Overnatting på et Scandic-hotell nært flyplassen

Har du tidlig avreise eller lander sent? Slipp stresset og start ferien på den beste måten med en herlig hotellnatt i nærheten av eller på flyplassen. Vi samarbeider med Scandic-hotellene i hele Norge. Les mer om våre hotelltilbud og velg det som passer deg best.

Bo nært eller i direkte tilslutning til flyplassen Bo nært eller i direkte tilslutning til flyplassen.

Bo i komfortabel avstand til flyplassen

Når du har en lengre reise til flyplassen eller en tidlig morgenavgang kan det være deilig å overnatte i nærheten av flyplassen. Eller hvorfor ikke bare starte ferien på hjemmebane! Vi samarbeider med Scandic for at du skal kunne få en god start på reisen din. Når du reiser med Apollo bor du godt til en god pris i nærheten eller i direkte tilslutning din flyplass.

Slik bestiller du:

Ved innsjekk må gyldig bestillingsbekreftelse/billett med Apollo fremvises. 

 


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg