Måltider på hotellet

Synes du det er deilig å slippe å lage mat i når du er på ferie eller lete gatelangs etter kveldens restaurant? På de aller fleste hotell kan du velge blant flere ulike måltidsalternativer. Her finner er en kortfattet oversikt over hva som vanligvis er inkludert i de ulike alternativene.

Bestilling av måltider på hotellet

  • Legg til mat på hotellet ved bestilling.
  • Allerede bestilt? Ring oss på 21 01 75 40.

Helpensjon 

Frokost, lunsj og middag. Drikke til maten er som regel ikke inkludert.

Helpensjon med drikke

Frokost, lunsj og middag. Drikke til maten er inkludert.

All Inclusive

Velger du All Inclusive er alle måltider, enkelte drikkevarer og diverse lokal snacks inkludert. Ofte inngår også diverse aktiviteter. De fleste hotell har tilgang til flere restauranter og barer. Utvalget av drikkevarer og snacks varierer fra hotell til hotell. Ofte gjelder den frie tilgangen lokalprodusert drikke.

Vanligvis gjelder All Inclusive frem til 12.00 på avreisedagen. Ta en titt på hotellbeskrivelsen for flere detaljer om hva som er inkludert.

Ultra All Inclusive

Ultra All Inclusive innebærer et utvidet All Inclusive-program, for eksempel i form av drikke fra internasjonale merker, mulighet til å bytte ut buffémåltidene med à la carte-måltider og flere aktiviteter. 

Ta en titt på hotellbeskrivelsen for flere detaljer om hva som er inkludert.

Jul- og nyttårsmiddag

Om du reiser i løpet av jul og nyttår og kjøper måltid som tillegg, kan jul- og /eller nyttårsmiddag være inkludert. Hotellene kaller dette ofte for "galla middag". Hvordan dette feires varierer fra hotell til hotell, samt reisemål. På enkelte hotell kan det være en stor feiring med høy musikk og underholdning, mens på andre hotell kan det være en mindre og roligere feiring. 

Spesialmat og allergier

Kunnskapen om allergier og spesialmat er ikke så stor på våre reisemål som den er her hjemme. I Sør-Europa og i andre deler av verden er slik som glutenallergi mindre vanlig og det er ikke mange hotell som tilbyr sine gjester glutenfri mat. Noen få hotell kan allikevel tilby noen glutenfrie alternativer men det inkluderer vanligvis ikke brød. Utvalget vil uansett ikke være like stort som for ikke allergikere. Det kan derfor være bra å ta med seg eget brød og eventuelt knekkebrød, pasta osv. 

På hotell og restauranter på reismålene kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg mat denne er allergisk mot. Vi anbefaler allergikere å være ekstra forsiktige og observante ved bestilling av mat, og stille spørsmål hvor denne er tilberedt. 


Merk at alle personer på samme bestilling må ha samme måltider. Det er for eksempel ikke mulig at et barn har All Inclusive, mens de voksne kun har frokost. Samtlige måltider opphører ved utsjekk klokken 12.00.
 


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg