Strender på Rhodos

De åtte beste strendene på Rhodos

Rhodos har strender for en hver smak. Rolige, hemmelige strender, rullesteinstrender, paradisstrender og strender for deg som vil ha futt og fart! Her er åtte av våre favorittstrender på Rhodos!

Bestill reise til Rhodos >>

Les flere reisetips til Rhodos

Anthony Quinn Bay Anthony Quinn Bay

Sjarmerende Stegna

På Rhodos’ østkyst ligger den rolige stranda Stegna. Her er det mye sjarm og et vann som er blant det aller klareste du har sett. Et par hyggelige tavernaer gjør bildet av denne strandidyllen komplett.

Ladiko og Anthony Quinn

I Ladikobukta er det to veldig fine strender: Ladiko og Anthony Quinn. Ved Ladiko er vannet så stille at du skulle tro det var dekket av olje, og navnet betyr nettopp olje. På den andre siden av bukta ligger den populære stranda Anthony Quinn som fått navnet sitt fra skuespilleren i den klassiske filmen ”Kanonene på Navarone”, som ble spilt inn her. Uansett hvilken av strendene du velger er bukta et meget hyggelig sted å komme til, og det er som regel mye fisk å se her.

Afandou Beach Afandou Beach

Afandoustranda

Velkommen til en av Rhodos' lengste strender. Mange grekere tar gjerne turen hit i helgene. Om kvelden samles de for å grille og ha det hyggelig sammen. På Afandoustranda er det aktiviteter som bananbåt, parasailing og mye annet.

Vakre Prasonissistranda

Prasonissistranda er en unik strand som ligger helt ytterst på Rhodos' sørligste spiss, der Middelhavet og Egeerhavet møtes. Det er en helt spesiell opplevelse å se Egeerhavets bølger mot Middelhavets rolige, klare vannet. Prasonissistranda lokker mange windsurfere.

Fourni Beach

På Rhodos vestkyst, i nærheten av byen Monolithos, ligger denne fine stranda. Fourni er en liten, adskilt strand i vakre omgivelser – perfekt for avkobling. Du bør nok ha leiebil for å komme hit.

Tsambikistranda Tsambikistranda

Den barnevennlige Tsambikastranda

Tsambikastranda anses av mange å være Rhodos’ beste sandstrand. Her er stranda bred, langgrunn og vannet klart. Det ligger noen enkle serveringssteder her og det er noen tilbud om vannaktiviteter for den som skulle ønske det. Sørg for å avlegge Tsambikaklosteret et besøk når du først er her. Utsikten fra klosteret er magisk.

Den populære Elli Beach

Elli Beach i Rhodos by består av både sand og stein. Her er det liv og røre hele dagen og det er mange uteserveringer. Ved hoppetårnet kan du få adrenalinkick med dype dykk fra høyden ned i det herlige vannet.

Full fart i Faliraki

Langs den flere kilometer lange stranda i Faliraki kan du teste alt fra bananbåt og pedalbåt til vannski, vannskuter og windsurfing. Her er det også flere baner for de som liker å spille sandvolleyball.


Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Feriesteder på Rhodos

Rhodos har alt! Du kan velge å ha en kombinert by og strand ferie i Rhodos by eller bare nyte late dager i for eksempel Faliraki & Kalithea. 

Se alle våre feriesteder på Rhodos

Hoteller for alle på Rhodos

På Rhodos tilbyr vi hoteller for alle. Få en genuin Rhodos opplevelse på vårt hotell St. James's i Lothiarika utenfor Lardos.

Se alle våre hoteller på Rhodos

Hoteller med vannsklier

På Rhodos har vi mange hotell med vannsklier og lekebasseng. Perfekt for deg som reiser med barn!

Se våre barnevennlige hotell på Rhodos