En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

560 vurderinger
Utmerket
 
175
Veldig bra
 
227
Bra
 
109
Mindre bra
 
31
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

27.03.2023

av Annfrid J

Perfekt!!

Fantastisk fin opplevelse å være på Caybeach Meloneras. Ren og fin leilighet, fantastisk trivelig betjening. Bra frokostbuffét, middagsbuffeten var litt variabel.. Men alt i alt; En deilig uke, og vi vil tilbake!!

 
13.08.2022

av Frode N

Den beste pool-baren på jord

Cay Beach Bungalow-hotell er et rent og koselig sted å være. Deny og Ibra som driver pool-baren, er fantastisk og er så viktig for atmosfæren. De er alltid positive og hyggelig, og er viktige for at vi bor om igjen og om igjen på Cay Beach. Meloneras er helt herlig, med flotte, eksklusive butikker og restauranter langs strandpromenaden.

 
31.01.2022

av iris r

God plassering, var greit

Rengjøringen var helt ok, noen av de som drev med rengjøring gjorde en bedre jobb enn andre. Ellers var det rent og pent på hotellet og treningsstudioet var bra, rent og ryddig. Maten i buffeten var ikke god, her hadde jeg styrt unna, mens frokosten var noe bedre og variert! Enkelte i resepsjonen hadde vel sett bedre dager, mens det var en der som var veldig hyggelig og ga god service!

 
15.01.2022

av anyat915

Caybeach kan anbefales! Caybeach er rolig ,hit drar jeg igjen.

Mange basseng å velge i.Dobbeltrom med ballkong er helt ok.Men styr unna buffeten,den var ikke bra,kjøp heller middag,retter i baren.Aktivitøren på hotellet,Andrea kjører bingo hver dag hvor du kan vinne Cava.Alle som er lei av masete Puerto Rico bør komme hit.Bussholdeplassen er 10 min unna.Koster 3 Euro til Mogan.Taxi fra flyplassen og hit koster 50 Euro.På Tv finner du NRK 1 og 2,kanal 60 og 61.15 minutters gange er du i sentrum av Meloneras,tar du taxi tilbake koster det 35 kroner.Stranden er til høyre på promenaden ca 700 meter,her er og noen restauranter.Resepsjonisten kan virke litt sliten men resten av personale er hyggelige. Vi fikk mye for pengene.Gode senger,skifter ofte på sengene.Strandhåndkle kan du låne for ett depositum for 10 Euro.Røyking ved solsenga er ikke lov,men de har røykeplasser og egne bord for røykere ved baren. Hotellet har også minibank.Gode,nye solsenger. Minimarked på hotellet.

 
28.12.2021

av Marianne H

Fint hotell for en rolig ferie!

Vi bestilte «leilighet med hage» og fikk en nydelig leilighet over to etasjer med to soverom, to bad, og hage med sofagruppe, solsenger og palmer som ga skygge. Balkongen i 2. etasje hadde havutsikt og sol fra soloppgang til solnedgang. Alt er nyoppusset. Sengene har dyner og er gode. Da vi kom fikk vi en flaske vann og en flaske cava som velkomstdrink! Veldig fine uteområder og alltid nok solsenger. Det ene bassenget er ekstra oppvarmet og har heis for funksjonshemmede. Det er lekeplass, lekerom og lekebasseng for de minste, og spillerom, minigolf og padeltennis for de større. Det er også vanngym og bingo. Beliggenheten er god med kort vei til sandstrand og restaurant- og butikkområde. Spisesalen har et ok utvalg til frokost og middag. Festmiddag 24. og 25. desember var fantastisk og var inkludert i halvpensjon. Personalet var veldig hyggelig! Anbefaler dette hotellet for alle som ønsker en behagelig og rolig ferie!