Fuerteventura – milelange strender

Morgenfly med SAS på fredager fra Oslo

  • • Surfeparadiset med milelange strender
  • • Har du lyst til å trene litt i ferien ligger Playitas Resort her

På Fuerteventura venter milelange sandstrender, koselige små byer og spektakulær natur. Fuerteventura lokker dessuten med behagelige temperaturer året rundt. For deg som vil ha en aktiv ferie kan vi friste med de populære treningshotellene Playitas Resort.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »Fakta om Fuerteventura

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til de første hotellene i:

  • Caleta de Fuste tar det cirka 15 minutter.
  • Corralejo og Las Playitas tar det mellom 40 og 60 minutter.
  • Costa Calma tar det cirka 1 time og 20 minutter.
  • Jandia tar det cirka 3 timer.
  • El Cotillo & Majanicho cirka 1 time g 15 minutter.

Avgift for spesialbagasje som sykkel, surfebrett og golfbag. Du kan forhåndsbestille plass i bussen t/r for spesialbagasje til en kostnad av 300 kroner eller betale 35 euro på stedet.

Strender

Fuerteventura er kjent for sine mange og kilometerlange sandstrender med hvit finkornet sand og krystallklart vann. Svarte lavastrender forekommer. Her kan man finne sin egen uberørte strand. Sterke undervannsstrømmer og og stor forskjell på flo og fjære forekommer, noe som medfører at sanden delvis kan forsvinne fra strendene. Det finnes flere naturiststrender, spesielt på sørkysten. Se våre tips til Fuerteventuras fineste strender.

Mer fakta

Været

jan 21°c
feb 21°c
mar 22°c
apr 23°c
mai 24°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 27°c
okt 26°c
nov 24°c
des 22°c
8,3 av 10 Fuerteventura
Våre gjesters vurdering, Basert på 8857 vurderinger
Playitas Resort
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Ettromsleilighet, 7 netter, 13/12 2024, Oslo Lufthavn
fra
8 333 NOK
Bestill

Playitas Annexe
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Treromsleilighet i anneks, 7 netter, 6/12 2024, Oslo Lufthavn
fra
7 156 NOK
Bestill


Våre gjesters herlige ferieøyeblikk!

Del dine feriebilder med oss ved å tagge eller nevne @apolloreiser i posten din på Instagram


 

Alle feriesteder Kanariøyene

Gran Canaria

Gran Canaria er feriefavoritten som har alt – et kontinent i miniatyr med herlig klima året rundt og med det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde. Den solsikre sørkysten frister med fine sandstrender, men Gran Canaria byr på mer enn som så – her venter spennende natur, fine småbyer og et variert utvalg av aktiviteter. Og blant våre fine hotell på Gran Canaria er det noe for enhver smak og lommebok.

Lanzarote

Lanzarote er en meget spesiell øy, tydelig preget av sitt vulkanske opphav. Kontrastene på øya er store og landskapet varierer stadig. Månelandskap med svart lava og dramatiske krater blandet med grønne vinranker og vidstrakte strender, omringet av det mørkeblå Atlanterhavet. Lanzarote er ikke bare Kanariøyenes vulkanøy nummer en, men kanskje også den stiligste, med gjennomtenkt arkitektur i harmoniske fargeskalaer.

Tenerife

En reise til Tenerife er en reise til den grønneste og, i manges øyne den vakreste, av Kanariøyene. På Tenerife kan du besøke vulkanen Teide, som er Spanias høyeste topp. Øya har mange vakre strender, i sør er det brede hvite strender med fin sand mens det i nord venter svarte lavastrender og klipper. Tenerife har noe for alle – barnefamilien kan boltre seg i badelandet Siam Park, på langgrunne strender og gode familiehotell, par kan se frem til herlige utflukter rundt øya, bra shopping og gode middager på hyggelige restauranter.

La Gomera

La Gomera er en annen, og mer uberørt, side av Kanariøyene. Her møter du grønnkledde fjell, pittoreske landsbyer, vennlige mennesker og en gavmild sol. Vil du komme virkelig tett innpå natur og kultur, så skal du ta en fottur i de fine omgivelsene. Når du reiser til La Gomera med Apollo ankommer du Tenerife med fly og reiser videre med båt.