Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

189 vurderinger
Utmerket
 
65
Veldig bra
 
58
Bra
 
41
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

07.11.2018

Innlegg av EgilF Dal

Fint hotell med store leiligheter

Fikk stor fin lelighet med utsikt mot basseng, rent og fint både inne og ute ved bassenget. Vi hadde all inklusiv. Maten var Ok, god og variert mat. Beliggenhet var bra, rett ved havet og med shoppingmuligheter, puber og spisesteder i umiddelbar nærhet. Kort vei inn til den sjarmerende gamlebyen i Sozopol.

 
04.08.2018

Innlegg av 978janeriks Trollhättan, Sverige

Fin beliggenhet

Vi er generelt fornøyde, savner litt bedre service og smil fra personalet. Enkel mat, glad vi ikke gikk for all inclusive. Renholdet kunne vært bedre. Området har mange og varierte spisesteder, og noen minutters gange til fin badestrand.

 
08.07.2018

Innlegg av mortene663 Skjold, Norge

Familieferie

Vi er fornøyd med hotell og service. Rommet vi fikk var stort, 2 roms leilighet med 2 balkonger. Renhold var Ok , men føler de kunne ha vasket gulvet litt mer nøye. Mat i restaurant var også helt Ok. Litt lite variasjon og lite smak. Bra utvalg i salater osv. Kidsa var Happy med pomfri og nugets 😂 . Bassenget var fint, men du MÅ være tidlig ute med handklær hvis du ønsker plass. Det er ikke lovt til å «reservere» plass, men alle gjør det. Stranden ligger 100m fra hotellet og er veldig bra. Vi er stort sett fornøyd med hotellet, men ikke noe mer enn det.

 
30.08.2017

Innlegg av majrunam_llo Ålesund, Norge

Fornøyd familie

To voksne og to barn (1,5 år og 13,5 år). Bodde i en av de største leilighetene, med to balkonger med utsikt utover bassenget, mot sjøen/stranden. Vi ønsket å bo i den stille delen av hotellet, via reiseselskapet. Super leilighet! All inclusive; ok i en uke og med små barn- ikke nødvendig om man reiser bare med større barn/uten barn, da stranden tilbyr mye god mat. Når det er sagt: hele familien var veldig fornøyd med maten og opplegget rundt all inclusive. Renholdet godt/ok, likeså servicen. De ansatte kunne derimot generelt trengt et smilekurs, samt lært basic engelsk, men ok for et kort opphold (om man er litt reisevant og har litt initiativ). Nydelig strand, noe som er bra, da solsengene rundt bassenget blir "lakenreservert" rundt 07.00!!!! Dette til tross for forbud, publisert på plakater rundt bl.a bassengkanten. Badevakten/de ansatte gir blaffen, reiseselskap likeså! Med små barn er ikke dette en utfordring, men uten 1,5- åringen hadde vi ikke fått solt oss ved bassenget. Om vi skal tilbake bor vi gjerne her igjen!

 
19.08.2017

Innlegg av Arild T

Romstørrelsen lyver

Var her i 2 uke i august 2017. Bestilte 1-roms leilighet som skulle være mellom 30 og 40 kvadratmeter. Dette stemte ikke, leiligheten var bare 20 kvadratmeter. Hadde vi visst dette ville vi bestilt 2-roms. Maten var god og variert og ikke kjedelig.... Kort vei til strand er et pluss, litt bråk fra restauranter på strandpromenaden om kvelden. 200 meter fra bassenget til stranden.