Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong. To enkeltsenger. Wifi og luftkondisjonering inkludert, fjernkontroll mot depositum. Safe mot avgift. Minibar. Vannkoker. TV, fjernkontroll mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 14 kvm
Antall personer: 1-2

Superiorrom

Superiorrom med balkong. To enkeltsenger. Wifi og luftkondisjonering inkludert, fjernkontroll mot depositum. Safe mot avgift. Minibar. Vannkoker. Ekstra puter og bassenghåndklær samt musserende vin og nøtter i rommet ved ankomst. TV, fjernkontroll mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 14 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleilighet med markterrasse. Solsenger samt stoler og bord på terrassen. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Luftkondisjonering i soverommet er inkludert, fjernkontroll mot depositum. Safe mot avgift. TV, fjernkontroll mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet superior

Toromsleilighet superior med markterrasse. Solsenger, sofa, lenestol samt stoler og bord på terrassen. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Ekstra puter og bassenghåndklær samt musserende vin og nøtter i leiligheten ved ankomst. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Luftkondisjonering i soverommet og inkludert, fjernkontroll mot depositum. Safe mot avgift. TV, fjernkontroll mot depositum. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong og terrasse. Leiligheten er i etasje og består av en toromsleilighet med terrasse nede og et dobbeltrom med balkong oppe. Solsenger samt stoler og bord på terrassen. Nede er det et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Dusj og wc, hårføner. Nivåforskjeller i leiligheten med to trappetrinn til døra som fører opp til øverste etasje. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger og bad med hårføner, dusj og wc. Wifi inkludert. Luftkondisjonering i soverommene er inkludert, fjernkontroll mot depositum. Safe mot avgift. TV, fjernkontroll mot depositum. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 58 kvm
Antall personer: 4-6, hvorav 3 barn

Treromsleilighet superior

Treromsleiligheter superior med balkong og terrasse. Leiligheten er i etasje og består av en toromsleilighet med terrasse nede og et dobbeltrom med balkong oppe. Solsenger, sofa samt stoler og bord på terrassen. Nede er det et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Dusj og wc, hårføner. Nivåforskjeller i leiligheten med to trappetrinn til døra som fører opp til øverste etasje. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger og bad med hårføner, dusj og wc. Ekstra puter og bassenghåndklær samt musserende vin og nøtter i leiligheten ved ankomst. Wifi inkludert. Luftkondisjonering i soverommene er inkludert, fjernkontroll mot depositum. Safe mot avgift. TV, fjernkontroll mot depositum. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 58 kvm
Antall personer: 4-6, hvorav 3 barn