Måltider på hotellet

Måltider på hotellet

På de aller fleste hoteller kan du velge blant flere ulike måltidsalternativer. Her er en kort oversikt over hva som bruker å være inkludert i de ulike alternativene:

Frokost:

Brød, smør, syltetøy, kaffe og te. På noen hoteller er også juice inkludert.

Frokostbuffé:

Brød, smør, ost, skinke, salami, egg, ulike typer syltetøy og yoghurt. Frukt, kaker, med mer. Lokale variasjoner forekommer.

Halvpensjon:

Frokost og middag. På noen hoteller kan middag erstattes med lunsj. Drikke til maten er som regel ikke inkludert.

Halvpensjon med drikke:

Frokost og middag. På noen hoteller kan middag erstattes med lunsj. Drikke til maten er inkludert.

Bestilling av måltider på hotellet

  • Legg til mat på hotellet ved bestilling.
  • Allerede bestilt? Ring oss på 21 01 75 40.

Helpensjon: 

Frokost, lunsj og middag. Drikke til maten er som regel ikke inkludert.

Helpensjon med drikke:

Frokost, lunsj og middag. Drikke til maten er inkludert.

All Inclusive:

Velger du All Inclusive er alle måltider, enkelte drikkevarer og diverse lokal snacks inkludert. Ofte inngår også diverse aktiviteter. De fleste hoteller har tilgang til flere restauranter og barer. Utvalget av drikkevarer og snacks varierer fra hotell til hotell. Ofte gjelder den frie tilgangen lokalprodusert drikke.

Vanligvis gjelder All Inclusive frem til 12.00 på avreisedagen. Ta en titt på hotellbeskrivelsen for flere detaljer om hva som er inkludert.

Ultra All Inclusive:

Ultra All Inclusive innebærer et utvidet All Inclusive-program, for eksempel i form av drikke fra internasjonale merker, mulighet til å bytte ut buffémåltidene med à la carte-måltider og flere aktiviteter. 

Ta en titt på hotellbeskrivelsen for flere detaljer om hva som er inkludert.

Jul- og nyttårsmiddag

Om du reiser i løpet av jul og nyttår og kjøper måltid som tillegg, kan jul- og /eller nyttårsmiddag være inkludert. Hotellene kaller dette ofte for "galla middag". Hvordan dette feires varierer fra hotell til hotell, samt reisemål. På enkelte hotell kan det være en stor feiring med høy musikk og underholdning, mens på andre hotell kan det være en mindre og roligere feiring. 


Merk at alle personer på samme bestilling må ha samme måltider. Det er for eksempel ikke mulig at et barn har All Inclusive, mens de voksne kun har frokost. Samtlige måltider opphører ved utsjekk klokken 12.00.
 


All Inclusive – hoteller med alt inkludert

Å bo på et All Inclusive-hotell gir deg en total ferieopplevelse – det er komfortabelt og ikke minst økonomisk oversiktlig.

Se våre All Inclusive-hoteller her

Frokost i det fri

Finnes det noe deiligere enn å nyte en lang hotellfrokost ute? Og se frem til en dag med sol, bad og nye eventyr.

Nyt frokosten på Santa Helena Beach på Kreta – bestill ferien her

Flere tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg