En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

1016 vurderinger
Utmerket
 
180
Veldig bra
 
275
Bra
 
312
Mindre bra
 
172
Dårlig
 
77

Fem siste vurderinger

12.07.2024

av Trude B

For dyrt hotell når service/komfort ikke står i stil med prisen.

Anlegget passer kanskje bedre familier med mindre barn enn våre store ungdommer. Minigolf og tennis var bra, mens bassengområdet ble for lite/kjedelig for dem. Det trekker ned at det manglet håndklær/badekåpe til en person på tremannsrommet, og rommene ble heller ikke ryddet/skiftet håndklær på mens vi var der (2 netter). Personalet i resepsjonen var heller ikke av de blideste eller mest serviceinnstilte. Vi gjorde endring i bookingen vår i god tid før ankomst og fikk bekreftet dette på mail. Likevel fikk vi ikke riktig rom, men rommene vi fikk var ved siden av hverandre med dør imellom, balkong og fin utsikt over sjøen.

 
06.07.2024

av Paul H Oslo, Norge

Et forfallent hotell ved Sveriges mest skittende vestkyst

Dårlig service betjeningen nekter og føre regning og tar 120kr ekstra per dag for badeanlegg. Rommene mangler ordentlig luftanlegg. Badebassenget er 80cm dybd. Prisene er ca 50% over resten av området. Servicen er null verdt, kunne ha byttet ut alle sammen med roboter som hadde gjort en bedre jobb.

 
22.06.2024

av groa839 Fredrikstad, Norge

Spa horizon

Vi var i Spa horizon og hadde behandling i tillegg. Flinke og hyggelig betjening. Bra massasje. For få mennesker på jobb men det kom flere etter hvert. Det var ikke nok glass og smårotete med brukte glass overalt. Baren burde være betjent eller hatt en ringeklokke. Det at man bare får 1 håndkle inkludert og må betale for flere er rett og slett for dårlig. Selve spa området er flott

 
13.06.2024

av Restaurantproff Sarpsborg, Norge

Herlig sted

Perfekt beliggenhet for familie og golf. Vi bestilte to netter inkludert frokost og middag samt golf på Fjellbacka og Mjølkerud. Stort spaområde innendørs, og ett mindre basseng med solstoler ute. Moderne restaurant inne/ute med topp mat. Anbefales

 
28.03.2024

av 954espenlj

Par, 25-28 mars 2024

Vil si at dette er et sommerstid, men også flott i mars. Veldig fint spa-anlegg, men manglet innendørs boblebad. Hyggelig personal inne på spaet. Beliggenheten ved havnen er bra, og kun en 20-25 min spasertur tangs vannet til Grebbestad sentrum, hvor det finnes flere restauranter, barer og butikker. Rommet var ok, men litt kaldt. Det hjalp ikke å justere på radiator, ei heller å si ifra i resepsjonen. På badet trakk det kaldt, og det er ikke varme i gulvet, og det luktet litt rått fra sluket i dusjen. Det var ikke noe stort problem, men kunne vært bedre. Restauranten: veldig gode middager og bra service. Det er litt dyrt, men ikke helt avskrekkende. Frokosten kunne vært bedre, men var ikke dårlig. Vil legge den rett under middels. Vi var der i 4 dager, og totalt sett koste vi oss med god mat og drikke, deilig spa og fine turområder.