubb kalt Hedon spilte svært høy musikk. Gjorde det nesten umulig å sitte på verandaen på kveldstid. Musikken holdt på hele natten og gikk også utover nattesøvnen. Vi gjorde hotellet oppmerksom på dette, og de var klare over problemet. De sa at de av og til hadde ringt politiet for å få dem til å måle lydnivået. Apollo burde informert om at enkelte rom nok er utsatt for slik støy.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


8 av 10

+
Good allround, ingen svake sider
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


6 av 10

+
Store rom!
-
Generelt "slitne" møbler. Solsenger og stoler ved bassengområdet burde oppgraderes, da mesteparten var ødelagt, manglet skruer, vippet, osv.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


7 av 10

+
?
-
Låt all inclusive vara till bussen hämtar .

Bekreftet gjest: 2019-08-03


5 av 10

+
Størrelsen på rommet
-
Svært dårlig mat på “all inclusive”. Løkale drikkevarer inkluderte i «all inclusive» udrikkelige med unntak av ølet. Svært dårlig opplysning om støy i superior rom og ubrukelige balkonger (mot hovedvei)

Bekreftet gjest: 2019-07-31


7 av 10

+
Store rom
-
Dårlig treningsrom uten AC og tredemølle

Bekreftet gjest: 2019-07-30


3 av 10

+
Det som reddet dette oppholdet var bassengområdet og destinasjonen.
-
Besøkte denne hotellet for 2 år siden og det har forandret seg veldig. De ansatte var svært lite serviceinnstilte og vi opplevde noe som rett og slett uhøflige og sure. Rommene er store men bærer preg av slitasje. Vi ble garantert rom med bedre utsikt en det vi hadde sist, vi tok direkte kontakt med hotellet. Når vi sjekket inn hadde vi rom mot stranden. det var vel og bra, men foran balkongen var det et stort tre så vi hadde null utsikt. Det burde også opplyses om at rom mot denne siden er utsatt for utrolig mye støy fra gaten på kveldstid. Det gikk rett og slett ikke å sitte ute på kveldene. Maten var den største skuffelsen. Her har vi bestilt All inclusive, men følte ikke at det var det. Åpningstidene på buffetene er låst til noen tider og barne kan kun hente seg is noen få timer om formiddagen. Maten var lite variert, det som var tilbudt på snacksbuffeten og lunsj, til barna, var det samme hver da. Pizza, pasta og chips. Det var så klart en ordinær lunsjbuffet, men barn spise gjerne ikke hai og lever, og ting man rett og slett ikke viste hva var. Drikke fra baren var ok. men man må kunne forvente å få servert vin i vinglass under middag. Men hotellet eide vist ikke et eneste vinglass, så vi fikk det i vannglass eller plast. Mat tilbudet på hotellet var så dårlig at vi spiste middag ute hver kveld, noe som skal være unødvendig når man bestiller All Inclusive. Dette fordyret også ferien betraktelig. Vi hadde gledet oss til å komme tilbake, men det hele ble en stor skuffelese for store og små, og vi bli aldri å booke dette hotellet igjen.

Bekreftet gjest: 2019-07-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

189 vurderinger
Utmerket
 
65
Veldig bra
 
58
Bra
 
41
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

07.11.2018

Innlegg av EgilF Dal

Fint hotell med store leiligheter

Fikk stor fin lelighet med utsikt mot basseng, rent og fint både inne og ute ved bassenget. Vi hadde all inklusiv. Maten var Ok, god og variert mat. Beliggenhet var bra, rett ved havet og med shoppingmuligheter, puber og spisesteder i umiddelbar nærhet. Kort vei inn til den sjarmerende gamlebyen i Sozopol.

 
04.08.2018

Innlegg av 978janeriks Trollhättan, Sverige

Fin beliggenhet

Vi er generelt fornøyde, savner litt bedre service og smil fra personalet. Enkel mat, glad vi ikke gikk for all inclusive. Renholdet kunne vært bedre. Området har mange og varierte spisesteder, og noen minutters gange til fin badestrand.

 
08.07.2018

Innlegg av mortene663 Skjold, Norge

Familieferie

Vi er fornøyd med hotell og service. Rommet vi fikk var stort, 2 roms leilighet med 2 balkonger. Renhold var Ok , men føler de kunne ha vasket gulvet litt mer nøye. Mat i restaurant var også helt Ok. Litt lite variasjon og lite smak. Bra utvalg i salater osv. Kidsa var Happy med pomfri og nugets 😂 . Bassenget var fint, men du MÅ være tidlig ute med handklær hvis du ønsker plass. Det er ikke lovt til å «reservere» plass, men alle gjør det. Stranden ligger 100m fra hotellet og er veldig bra. Vi er stort sett fornøyd med hotellet, men ikke noe mer enn det.

 
30.08.2017

Innlegg av majrunam_llo Ålesund, Norge

Fornøyd familie

To voksne og to barn (1,5 år og 13,5 år). Bodde i en av de største leilighetene, med to balkonger med utsikt utover bassenget, mot sjøen/stranden. Vi ønsket å bo i den stille delen av hotellet, via reiseselskapet. Super leilighet! All inclusive; ok i en uke og med små barn- ikke nødvendig om man reiser bare med større barn/uten barn, da stranden tilbyr mye god mat. Når det er sagt: hele familien var veldig fornøyd med maten og opplegget rundt all inclusive. Renholdet godt/ok, likeså servicen. De ansatte kunne derimot generelt trengt et smilekurs, samt lært basic engelsk, men ok for et kort opphold (om man er litt reisevant og har litt initiativ). Nydelig strand, noe som er bra, da solsengene rundt bassenget blir "lakenreservert" rundt 07.00!!!! Dette til tross for forbud, publisert på plakater rundt bl.a bassengkanten. Badevakten/de ansatte gir blaffen, reiseselskap likeså! Med små barn er ikke dette en utfordring, men uten 1,5- åringen hadde vi ikke fått solt oss ved bassenget. Om vi skal tilbake bor vi gjerne her igjen!

 
19.08.2017

Innlegg av Arild T

Romstørrelsen lyver

Var her i 2 uke i august 2017. Bestilte 1-roms leilighet som skulle være mellom 30 og 40 kvadratmeter. Dette stemte ikke, leiligheten var bare 20 kvadratmeter. Hadde vi visst dette ville vi bestilt 2-roms. Maten var god og variert og ikke kjedelig.... Kort vei til strand er et pluss, litt bråk fra restauranter på strandpromenaden om kvelden. 200 meter fra bassenget til stranden.