Bilde av: Mennesker på bussen mellom flyplassen og hotellet

Transport tur/retur hotellet

For å få en så effektiv reise som mulig kan du forhåndsbestille transport mellom flyplassen og hotellet ditt. Du betaler en fast pris på forhånd og slipper å ordne transport på egen hånd på reisemålet. Det er den perfekte starten – og slutten på ferien!

Transport bestilles som et tillegg

Transport tur/retur hotellet er ikke inkludert i reisens grunnpris, men må bestilles som et tillegg. Det kan du enten gjøre når du bestiller reisen eller i etterkant via Min reise. Prisen kan variere mellom de ulike reisemålene våre. Nøyaktig pris får du når du bestiller og den gjelder for både ankomst og avreise.
 


Verdt å vite

  • Reisen til og fra hotellet skjer vanligvis med buss, men taxi og i noen tilfeller båt kan også forekomme. Endringer kan forekomme med kort varsel på grunn av omstendigheter utenfor Apollos kontroll, som værforhold. Det kan føre til tidligere avreise, uforutsette ventetider og ekstra overnattinger. Aktuelle hjemreisetider finner du i hotellpermen – kontroller alltid tidene dagen før avreise.
  • De buss- og båttransporttidene som angis i reisemålsfakta er den effektive reisetiden. Ventetid kan forekomme mellom ankomst og avgang. I blant er transporten felles for flere ankommende/utgående fly og derfor må du i noen tilfeller vente før avreise. Ved lengre ventetid passer Apollos reiseledere på bagasjen din.
  • Spedbarn 0-2 år må sitte på fanget til en voksen. Dersom du har med egen, eller har behov for bilstol til baby/barn, må du ordne transport på egen hånd og ta taxi til hotellet. Bussene har som regel topunktsbelte og følger hvert enkelt lands standarder- og sikkerhetsregler.

Unn deg litt luksus – bestill privat transport i Emiratene

I vinter kan du få en ekstra komfortabel start på ferien i De forente arabiske emirater. Du kan nemlig forhåndsbestille privat transport for 1-9 personer, og vår agent i Dubai vil tilpasse transporten avhengig av antall passasjerer. En reiseleder fra Apollo venter på dere i ankomsthallen og kjører direkte til hotellet. På hjemreisen hentes dere på hotellet og kjøres rett til flyplassen.

Bestill privat transport når du bestiller reisen. Har du allerede bestilt reisen? Kontakt oss på telefon: 21 01 75 40 eller e-post: [email protected]. Barnesete til bil kan bestilles på forespørsel (mot avgift). Kontakt oss i god tid før avreise så hjelper vi deg.


Bestilt kun fly eller satt sammen reisen din selv?

Du kan ikke bestille transport online på apollo.no når du har bestilt kun fly eller satt sammen reisen din selv. Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne.

Bestilt kombinasjonsreise?

Har du bestilt en kombinasjonsreise er transport inkludert, og skjer med buss, minibuss, taxi, båt eller fly – avhengig av reisemålene du skal til. Du får vite aktuelle hentetider og får tildelt eventuelle billetter på reisemålet.

Spesialbagasje

Du har selv ansvaret for transport av spesialbagasje, sportsutstyr og sykkel fra flyplassen og til hotellet du skal bo på. På noen reisemål går det an å ta med spesialbagasje mot en avgift som betales direkte til sjåføren. Spør oss om hva som gjelder for reisemålet du skal til.

  • Komfortabel reise mellom flyplassen og hotellet
  • Matcher flytidene
  • Betalt og klart – du kan gå rett om bord

Bestill transport

Har du allerede bestilt en reise?

Legg til transport som et tillegg til reisen din via Min reise, eller ring oss på 21 01 75 40.

Har du ikke bestilt reisen enda?

Legg til transport som et tillegg i steg 3 når du bestiller reisen din på apollo.no