Rhodos' fineste strender

Rhodos har strender for en hver smak. Rolige, hemmelige strender, rullesteinstrender, paradisstrender og strender for deg som vil ha futt og fart! Her er åtte av våre favorittstrender på Rhodos!

 

Anthony Quinn Bay Anthony Quinn Bay

Sjarmerende Stegna

På Rhodos’ østkyst ligger den rolige stranda Stegna. Her er det mye sjarm og et vann som er blant det aller klareste du har sett. Et par hyggelige tavernaer gjør bildet av denne strandidyllen komplett.

Ladiko og Anthony Quinn

I Ladikobukta er det to veldig fine strender: Ladiko og Anthony Quinn. Ved Ladiko er vannet så stille at du skulle tro det var dekket av olje, og navnet betyr nettopp olje. På den andre siden av bukta ligger den populære stranda Anthony Quinn som fått navnet sitt fra skuespilleren i den klassiske filmen ”Kanonene på Navarone”, som ble spilt inn her. Uansett hvilken av strendene du velger er bukta et meget hyggelig sted å komme til, og det er som regel mye fisk å se her.

Populære Elli Beach

Elli Beach i Rhodos by består av både sand og stein. Her er det liv og røre hele dagen og det er mange uteserveringer. Ved hoppetårnet kan du få adrenalinkick med dype dykk fra høyden ned i det herlige vannet.

Full fart i Faliraki

Langs den flere kilometer lange stranda i Faliraki kan du teste alt fra bananbåt og pedalbåt til vannski, vannskuter og windsurfing. Her er det også flere baner for de som liker å spille sandvolleyball.Vil du bo midt på Falirakistranda kan vi anbefale det koselige hotellet Epsilon.

Afandou Beach Afandou Beach

Afandoustranda

Velkommen til en av Rhodos' lengste strender. Mange grekere tar gjerne turen hit i helgene. Om kvelden samles de for å grille og ha det hyggelig sammen. På Afandoustranda er det aktiviteter som bananbåt, parasailing og mye annet. Midt på Afandoustranda ligger ett av våre beste og mest populære familiehotell, Mythos Beach Resort, som også er et Apollo Mondo Family-hotell

Vakre Prasonissistranda

Prasonissistranda er en unik strand som ligger helt ytterst på Rhodos' sørligste spiss, der Middelhavet og Egeerhavet møtes. Det er en helt spesiell opplevelse å se Egeerhavets bølger mot Middelhavets rolige, klare vannet. Prasonissistranda lokker mange windsurfere.

Fourni Beach

På Rhodos vestkyst, i nærheten av byen Monolithos, ligger denne fine stranda. Fourni er en liten, adskilt strand i vakre omgivelser – perfekt for avkobling. Du bør nok ha leiebil for å komme hit.

Tsambikistranda Tsambikistranda

Den barnevennlige Tsambikastranda

Tsambikastranda anses av mange å være Rhodos’ beste sandstrand. Her er stranda bred, langgrunn og vannet klart. Det ligger noen enkle serveringssteder her og det er noen tilbud om vannaktiviteter for den som skulle ønske det. Sørg for å avlegge Tsambikaklosteret et besøk når du først er her. Utsikten fra klosteret er magisk.

Du kan også bli med oss på en av våre båtutflukter der man kan bade fra båten ved Tsambikastranda.


Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Alle reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se alle våre reisetips til Rhodos

Rhodos

  • Unik historie
  • Vakre strender og pittoreske landsbyer
  • Mange aktiviteter

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.