Strand i Portugal

Vakre Portugal – strender, byliv og sjømat

Portugal byr på uendelig mange opplevelser og passer like godt for sol og bad som en storbyferie. Uansett hvor du velger å reise, bør du virkelig prøve både den deilige sjømaten og de mange gode vinene Portugal kan tilby.

Bestill reise til Portugal >>

Se flere reisetips

Algarve

Algarvekysten er et populært reisemål dersom du er ute etter en sol- og badeferie. Her ligger noen av Europas vakreste strender, små genuine fiskebyer og flotte hotell.

Bestill fly og hotell her

Lisboa

Lisboa er en levende by med en herlig atmosfære og storbystemning. 15-20min unna med tog ligger også vakre strender om man ønsker å kombinere by- og strandliv.

Bestill fly og hotell her

Madeira

Frodige Madeira kalles ofte for «Øya med en evig vår». Dette er også øya for de som ønsker en aktiv ferie! Fotturer, sykkelturer, rideturer, dykking, snorkling, surfing – her er det mye å oppdage!

Bestill fly og hotell her

Faro

Reis til Faro og opplev det genuine Portugal. Her går dagene på vakre sandstrender og severdigheter. I tillegg er Faro en historisk og kulturell rik by som kan skilte med en rekke fascinerende turistattraksjoner.

Bestill fly og hotell her

Albufeira

Albufeira er den største, livligste og mest energiske av alle feriestedene som ligger sør langs Portugals vakre kystlinje. Albufeira byr på fantastiske strender, et strålende klima, god mat og heftig natteliv.

Bestill fly og hotell her

Estoril

Estoril er en stilig portugisisk badeby rett utenfor Lisboa. Byen kan skryte av fine restauranter og hoteller i verdensklasse, og er ideell for turister som søker et variert og hyggelig feriemål.

Bestill fly og hotell her

Cascais

Cascais er en sjarmerende fiskerby, med ett koselig sentrum og flotte strender. Cascais ligger en kort tur fra Lisboa, noe som gjør at du har strand- og storbyferie i ett.

Bestill fly og hotell her

Porto

Porto er en fascinerende og livlig by med vakre farger, trange smug og en langstrakt havn. Byen kan skryte av en rik historie, fine attraksjoner og et summende natteliv – krydret med god mat og vin.

Bestill fly og hotell her

Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Reiseguider – våre beste reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her