Strand i Portugal

Vakre Portugal – strender, byliv og sjømat

Portugal byr på uendelig mange opplevelser og passer like godt for sol og bad som en storbyferie. Uansett hvor du velger å reise, bør du virkelig prøve både den deilige sjømaten og de mange gode vinene Portugal kan tilby.

Algarve

Algarvekysten er et populært reisemål dersom du er ute etter en sol- og badeferie. Her ligger noen av Europas vakreste strender, små genuine fiskebyer og flotte hotell.

Lisboa

Lisboa er en levende by med en herlig atmosfære og storbystemning. 15-20min unna med tog ligger også vakre strender om man ønsker å kombinere by- og strandliv.

Madeira

Frodige Madeira kalles ofte for «Øya med en evig vår». Dette er også øya for de som ønsker en aktiv ferie! Fotturer, sykkelturer, rideturer, dykking, snorkling, surfing – her er det mye å oppdage!

Faro

Reis til Faro og opplev det genuine Portugal. Her går dagene på vakre sandstrender og severdigheter. I tillegg er Faro en historisk og kulturell rik by som kan skilte med en rekke fascinerende turistattraksjoner.

Albufeira

Albufeira er den største, livligste og mest energiske av alle feriestedene som ligger sør langs Portugals vakre kystlinje. Albufeira byr på fantastiske strender, et strålende klima, god mat og heftig natteliv.

Estoril

Estoril er en stilig portugisisk badeby rett utenfor Lisboa. Byen kan skryte av fine restauranter og hoteller i verdensklasse, og er ideell for turister som søker et variert og hyggelig feriemål.

Cascais

Cascais er en sjarmerende fiskerby, med ett koselig sentrum og flotte strender. Cascais ligger en kort tur fra Lisboa, noe som gjør at du har strand- og storbyferie i ett.

Porto

Porto er en fascinerende og livlig by med vakre farger, trange smug og en langstrakt havn. Byen kan skryte av en rik historie, fine attraksjoner og et summende natteliv – krydret med god mat og vin.