Strender i Palma

Strender i Palma

På ferie i storbyen Palma Mallorca er du ikke langt unna flere herlige strender. Kombiner storbyferien med et forfriskende bad i havet og kjenn sanden mellom tærne. Vi har samlet de fineste strendene nær Palma her!

1. Ca’n Pere Antoni - nærmest Palma by

Stranden nærmest Palma by heter Ca`n Pere Antoni er 750 meter lang. Bystranden ligger bare to kilometer fra den offisielle bykjernen. Hit reiser du hvis du ønsker kort reisevei, men stranden har en fin, hvit sang og passer bra for hele familien. 

2. Turkisblått vann ved Cala Comtesa

Stranden Cala Comtesa ligger drøye ti kilometer fra Palma by. Cala Comtesa er en liten vik med trær, lave klipper og en hundre meter lang sandremse. Det finnes solsenger til leie, toaletter og dusj. Her er det også en liten restaurant med god mat. 

Å komme seg hit: Ta buss #3 fra Palma til stoppestedet i Illetas. 

3. Cala Bona

Nord for Cala Millor ligger Cala Bona med sine tre strender. Strendene er ganske små, men vannet her er rolig og behagelig. Langs strandpromenaden finnes det både klipper og strand. Her er det også solsenger og parasoller på deler av stranden.
 

Cala Comtesa

4. Playa de Illetas 

Bare et par hundre meter fra Cala Comtesa ligger stranden Playa de Illetas i fine omgivelser med klipper og hoteller. Det er en relativt langgrunn strand med klart turkist vann og fin sand. Det finnes solsenger til leie, toaletter og dusj.

5. Cala Mayor – barnevennlig strand nær Palma

Cala Mayor ligger 20-40 minutter (avhengig av hvordan du tar deg hit) fra Palma by. Stranden er bare 200 meter lang, men den er hele 80 meter bred og har veldig fin sand. Vannet er klart og det finnes restauranter og barer langs stranden.   

6. Ciudad Jardin Beach

Ca. fem kilometer fra Palma ligger den lille byen Ciudad Jardin. Stranden med samme navn er 450 meter lang med fin, hvit sand. Takket være at stranden ligger i en liten vik er det rolig vann her, som også er utrolig klart og fint.