En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

1007 vurderinger
Utmerket
 
178
Veldig bra
 
272
Bra
 
310
Mindre bra
 
170
Dårlig
 
77

Fem siste vurderinger

14.02.2024

av 81_ysteina Tomter, Norge

Feiring av gullbryllup sammen med familien, 9. til 11. februar.

Dette er et typisk sommersted, men det fungerte veldig fint på vinteren også. Fine omgivelser, hyggelig og hjelpsomt personale, god mat og fine rom. At jeg ikke gav fem stjerner kom av at badet ikke holdt samme standard som resten. Rommene, resepsjonen og restauranten var tydeligvis nylig renovert, men ikke badene. Vi bodde i hovedbygget, 2. etasje mot sjøen. Badet, Stora Blå, var også bra, barna likte seg veldig godt der. Så, vi lommer gjerne igjen🙂

 
29.12.2023

av Leon_Norway Oslo, Norge

Bra hotell, spa, mat & service

Et fint hotell ved vannkanten rett utenfor sentrum i Grebbestad. Spaet er akkurat passe stort, med en "voksenavdeling" i 2. etg. hvor det er div. saunaer og bad. En liten baravdeling med hvilesenger og tilgang til utendørs badestamp - herlig! Rommene var passe store og moderne. Eneste problemet var at det var vanskelig å få det ordentlig varmt, selv med termostaten på 25 grader, ble det ikke mer enn ca. 20. Pluss for vannkoker for kaffe/te, og mange norske kanaler på TV'en. Sengene en smule harde, som de ofte er på hotell. Man bør absolutt spandere på seg havsutsikt. Utsikten mot parkeringsplassen er ikke trivelig. Frokosten var meget bra, med alt man venter å finne. Eggerøren var lagd skikkelig, og ikke på pulver - bra! Meget trivelig personale. Vi spiste 3-retters middag i restauranten på kvelden (torskerygg), og jeg vi gå så langt som å si at den var bort i mot fantastisk. En sandefjordsaus akkurat passe syrlig satt prikken over i'en. Og veldig god service her også. Nøler ikke med å anbefale dette stedet.

 
28.07.2023

av I8553HHchristianh Oslo, Norge

Nyoppusset

Stedet ligger veldig fint til nede på bryggen, rolig og fin sted. Rommene er nylig oppusset, veldig fine rom og gode senger. Badene er fortsatt gamle og luktet dessverre noe kloakk når vi kom (mulig tørt sluk?). Ute var det ca 15 grader, men vi oppdaget at det dessverre ikke er noen ventilasjon på rommet, så vi sov dessverre ikke så godt i varmen (og selv om vi åpnet vinduet). Når vi stod opp var det også tomt for varmtvann. Stedet har et enormt potensiale, som det dessverre ikke bruker. Når vi spurt om spaet, fikk vi beskjed om at den resepsjonen åpnet i morgen, så de kunne svare på det da. P. S. Veldig underholdende å sitte å se utover på alle båtene som setter seg fast i en interessant tau system de har i vannet her - da skjønner du hvorfor båter plutselig stopper og kjæsjer.

 
10.07.2023

av BeateK193

Sommeridyll i Sverige☀️

Vi booket en hotell stuga med frokost for 4 personer . Ble møtt av smilende serviceinnstilt personale i resepsjonen , og hytten var klar for innflytting da vi ankom kl 13.00 fredag. En liten Strand nedenfor hyttene omringet med svaberg. Tanum Strand har alle faciliteter man kan ønske seg, og hotell frokosten er nydelig for enhver smak.

 
19.04.2023

av Laksefiskeren Vennesla, Norge

Vi kom med våren.

Ankom en mandag midt på dagen samtidig med at våren hadde ankommet rett før oss. Klar blå himmel og god varme i sola. Vinden glimret også med sitt fravær, og det var godt å leve. Vi ankom et nydelig sted. En med navneskilt Magnus tok oss mot på en meget munter, hyggelig og hjelpsom måte. En mottakelse til etterfølgelse. Det ble noen småturer rundt om for å ta en titt, og om kvelden ventet en inkludert middag på oss. Denne var dessverre en stor nedtur for oss alle 6, og vi vurderte allerede da om å gå annet sted neste dag. Neste dag opprant til enda finere vær, slik at vi tok en gåtur langs sjøen til Grebbestad. En usedvanlig flott tur. Det meste stengt, men vi fikk oss en utepils og en tur på bakeri før returen samme vei. Derfor prøvde vi restauranten igjen denne kvelden, og da var alt så mye bedre, slik at vi alle ble fornøyde. Nå gjenstår frokosten som var helt ok, Et flott opphold som kan anbefales. Noen i selskapet brukte spa avdelingen hvilket falt i meget god smak. Takk for oss!!