En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

1010 vurderinger
Utmerket
 
178
Veldig bra
 
274
Bra
 
310
Mindre bra
 
171
Dårlig
 
77

Fem siste vurderinger

28.03.2024

av 954espenlj

Par, 25-28 mars 2024

Vil si at dette er et sommerstid, men også flott i mars. Veldig fint spa-anlegg, men manglet innendørs boblebad. Hyggelig personal inne på spaet. Beliggenheten ved havnen er bra, og kun en 20-25 min spasertur tangs vannet til Grebbestad sentrum, hvor det finnes flere restauranter, barer og butikker. Rommet var ok, men litt kaldt. Det hjalp ikke å justere på radiator, ei heller å si ifra i resepsjonen. På badet trakk det kaldt, og det er ikke varme i gulvet, og det luktet litt rått fra sluket i dusjen. Det var ikke noe stort problem, men kunne vært bedre. Restauranten: veldig gode middager og bra service. Det er litt dyrt, men ikke helt avskrekkende. Frokosten kunne vært bedre, men var ikke dårlig. Vil legge den rett under middels. Vi var der i 4 dager, og totalt sett koste vi oss med god mat og drikke, deilig spa og fine turområder.

 
22.03.2024

av Norway_Sailing Bergen, Norge

Dyrt, bråkete og dårlig renhold

Bråket og dyrt, med alt som ekstra betaling. Basseng området var ikke greit i det hele tatt med dårlig rengjøring og skikkelig udelikat. Dyrt i restaurant og elendig kvalitet på maten, treg service. Fikk først rom hvor det var andre som bodde. Deretter fikk vi etter lang venting nytt rom som var dårlig rengjort.

 
14.02.2024

av 81_ysteina Tomter, Norge

Feiring av gullbryllup sammen med familien, 9. til 11. februar.

Dette er et typisk sommersted, men det fungerte veldig fint på vinteren også. Fine omgivelser, hyggelig og hjelpsomt personale, god mat og fine rom. At jeg ikke gav fem stjerner kom av at badet ikke holdt samme standard som resten. Rommene, resepsjonen og restauranten var tydeligvis nylig renovert, men ikke badene. Vi bodde i hovedbygget, 2. etasje mot sjøen. Badet, Stora Blå, var også bra, barna likte seg veldig godt der. Så, vi lommer gjerne igjen🙂

 
29.12.2023

av Leon_Norway Oslo, Norge

Bra hotell, spa, mat & service

Et fint hotell ved vannkanten rett utenfor sentrum i Grebbestad. Spaet er akkurat passe stort, med en "voksenavdeling" i 2. etg. hvor det er div. saunaer og bad. En liten baravdeling med hvilesenger og tilgang til utendørs badestamp - herlig! Rommene var passe store og moderne. Eneste problemet var at det var vanskelig å få det ordentlig varmt, selv med termostaten på 25 grader, ble det ikke mer enn ca. 20. Pluss for vannkoker for kaffe/te, og mange norske kanaler på TV'en. Sengene en smule harde, som de ofte er på hotell. Man bør absolutt spandere på seg havsutsikt. Utsikten mot parkeringsplassen er ikke trivelig. Frokosten var meget bra, med alt man venter å finne. Eggerøren var lagd skikkelig, og ikke på pulver - bra! Meget trivelig personale. Vi spiste 3-retters middag i restauranten på kvelden (torskerygg), og jeg vi gå så langt som å si at den var bort i mot fantastisk. En sandefjordsaus akkurat passe syrlig satt prikken over i'en. Og veldig god service her også. Nøler ikke med å anbefale dette stedet.

 
28.07.2023

av I8553HHchristianh Oslo, Norge

Nyoppusset

Stedet ligger veldig fint til nede på bryggen, rolig og fin sted. Rommene er nylig oppusset, veldig fine rom og gode senger. Badene er fortsatt gamle og luktet dessverre noe kloakk når vi kom (mulig tørt sluk?). Ute var det ca 15 grader, men vi oppdaget at det dessverre ikke er noen ventilasjon på rommet, så vi sov dessverre ikke så godt i varmen (og selv om vi åpnet vinduet). Når vi stod opp var det også tomt for varmtvann. Stedet har et enormt potensiale, som det dessverre ikke bruker. Når vi spurt om spaet, fikk vi beskjed om at den resepsjonen åpnet i morgen, så de kunne svare på det da. P. S. Veldig underholdende å sitte å se utover på alle båtene som setter seg fast i en interessant tau system de har i vannet her - da skjønner du hvorfor båter plutselig stopper og kjæsjer.